Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jó arcmemória és jó megfigyelőképesség kérdése az egész!
Nekem nincs, sőt reggelente a saját tükörképemen is meglepődök mostanában! :)
IIIgen, priviben mindent bevallottam a keresztkérdések tüzében neked...yeti11 a böcsületes nevem, boldog BB ex-páciens..1 fotót hagytam, hogy fel lehessen ismerni akkor is, ha Somogyban együtt bújkálok a legjobb barátnömmel!
:-)) :-))
Iiiiigen! :) Milyen jó szemed van tanti, Ő van velem a 'csoport' képen!
A szemhéjban ő elözött engem, a plasztikában én őt! :)
Tudod hogy van ez, egy bolond százat csinál,
'oldalbordáink' szerint egymást visszük bele az ilyesmibe, de ez NEM ÍGY VAN, dehogyis! :)
Mik ki nem derülnek:)
Képeken láttam Yettit,nem tudtam honnan olyan ismerős4 ...szemhéjfórum
Szia mókus13!
Szívesen beengedlek, de próbálj újra jelentkezni, mert a neved nincs a listán, így meg nem tudok olvasási jogot adni! :)
Yeti11, a legjobb barátnőm, de mások is kérték, hogy tegyek fel smink nélkül készült képeket az állapotomról!
Jelentem elkészültek a fotók és meg lehet tekinteni a naplómban!
Ma vagyok 20 napos!
Az állcsontom felett be vagyok dagadva kissé, de aki nem ismer nem veszi észre, aki ismer arra gondol talán híztam.
Nem híztam egy grammot sem!
Sőt, a kilóim tekintetében is kezdem elérni a valaha volt legjobb formám! :)
Sziasztok!
Van vkinek infója arról h Dr. Tra. Alf. mennyiért csinál mini arcplasztikát?
Köszi!
Csak arra vigyázz, h a zsírbetöltésről nagyon különböző tapasztalatok vannak. Akivel én a ML-ban személyesen összefutottam (és ez 1, az egy ember), annak kiment teljesen egy éven belül.
De ide is nagyon különbözőket írtak a hoszzászólók. Volt akinek a szája lett egyenetlen, de az ő hsz-t most nem találom.
Majd előre megvarrom a farsangi jelmezemet és abban megyek konzira :).
Starshiny, ha van egy pici időd, nem írnád meg részletesen, hogy hogy volt a műtét? Hogy pontosan mi volt a gondod az arcoddal és mit csinált a doki, mennyi idő volt a betöltés és menyire vagy megelégedve? A gyógyulásod rendben volt?
Köszi!
Ja! Azt hittem, nála voltál. Köszi.
Egyébként én próbáltam megkérdezni, hogy máshol nem műt-e és nemcsak az ár miatt, hanem reménykedtem, hogy valami kórház szerűbben is műt, mert az irodaház teteje nekem nem szimpi.
Nem mindenkinél lehet:)de próba szerencse
TT-BB-nél nem ,olcsón dolgoznak.
Műtét után meg nézheti magát az ember a tükörben :))
Ismertek olyat, aki alkudozott és bejött neki?
Nem ismerem VCs pontos árait, én nem nála voltam. De Szegeden kb egy ársoron mozognak a műtétek, és ott 350e körül van altatással együtt.
Mondjuk nekem az a tapasztalatom, hogy sok orvos ránézésre mond árat, tehát hogy belőled mennyit néz ki, vagy hogy mennyire vagy szimpatikus. (Ezt nem Vcs-re értem, hanem úgy általában.)
Szerintem az 500e annak a szépségklinikának a központilag fixált egyenára lehet, annyiért nagyon drága, máshol jóval olcsóbban csinálja.
Remélem nem mondok hülyeséget, de nekem kanül is volt, nem csak szimpla injekciós tű, a fül alatt lett bevezetve (ott nagyobb volt a lyuk, de elmúlt utána), ott utána le is ragasztották, plusz 2 helyről (állcsont egy bizonyos pontján) minimálisan szívtak le az arcomból. Tudom, hogy ez most így egy kicsit hülyén hangzik, de az arc bőrének megereszkedését alul így lehet a legjobban korrigálni, hogy ne legyen az embernek lefittyedő ábrázata. Persze az egyénileg változik, hogy kinek hol mit kell csinálni.
Szóval lehet ezt az eljárást komplexen is végezni, ill. szimpla betöltésként is. Széles a szórás az orvosok között, ki mire esküszik és mekkora a mögöttes tudása. Ez utóbbit kétszeresen aláhúznám.