Arab a pasim (beszélgetés)
''jutubon'' fent van Frei Tamás féle dokumentum film szaúd-arábiáról, azt nézd meg, elég érdekes. Másik ajánlatom egy könyv: a hercegnő
Minek ide több szó, ezekben mindent megtalálsz
Szia :) Nemtudom hogy tudok e segiteni de az én barátom Indiai és nekik is van egy kultúrájuk amit elkell viselnem....csak én megelőztem és kicsit olvasgattam róluk. Nalunk is megy ez a ,, ne szólj nele én beszélek dolog,, és én szemely szerint csak akkor szolalok meg ha kerdeznek igy nincs megalazó helyzett!!!! Probald kerülni ezeket és meglatod nem lesz baj legalábbis adig amig ha kettesbe vagytok szépen bánik veled, ha már akkor se akkor azt ajánlom nagyon hamar szabadulj ki abbol a kapcsolatból mert különben nagyon nem lesz jó életed.
Remélem segitettem :)
Írj nyugodtan.
Amúgy néha tényleg szörnyű volt látni,hogy mennyire elítélik,úgy hogy nem is ismerték.
Én félig roma vagyok,nagyjából ismerem a kúltúránk,éppen ezért:
1.sosem volt komoly kapcsolatom roma fiúval,mert az ilyet már tiniként kerültem ,
2.a zenén kívül mást nem adok át a fiaimnak a kultúránkból ;-)!
Lehet,hogy neten megtudod nézni.Muzulmánok amerikában...(?) valami ilyesmi a címe...
Na ott pont a két kultúra különbségéről van szó.Az iszlám csjok úgy pattogtatják a férjüket,ahogy kell! :) Pedig bigott muzulmán családból jöttek! :)
Igen, sokban hasonlit a roma kulturara. Csak meg nekik ott van a Koran. Ennyiben kulonbozik,egyebkent ha egy istenuk lenne, nemsok különbség lenne koztuk
. A musort nem tudnam nezni,ugyanis nemetben elek :D
Na latod ez az. Nálunk ez bunkosag parasztsag stb. De naluk bizony ez a normalis. Nem,hogy belebeszelni hanem ott sincsenek a nok. Altalaban ferfiak,nok kulon ülnek és tarsalognak
. :)
Ez egy normális muszlimnál sem normális, mert hidd el, aki tiszteli a feleségét az nem fogja mondani nincs beleszólásod. Ez biztos.
Tehát Ő nem szeret Téged úgy, ahogy az elvárható lenne. A választás a kezedben van....még.
Ha esetleg-csupa véletlenségből- boldog lennél vele,a valássával,és örömmel tennél eleget a kéréseinek,ő a tenyerén hordana,örülne egy fiúnak,de örülne kislánynak is,akkor ne írd le egyetlen fórumban sem mert ez kizárt dolog lenne! :)
Hidd el,a k@rv@.ós,magyar,aki később inni kezd,és ütni,...az azért mégiscsak magyar...És mégis csak Istennek szólítja Alahot! Lehet,hogy olyan formában,hogy:" A ro..@dt k@r.a ISTENIT te asszony,miért nincs itthon sör?" Mit csináltál egész nap?De randa kövér vagy!"-és társai.De hát na...mégis csak hithű keresztény! :)
A mai feminista világban,ahol a női szerepekre már csak az aggok emlékeznek,az iszlám kultúra fura...Az én családomban,anyám mosott,főzött,takarított.Apám dolgozni járt,és akkor sem tette a kezét a mosogató vízbe,ha anyám majd' elájult a rosszulléttől.(terhesen)Ami fura,hogy anyám ezt el sem várta tőle!! Soha nem ajvékolt azért,hogy apu nem segít,miután hulla fáradtan hazajött...
Szóval...ezzel csak azt szeretném mondani,hogy szerintem,anyám boldog lett volna egy iszlám pasival is...Egyszerűen NEM ADOTT VOLNA OKOT RÁ,hogy "verje"..:)
Persze,megértem azokat is,akik félnek!!
Valóban egy másik kultúra.Én csupán azt nem értem,hogy miért gondolja mindenki,hogy MINDEGYIK arab egy tetü???? Hiszen,valjuk már be,a Magyar férfi sem mind angyal!Itt,a hoxán,már nem egy segítség kérő fórumot olvastam,ahol az "úriember" teljesen Magyar volt!