Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok itt, legalábbis írás terén, eddig csak olvasgattam a fórumot. Engem is az érdekelne, ami néhány előttem hozzászólót: látott már valaki ultherapy kezelésen átesett (nem celeb)embert? Én most két helyen voltam konzultáción, be is vállalnám, de a húzós ára miatt aggaszt, hogy tényleg hatásos-e? Persze, tudom, biztosat igérni senki nem tud, de mégis... Na, és nem lehet későbbi mellékhatás? (Mo-n 2 éve csinálják.) Olvastam itt néhány hsz-t olyanoktól, akik profinak tűnnek a témában. Megtennétek, hogy tanácsot adtok? Köszi előre is!
Szia!
Gratulálok! Ha már úgy érzed lesz erőd írj a műtétről egy két szót. Vagy esetleg előtte-utána képet is szívesen vennénk. További szépülést!!! :)
Szia!
Végeredmény a fontos, a kékülés elmúlik.
Láttál volna engem fogműtét után, lila-kék-sárga voltam + mintha egy tenisz labda lett volna az arcomba (ezt Réka írta, hogy köpöd ki a tenisz labdát viccesen, mert ő ilyen viccelődős).
Szépülgessél!
Dóra
Szia!
Sok sikert drukkolunk.
Csinálj képeket.
Dóra
Sziasztok!
Túl vagyok a felső szemhéjplasztikán TT-nél!
Túléltem! :)
Nekem már most tetszik :D Pedig már kezdek lilulni. De sebaj...a férjem azt mondta, hogy nyugodtan fogjam majd rá :) :)
Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám és drukkolt nekem!
Szia UB14!
Silhouette soft szál.
Szia!
Ez a fájdalom gondolom idővel elmúlik.
Én az idén kaptam egy kis hialuront a homlokomba mivel már mély volt a ránc kb. egy hónapig dudorodott egy kicsit meg fájt ha hozzá értem. Később kicsit laposodott fájni nem fáj már,
nem tudom másnak volt ilyen tünet?
Mikor a szám mellé kaptam decemberbe hialuront akkor nem volt ilyen tünet (igaz semmi látszata nem volt, ez pénz kidobás volt)
Dóra
A Pataki Gergely dr-nál senki nem volt? Nem ismeritek?
MV
Szia!
Privátban megírom. OK? Nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz! Rám is fér, mert tényleg nagyon izgulok! Képeket majd teszek fel. Előtte képeket elrettentésnek, utána képeket pedig remélem dicsekedésnek :)
Szia!
Itt a fórumon már többen visszakoztak a szálbehuzásos műtéttől.
Sok sikert a következő műtéthez!
Dóra
Szia!
Köszi hogy ezt megírtad! Remélem hamar elfelejted a kellemetlen élményeket -nekem is volt hasonlóban részem. Ki volt ez a kedves "neves" sebész, legalább a monogramját megírhatnád ;) Nagyon drukkolok a műtéthez ! Várjuk a beszámolódat és képeknek is örülnénk !
Sziasztok!
Nem olyan rég óta olvaslak Titeket, de nem kapcsolódtam be a társalgásba, csak szorgalmasan olvasgattam a hasznos hozzászólásokat.(bár előbb kaphattam volna pár jótanácsot!) :)Ígérem próbálom behozni a szótlanságom. Látom, hogy több fórumozó még beavatkozások előtt áll, így leírom a saját történetem, hátha valakinek hasznos lehet! Sajnos nem vagyok nagy költői vénával megáldva, de megpróbálom összefoglalni a történetem: Június elején voltam egy "neves" plasztikai sebésznél, aki hyaluron felöltést és szálbehúzásos szemöldökemelést végzett!Nem mertem azonnal nagyobb beavatkozásba vágni, mert nagyon féltem és hát az ember az arcát mindennap látja! (Bár az utóbbi időben inkább kerültem, hogy a tükörrel közelebbről találkozzak!) Hát mit ne mondjak.. feleslegesen kidobtam az ablakon egy vödör pénzt. Megmondom öszintén, nem vártam csodákat, de ez annyit ért mintha el sem mentem volna. A furcsa az volt az egészben, hogy közvetlenlül a műtét után már (a műtét napján) azt sorolta, hogy mit kellene még átgondolnom, mert "ez még sokat jelentene" szöveggel! Természetesen kedvezményes áron több százezerért!..... Szép szavakkal, és diplomatikusan tudtomra adta-persze nem szó szerint, csak körbeírta-, hogy olyan rondának éreztem magam, mint akin a plasztikai sebészeknek túlórázni kell, hogy ki merjen menni az utcára az ábrázatával. ( pedig bőven elég lett volna csak a műtéttel járó kellemetlenség is!)Na mindegy! Pont ezt hívják eső után köpönyegnek!Ezzel persze aláírta a saját ítéletét, mert az biztos, hogy engem többet nem lát a páciensei listáján.Amúgy sem magas az egóm, de aznap összetört lélekkel értem haza. Nem tudom, hogy milyen szervezetem lehet, de 4 hónappal a beavatkozás után már semmi jele annak, hogy valaha is orvosnál jártam volna. Nem beszélve arról, hogy a szálbehúzás helye kellemetlen és gyakran fáj iszonyúan a fejem ott ahol be van vezetve. Nem vagyok egy olyan típusú ember, aki másokat hibáztat, inkább mindig magamban keresem a hibát, de a szemöldököm és a szemhéjam inkább még jobban megereszkedett, mint amilyen előtte volt. 2 hónap múlva mikor már nem tudtam magamnak bebeszélni, hogy lesz ez még jobb is, elhatároztam, hogy felkeresem TT-t és bejelentkeztem hozzá a rendelésére. Nagyon szimpatikus volt és itt a fórumon is csak jókat írtatok róla, így hozzá már felkészülten és céltudatosan mentem.Türelmesen és nagyon részletesen mindent elmondott, és minden kérdésemre választ kaptam amivel kapcsolatosan még nem teljesen voltam tisztában. Embernek éreztem magam és nem csak egy valakinek a sok közül, aki felkerül a futószalagra. Hétföre vagyok bejegyezve hozzá felső szemhéjplasztikára. Már nagyon izgulok és jó lenne túl lenni rajta, de amint tudok akkor majd írok, hogy milyen volt.
Kedves Nati!
Nem hagyunk itt pihenni:) Még le se másztál a műtőasztalról és már záporoznak a kérdések :)
Én pl. azt szeretném kérdezni, hogy a fájdalomcsillapítás hasonló érzés volt, mint a fogászaton, zsibbadás-féle? Nem volt benne más kellemetlen? Erősebb szívverés vagy izgatottság v kimerültség v ilyesmi?
Hogy gyógyulsz?
Köszi:
MV
Szia Nati!
Nagyon szép lettél! Gratulálok!
Köszönöm szépen.
MV
Sziasztok!
Nati: ez a műtét főleg a nagy feszesítésre szolgált vagy az áll és környékére is?
Köszönöm Cumus!
Műtét előtt kaptam szanakszot, ami egy kicsit tompította a figyelmemet. Néha, pár pillanatra el is kábított.
A műtét két órás volt..., a rajzolással együtt. Egyedül egy dolgot, az injekciókat kell kibírni..., mert az tényleg fáj! Viszont pár perc és túl van rajta az ember. A műtét alatt szinte semmi fájdalom nem érzékelhető. Igaz egy alkalommal érzékenyebb volt, de akkor szóltam és kaptam oda egy újabb szurit.
Végig beszélt a doki. Az elején még én is..., azután nem volt kedvem...., de időnkét persze a feltett kérdésre válaszoltam. Végig arra gondoltam, hogy pár óra és utána szép leszek.
A két óra egyáltalán nem volt veszélyes!!! A doki abszolút elviszi a figyelmed a beszélgetéssel. Végig hozzám, rólam beszélt. Velem foglalkozott!!! Nem külső privát engem nem érdeklő számomra unalmas dolgokról.
Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak szakmailag..., de emberileg is profi.
Nagyon jó fej a Paput! Örülök, hogy őt választottam.
Műtét után kötözés..., bukósisak..., tükörbe való szemlélés (amire utána nem nagyon emlékeztem vissza, hogy is néz ki a nyakam)..., öltözés..., és irány haza.
200-ba került.
Fül előtt és mögött is csak fél hosszban vagyok vágva. A leragasztásból ennyi látszik.
Szia Velvet!
Szívesen..., és én is köszönöm a tanácsot. Végre most éjszaka már egy kicsivel többet aludtam.