Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Szia Klári!
Én is csak sajnos most jutottam oda, hogy nekikezdjek végigolvasni a fórum egyheti "termését ". Látom, aktívak voltak a lányok :-) Nagyon köszi a beszámolót. Én is nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Remélem, hamar elmúlik ez az átmeneti kellemetlenséged. A kezelés után mit mondtak, kb. mennyi idő, mire minden szépen megnyugszik az arcodon. (dagadás, véraláfutás stb.)Kolbinak volt Ultherapy kezelése, ha erre jár, talán tud választ adni arra, neki meddig dagadt, volt érzékeny stb.Szurkolok, hogy mihamarabb gyógyulgass, szépülj, és nagyon várjuk a további beszámolókat. Engem is érdekelne, hogy hol csináltattad, és mi alapján válaszottad azt a helyet. Képet csináltak rólad a kezelés előtt?
Maggie
Szia!
Szerintem hasonlóak. Aki fogyni szeretne, annak azért megy nehezen, mert nehéz lemondani az édességről.
Férjem nagyon szereti a sütiket.
Dóra
Szia!
Én szerdán voltam Ultherapy kezelésen, így a remélt eredményről csak pár hónap múlva tudnék beszámolni. De talán hasznodra válik, ha az azóta megszerzett tapasztalataimat leírom:
A kezelés maga sajnos nem egy kellemes élmény. Azonnali "mellékhatásként" kialakult némi ödémásodás. Ezt látványként egy bedagadt foghoz tudnám hasonlítani. Másnap kezdtem el a napi kétszeri jegelést és gyulladáscsökk.krémmel való kenegetést. Mára a dagadás teljesen megszűnt, de azért holnap még jegelek, a krémet pedig biztosan használom egy hétig. Ma reggelre lett egy kb.2 cm átmérőjű véraláfutás az állam alján. Érzem az állcsontomat ha hozzáérek, és fölötte a bőrt enyhén masszírozva olyan érzés, mint mikor a fogorvosi inj.hatása szűnik. Ugyanehhez hasonlítanám az első 1-2 napban a reggeli kávé/narancslé ivást.
Egyelőre ilyen infokat tudok adni. Ha végeredményről érdeklődsz, beszámolok 4-5 hónap múlva:) Vagy esetleg olvas minket olyan valaki, aki már ebből a távlatból tud segíteni. Megjegyzem ez engem is nagyon érdekelne!
A többiektől elnézést a hosszú és részletes hsz-ért!
Klári
Szia!
Nekünk most nádcukor van, azzal mi a helyzet, barna színű. Már nincs meg a zacskója, ha jól emlékszem a spárba vettem finomítatlan.
Dóra
A méz hízlaló, csak jóval egészségesebb, mint a cukor. Én meleg italba is teszem, pedig azt nem szabad, mert káros savak szabadulnak fel benne.
A sütikbe szerintem mindig több cukrot írnak, mint amennyi kell bele.
Nekem egyszer egy ember - aurafotós - azt mondta: higyjem el, fehér ember fehér cukrot és fehér lisztet eszik. Hát nem tudom... (most számítsuk le, hogy ez a mondat nem volt túl píszí), én nem eszem valami sok teljes kiörlésű dolgot, pedig szeretem. Nagyon jó a búzacsíra is pl. pástétomnak vagy a zabkása, meg egy rakás dolog van még, régebben sok ilyet ettem de mostanában nem szoktam. Valahogy abban hiszek, hogy azt kell enni, ami van meg amit szeretnénk... a fene tudja.
Velvet, az Eritriolt nem ismerem. Én alapból kerülöm a cukorhelyettesítőket.
A barnacukor semmivel sem jobb, mint a fehér. A melasztól barna, egyszerűen megszínezik.
Amint írtam, a fruktóz különösen rossz bőrszempontból (illetve nem csak a szépségünk szempontjából, hiszen ami a kollagént roncsolja, az az ereinkben és minden szervünkben is roncsolja, ezek is nagyrészt kollagénből állnak), de minden cukor, és az égetett ételek is ártanak. A glükóz az glükóz, akármiből is származikés bizony állagrongálást okoz. :)
Egyébként a mézben is van fruktóz.
Szia!
A férjemnek vettem nád cukrot, nem hiszem hogy sokkal egészségesebb mint a fehér.
A csapból az folyik hogy a fehér nem egészséges.(jó akkor legyen barna, lehet hogy működik a placebó hatás)
Mi most főleg fekete csokit eszünk 1-1 kockát.
Az almás sütibe 12 dkg cukor helyett csak kilenc dkg-t tettem annyi volt a cukor tartóba, és nem pótoltam ki 12 dkg-ra. Én sokszor lecsökkentem a cukor mennyiségét. Az almát fahéjas xilittel szórtam meg. A tetejét meg nem szórom meg + cukorral. Finom lett így is.
Dóra
Aki fogyni szeretne annak a méz is hizlaló, csak egészségesebb mint a répa cukor.
Sziasztok!
Az Ultherapy kezelésen gondolkozom, nagyon örülnék, ha valakinek /valakiknek/ volt már leírná a tapasztalatait.
Köszönöm szépen!
köszi Szylvia
hm... pedig ismerőseim, akiknek inzulin stb. problémájuk van eszik a gyümölcscukrot(is)
aszpartámot nem használok.
Eritritol? azzal nincs baj ugye? :))
Szia!
Én nem szeretnék fogyni, ennyi idősen kell ez a kis plussz, meg ha fogynék mindenki betegnek hinne. Inkább többet kéne mozogni, valami tornát kitalálni, amit szeretek sétálni-menni, gondolom az is több a semminél.
Egyszerűen egészségesebben szeretnék táplálkozni, a cukrot mással pótolni + teljes kiörlési kenyér néha fehéret is veszek van amihez azt szeretem.
Pl. most fogok almás sütit sütni.
Egy hete mákos beigli volt imádjuk.
Férjem szeretne fogyni, sajnos nem sikerül neki.
Volt időszak mikor nem sütöttem akkor se sikerült. Minden elismerésem azoknak akik 5-10-15-20 stb. kg-t letudnak adni.
Dóra
Ismerősöknél, barátoknál kóstoltam nyírfacukorral, sztíviával, édesítőszerekkel készült sütiket, de egyik sem ízlett.
Meggyőződésem, hogy senki sem attól az 1-2 kiskanál cukortól fog elhízni, amit a kávéjába tesz, vagy 1-2 szelet "rendes" sütitől.
Velvet67, a gyümölcscukor (fruktóz) nem jó, a lehető legrosszabb cukorfajta, ha gyümölcsökből kivonva, kristályos, vagy szirup formában használod. A gyümölcscukor a többi cukorfajtánál jobban roncsolja a kollagént és az elasztint (glycation-glikolizáció), csökkenti a bőr rugalmasságát és simaságát, ezért ellenség. Ha gyümölcsként, zöldségben fogyasztjuk, akkor nem gond, mert olyankor rostokkal együtt kerül be a szervezetbe, bár nemrégiben erről is olvastam, hogy a vegák bőre milyen sokszor ráncosabb, mint másoké, és hogy ennek a túlságosan sok gyümölcs fogyasztása is lehet az oka.
Szóval ennek is jobban utána kell nézni, mert nagyon megtévesztő, hogy ha a gyümölcs egészséges, akkor a belőle kivont cukor is biztosan jobb, mint a "sima" cukrok. Hát nem...
Az utóbbi 20 évben egy csomó élelmiszerbe tesznek nagy cukortartalmú kukorica szirupot (high-fructose corn syrup), ami szinten a fenti különösen bőrgyilkos kategóriába esik.
Szénhidrátok: ehhez csak annyit, hogy mivel az inzulin a növekedési hormon (HGH) antagonistája, ajánlatos este nem enni, vagy csak némi zsírszegény fehérjét. Ezáltal növelhetjük az éjszakai HGH-termelést, ami nemcsak fiatalosabb külsőt, hanem jobb egészséget is jelent.
Az aszpartámot pár éve kikiáltották a legkorszerűbb édesítőszernek. Azt persze nem tették hozzá, hogy állati takarmányozásban étvágyfokozóként használják…A magyarázat logikus: a test érzékeli, hogy édeset eszünk, tehát előkészül a cukor fogadására, azaz fokozódik az inzulinkiválasztás. Csakhogy a cukor nem érkezik meg, a megnövekedett inzulinmennyiség pedig ott kering az ereinkben. Ekkor drámaian lecsökken a vércukorszint, a következmény pedig farkaséhség.
Szia!
Nem vagyok cukros, a csapból is az folyik, hogy a répa cukrot ,fehér lisztet cseréljük le.
Érdekes a férjemnek nem ízlik. Nekem nem rossz ízű, viszont két mokkás kanáltól nem olyan édes mint ugyan annyi répa cukortól. Ennek ellenére két kanálal használok, mint régen a cukorból. Megszoktam a xilitet, ha valahol 2 kanál répa cukrot teszek a kávéba, nagyon édesnek találom már a kávémat. Biztos rossz szokás az agyon cukrozás.
Dóra
Ha diétázol vagy cukros vagy, akkor próbáld ki feltétlen. GI: 0 Kal: 0 egyébként meg a nyírfacukor is egészséges...
ma pl. én is kevertem gyümölcscukorral, mert nagyobb mennyiségre volt szükségem. Sajnos nem olcsó, cca 2400.-/kg, de most akciósan 1850.- egyes helyeken... csak rá kell keresni.
SZia!
Én a nyírfa cukrot használom. Eritritolt még nem próbáltam. Egy próbát megérne vagy maradjak annál amit már bevált? A nyírfac. kb. 2000 ft/kg.
Dóra
A nyírfacukor nálunk is hasonló tüneteket váltott ki az egész családban...hasmorgás, szelek, hasmenés...:(
A párom cukorbeteg, és miatta keresem a cukor süteményekben is használható alternatíváját, tehát legyen tömege, és hasonló arányban alkalmazható, mint a cukor, de így jártam a Glukononnal és a nyírfacukorral is! Finom velük a süti, de az utóhatása kissé kényelmetlen...
Maradunk a cukornál, egy szelet a hagyományos sütikből is fogyasztható alkalmanként.
Szép cikk, jó cikk! Én írtam az egészet. Szépen leemelték a honlapomról. A képeimet már nem merték levenni.
Évekkel ezelőtt, amikor a Szépségbróker indult, én adtam az ELOS-ról az infókat, mint a magyarországi bevezetője. Aztán nem tudtam a tulajjal megegyezni és kiléptem.
Pár év múlva megkértem egy céget, hogy a honlapjaimat optimalizálja. A Google azokat a lapokat, ahol a tartalom valamilyen formában ismétlődik, azokat hátrébb sorolja. Erre van egy szűrő program, kiadja, hol egyeznek a szövegek. Legnagyobb megdöbbenésemre vagy egy tucat honlap, lézerklinikák, kozmetikák vették át egy az egyben az akkor nagy újdonságnak számító leírásaimat a fénykezelésről, az ELOS-ról. Mit tegyünk, tettem fel a kérdést? A cég azt mondta, míg végig telefonálom, hogy vegyék le az anyagot mindenütt, az egy év, inkább írjam át a teljes szöveget. Átírtam. Szép, ugye?
A legizgalmasabb ebben az, hogy az ELOS drága, csak annak éri meg megvenni, akinek nagy forgalma van. Meg nehéz vele dolgozni. Meg néhány gép van itthon. Mi a teendő? A sima villanófényt vagy koreai rf és fény gépet ELOS-ként eladni. Aztán ezekkel az ócska gépekkel már nagyon sok kárt lehet okozni és le lehet járatni a védett márkát.
A fotók meg önmagukért beszélnek, csak gyári képek vannak fenn. Nagyon kevés orvos teszi del a saját képeit. Főleg mert nincs!
Kolbi
Milyen kamu képet tesznek fel a lézeres ránctalanítás eredményeképpen...nem kell senkinek szemhéjplasztika, elég a lézer!:))
Én nem nagyon hiszek ezekben a fogyasztószerekben. Nekem amúgy a sima nyírfacukortól is hasmenésem lett.
Ami a méregtelenítést illeti, én nem vetem el, más kérdés, hogy csinálni meg nem tudom... hogy mi az egészséges táplálkozás, azon hajnalig vitatkozhatnánk. Sokan a paleora esküsznek, mások vegák vagy nyerskosztosak, szerintem anyám főztje a legtutibb...(:, a krisnások szerint pl. a legjobb koszt a sok párolt zöldséges, persze vega de nagyon változatos kaja, tehát semmi nyers. Plusz vegyük hozzá a vércsoportokat meg a makrobiotikát, és máris látjuk, hogy mindenkinek más való. Ránk van bízva, mit fogadunk el, mint szinte az élet minden területén ma már. Úgyhogy nem is baj, hogy ennyi információ, mindenki maga dönthet.