Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2088. v.k.
2014. okt. 15. 17:18

Sziasztok!

Új vagyok itt, legalábbis írás terén, eddig csak olvasgattam a fórumot. Engem is az érdekelne, ami néhány előttem hozzászólót: látott már valaki ultherapy kezelésen átesett (nem celeb)embert? Én most két helyen voltam konzultáción, be is vállalnám, de a húzós ára miatt aggaszt, hogy tényleg hatásos-e? Persze, tudom, biztosat igérni senki nem tud, de mégis... Na, és nem lehet későbbi mellékhatás? (Mo-n 2 éve csinálják.) Olvastam itt néhány hsz-t olyanoktól, akik profinak tűnnek a témában. Megtennétek, hogy tanácsot adtok? Köszi előre is!

2087. kori54 (válaszként erre: 2082. - Mannus)
2014. okt. 15. 12:22

Szia!

Gratulálok! Ha már úgy érzed lesz erőd írj a műtétről egy két szót. Vagy esetleg előtte-utána képet is szívesen vennénk. További szépülést!!! :)

2086. peonia 53 (válaszként erre: 2082. - Mannus)
2014. okt. 14. 10:41

Szia!

Végeredmény a fontos, a kékülés elmúlik.

Láttál volna engem fogműtét után, lila-kék-sárga voltam + mintha egy tenisz labda lett volna az arcomba (ezt Réka írta, hogy köpöd ki a tenisz labdát viccesen, mert ő ilyen viccelődős).

Szépülgessél!

Dóra

2085. peonia 53 (válaszként erre: 2080. - Jutika2)
2014. okt. 14. 10:37

Szia!

Sok sikert drukkolunk.

Csinálj képeket.

Dóra

2084. Mézike05 (válaszként erre: 2080. - Jutika2)
2014. okt. 14. 09:57
Legalább lesz valaki, akinek lesz érdemi magyar tapasztalata.... majd írd meg légyszi folyamatosan a tapasztalatodat. Úgy tudom, hogy ennél hónapokba telik mire látható valami a hatásból.
2083. UB14
2014. okt. 14. 09:52
SZIA MANNUS! A SZÁLBEHÚZÁÁSODDAL MEG VAGY ELÉGESDVE. NEM ÉRZED BELÜL A SZÁLAKAT ZAVARÓNAK. EZT HOGYAN CSINÁLJÁK ÉS MENNYI IDEIG TARTÓS A HATÁSA JA ÉS AZ áRA?
2082. Mannus
2014. okt. 13. 22:43

Sziasztok!

Túl vagyok a felső szemhéjplasztikán TT-nél!

Túléltem! :)

Nekem már most tetszik :D Pedig már kezdek lilulni. De sebaj...a férjem azt mondta, hogy nyugodtan fogjam majd rá :) :)

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám és drukkolt nekem!

2081. Mannus (válaszként erre: 2075. - UB14)
2014. okt. 13. 22:38

Szia UB14!

Silhouette soft szál.

2080. Jutika2 (válaszként erre: 2078. - Mézike05)
2014. okt. 13. 19:08
Realself? Megnézem... sajnos az én arcomat látni így tovább nem tudom. Nagyon elszánt vagyok....
2079. Mézike05 (válaszként erre: 2075. - UB14)
2014. okt. 13. 16:24
Felszívódó szálas volt neki, írta:) S.Soft.
2078. Mézike05 (válaszként erre: 2077. - Jutika2)
2014. okt. 13. 16:17
Én is játszottam a gondolattal, de a realselfen utána olvostam, és annyi rémséget olvastam, hogy végleg lemondtam róla, akárcsak a FTC-ról.
2077. Jutika2
2014. okt. 13. 14:46
Sziasztok! Bajban vagyok. UT ra van időpontom a jövő hétre. Nagyon elszántam magam rá, hiszek benne,hogy szebb,kontúrosabb lehet az arcom. Nagyon izgulok azonban a kezelés után keletkező foltok, bevérzések miatt. Mit szólnak majd a gyerekek? Van olyan élő ember,akin kipróbálták már ezt az eljárást? :) köszönöm a válaszokat. JUDIT
2076. UB14
2014. okt. 13. 12:30
VOLT MÁR VALAKINEK ""ELLANSE-VEL VALÓ FELTÖLTÉSE, ÁLLÍTÓLAG VAN TÖBB ÉVIG TATÓ!!!
2075. UB14
2014. okt. 13. 12:29
kEDVES mANNUS! mILYEN SZÁLBAHÚZÁSOD VOLT, BIO VAGY VALAMI MÁS? GONDOLOK ORVOSI SZÁLAKRA
2074. Mézike05 (válaszként erre: 2072. - Mannus)
2014. okt. 12. 18:55
Igen, ezt gyakori mellékhatásként olvastam a realselfen:(( Még szerencse, h nem látszott:(( Talán később , ahogy felszívódik a szál nem érzed.
2073. peonia 53 (válaszként erre: 2072. - Mannus)
2014. okt. 11. 23:17

Szia!

Ez a fájdalom gondolom idővel elmúlik.

Én az idén kaptam egy kis hialuront a homlokomba mivel már mély volt a ránc kb. egy hónapig dudorodott egy kicsit meg fájt ha hozzá értem. Később kicsit laposodott fájni nem fáj már,

nem tudom másnak volt ilyen tünet?

Mikor a szám mellé kaptam decemberbe hialuront akkor nem volt ilyen tünet (igaz semmi látszata nem volt, ez pénz kidobás volt)

Dóra

2072. Mannus (válaszként erre: 2070. - Mézike05)
2014. okt. 11. 21:36
Silhouette soft. Engem azonkívül, hogy néha borzaszóan fáj az zavar, hogy érezni a csomókat (kónuszokat)a bőr alatt. Bár igaz is minek taperolom a saját képem! :)
2071. MVeronika
2014. okt. 11. 17:25

A Pataki Gergely dr-nál senki nem volt? Nem ismeritek?

MV

2070. Mézike05 (válaszként erre: 2065. - Mannus)
2014. okt. 11. 11:54
Milyen technológia szálbehúzás? FTC, vagy silhouette vagy valami más? Én is kacérkottam ezekkel, de a külföldi fórumoldalak elrettentettek:)
2069. Mannus (válaszként erre: 2067. - Kori54)
2014. okt. 10. 23:15

Szia!

Privátban megírom. OK? Nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz! Rám is fér, mert tényleg nagyon izgulok! Képeket majd teszek fel. Előtte képeket elrettentésnek, utána képeket pedig remélem dicsekedésnek :)

2068. peonia 53 (válaszként erre: 2065. - Mannus)
2014. okt. 10. 23:11

Szia!

Itt a fórumon már többen visszakoztak a szálbehuzásos műtéttől.

Sok sikert a következő műtéthez!

Dóra

2067. kori54 (válaszként erre: 2065. - Mannus)
2014. okt. 10. 22:53

Szia!

Köszi hogy ezt megírtad! Remélem hamar elfelejted a kellemetlen élményeket -nekem is volt hasonlóban részem. Ki volt ez a kedves "neves" sebész, legalább a monogramját megírhatnád ;) Nagyon drukkolok a műtéthez ! Várjuk a beszámolódat és képeknek is örülnénk !

2066. cumus (válaszként erre: 2060. - Nati11)
2014. okt. 10. 22:06
Kedves Nati. Köszönöm a beszámolót, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen beszámoltál nekünk. Ez eddig a legpozitivabb beszámoló az arcplasztikákról. Az ár is nagyon kedvezö. Remélem hamarosan jobban fogsz aludni, addig is gyógyulj ezerrel.
2065. Mannus
2014. okt. 10. 21:55

Sziasztok!

Nem olyan rég óta olvaslak Titeket, de nem kapcsolódtam be a társalgásba, csak szorgalmasan olvasgattam a hasznos hozzászólásokat.(bár előbb kaphattam volna pár jótanácsot!) :)Ígérem próbálom behozni a szótlanságom. Látom, hogy több fórumozó még beavatkozások előtt áll, így leírom a saját történetem, hátha valakinek hasznos lehet! Sajnos nem vagyok nagy költői vénával megáldva, de megpróbálom összefoglalni a történetem: Június elején voltam egy "neves" plasztikai sebésznél, aki hyaluron felöltést és szálbehúzásos szemöldökemelést végzett!Nem mertem azonnal nagyobb beavatkozásba vágni, mert nagyon féltem és hát az ember az arcát mindennap látja! (Bár az utóbbi időben inkább kerültem, hogy a tükörrel közelebbről találkozzak!) Hát mit ne mondjak.. feleslegesen kidobtam az ablakon egy vödör pénzt. Megmondom öszintén, nem vártam csodákat, de ez annyit ért mintha el sem mentem volna. A furcsa az volt az egészben, hogy közvetlenlül a műtét után már (a műtét napján) azt sorolta, hogy mit kellene még átgondolnom, mert "ez még sokat jelentene" szöveggel! Természetesen kedvezményes áron több százezerért!..... Szép szavakkal, és diplomatikusan tudtomra adta-persze nem szó szerint, csak körbeírta-, hogy olyan rondának éreztem magam, mint akin a plasztikai sebészeknek túlórázni kell, hogy ki merjen menni az utcára az ábrázatával. ( pedig bőven elég lett volna csak a műtéttel járó kellemetlenség is!)Na mindegy! Pont ezt hívják eső után köpönyegnek!Ezzel persze aláírta a saját ítéletét, mert az biztos, hogy engem többet nem lát a páciensei listáján.Amúgy sem magas az egóm, de aznap összetört lélekkel értem haza. Nem tudom, hogy milyen szervezetem lehet, de 4 hónappal a beavatkozás után már semmi jele annak, hogy valaha is orvosnál jártam volna. Nem beszélve arról, hogy a szálbehúzás helye kellemetlen és gyakran fáj iszonyúan a fejem ott ahol be van vezetve. Nem vagyok egy olyan típusú ember, aki másokat hibáztat, inkább mindig magamban keresem a hibát, de a szemöldököm és a szemhéjam inkább még jobban megereszkedett, mint amilyen előtte volt. 2 hónap múlva mikor már nem tudtam magamnak bebeszélni, hogy lesz ez még jobb is, elhatároztam, hogy felkeresem TT-t és bejelentkeztem hozzá a rendelésére. Nagyon szimpatikus volt és itt a fórumon is csak jókat írtatok róla, így hozzá már felkészülten és céltudatosan mentem.Türelmesen és nagyon részletesen mindent elmondott, és minden kérdésemre választ kaptam amivel kapcsolatosan még nem teljesen voltam tisztában. Embernek éreztem magam és nem csak egy valakinek a sok közül, aki felkerül a futószalagra. Hétföre vagyok bejegyezve hozzá felső szemhéjplasztikára. Már nagyon izgulok és jó lenne túl lenni rajta, de amint tudok akkor majd írok, hogy milyen volt.

2064. MVeronika
2014. okt. 10. 21:25

Kedves Nati!

Nem hagyunk itt pihenni:) Még le se másztál a műtőasztalról és már záporoznak a kérdések :)

Én pl. azt szeretném kérdezni, hogy a fájdalomcsillapítás hasonló érzés volt, mint a fogászaton, zsibbadás-féle? Nem volt benne más kellemetlen? Erősebb szívverés vagy izgatottság v kimerültség v ilyesmi?

Hogy gyógyulsz?

Köszi:

MV

2063. Ilcsike.gy (válaszként erre: 2060. - Nati11)
2014. okt. 10. 16:34

Szia Nati!

Nagyon szép lettél! Gratulálok!

2062. MVeronika (válaszként erre: 2058. - 8f8f3a827e)
2014. okt. 10. 16:03

Köszönöm szépen.

MV

2061. Velvet67 (válaszként erre: 2060. - Nati11)
2014. okt. 10. 14:34

Sziasztok!

Nati: ez a műtét főleg a nagy feszesítésre szolgált vagy az áll és környékére is?

2060. Nati11 (válaszként erre: 2057. - Cumus)
2014. okt. 10. 14:03

Köszönöm Cumus!

Műtét előtt kaptam szanakszot, ami egy kicsit tompította a figyelmemet. Néha, pár pillanatra el is kábított.

A műtét két órás volt..., a rajzolással együtt. Egyedül egy dolgot, az injekciókat kell kibírni..., mert az tényleg fáj! Viszont pár perc és túl van rajta az ember. A műtét alatt szinte semmi fájdalom nem érzékelhető. Igaz egy alkalommal érzékenyebb volt, de akkor szóltam és kaptam oda egy újabb szurit.

Végig beszélt a doki. Az elején még én is..., azután nem volt kedvem...., de időnkét persze a feltett kérdésre válaszoltam. Végig arra gondoltam, hogy pár óra és utána szép leszek.

A két óra egyáltalán nem volt veszélyes!!! A doki abszolút elviszi a figyelmed a beszélgetéssel. Végig hozzám, rólam beszélt. Velem foglalkozott!!! Nem külső privát engem nem érdeklő számomra unalmas dolgokról.

Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak szakmailag..., de emberileg is profi.

Nagyon jó fej a Paput! Örülök, hogy őt választottam.

Műtét után kötözés..., bukósisak..., tükörbe való szemlélés (amire utána nem nagyon emlékeztem vissza, hogy is néz ki a nyakam)..., öltözés..., és irány haza.

200-ba került.

Fül előtt és mögött is csak fél hosszban vagyok vágva. A leragasztásból ennyi látszik.

2059. Nati11 (válaszként erre: 2056. - Velvet67)
2014. okt. 10. 13:45

Szia Velvet!

Szívesen..., és én is köszönöm a tanácsot. Végre most éjszaka már egy kicsivel többet aludtam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook