Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Arab a pasim fórum

Arab a pasim (beszélgetés)

69. a0c1361e44 (válaszként erre: 24. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 07:05
A vallásuk szabályai úgy vannak megírva, hogy azt a férfiak a saját ízlésük szerint értelmezzék...
2014. ápr. 3. 06:19
...hátha találsz egy tisztességes makulátlan magyart, akinek még tán vak komondora is van.
2014. ápr. 3. 05:53
Menekülj, míg nem késő!
2014. ápr. 3. 05:48

''jutubon'' fent van Frei Tamás féle dokumentum film szaúd-arábiáról, azt nézd meg, elég érdekes. Másik ajánlatom egy könyv: a hercegnő

Minek ide több szó, ezekben mindent megtalálsz

65. 3d787b167a (válaszként erre: 39. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 05:37
Még...
64. 3d787b167a (válaszként erre: 37. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 05:36
Ha már gondolkodóba ejt a téma, akkor dobbants!
2014. ápr. 3. 03:16

Szia :) Nemtudom hogy tudok e segiteni de az én barátom Indiai és nekik is van egy kultúrájuk amit elkell viselnem....csak én megelőztem és kicsit olvasgattam róluk. Nalunk is megy ez a ,, ne szólj nele én beszélek dolog,, és én szemely szerint csak akkor szolalok meg ha kerdeznek igy nincs megalazó helyzett!!!! Probald kerülni ezeket és meglatod nem lesz baj legalábbis adig amig ha kettesbe vagytok szépen bánik veled, ha már akkor se akkor azt ajánlom nagyon hamar szabadulj ki abbol a kapcsolatból mert különben nagyon nem lesz jó életed.

Remélem segitettem :)

62. 549be03e80 (válaszként erre: 25. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 01:53
Nezd,a hugomnak a ferje arab (iraki) de ott el Mo-n a hugommal mar 25 eve,es jol megvannak.Biztos mas lenne a helyzet ha a hugom ment volna ki Irakba!Egyebkent libanoni sok el itt,es hirhedtek az eroszakrol,meg most is ulnek,akik negy ausztral kiskoru lanyt evekig eroszakoltak meg,mondvan mint infidel-k a kereszteny nok ezt erdemlik.Ez teny,nem vitainditonak irtam,de ez is beletartozik a "csomagba"....
61. Mzsuka (válaszként erre: 60. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:58

Írj nyugodtan.

Amúgy néha tényleg szörnyű volt látni,hogy mennyire elítélik,úgy hogy nem is ismerték.

60. eweliiin (válaszként erre: 58. - Mzsuka)
2014. ápr. 3. 00:56
Ot is erik kellemetlensegek.. Egy nagyon komoly iskolaba jelentkezett repulogepmechanikat tanulni. Az osszes vizsgája kituno lett,de kozoltek, h a szarmazasa miatt nem veszik fel. Írnék neked privat uzit,mert ezek szerint neked van tapasztalatod..:)
59. eweliiin (válaszként erre: 57. - Anya4005)
2014. ápr. 3. 00:53
En is felver vagyok. Mi nem kovetjuk a hagyomanyokat,de tisztaba vagyok velük,nagyon sokat foglalkoztam vele mert erdekel. Ezert is irtam azt amit,az egyik hozzászolasomban. A zenét es is imadom:)
58. Mzsuka
2014. ápr. 3. 00:52
Minden ember más.Nekem volt arab barátom,az életemet rá mertem volna bízni bármikor.Sokat szenvedett az előítéletek miatt.Sokáig együtt voltunk,de mindig leste minden kívánságomat.
57. anya4005 (válaszként erre: 49. - Megi04)
2014. ápr. 3. 00:48

Én félig roma vagyok,nagyjából ismerem a kúltúránk,éppen ezért:

1.sosem volt komoly kapcsolatom roma fiúval,mert az ilyet már tiniként kerültem ,

2.a zenén kívül mást nem adok át a fiaimnak a kultúránkból ;-)!

56. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 54. - Megi04)
2014. ápr. 3. 00:34
Megi a netre gondolt, hogy ott nézd meg, nem a TV-ben.
55. eweliiin (válaszként erre: 54. - Megi04)
2014. ápr. 3. 00:33
Meg fogom nezni.! Köszönöm :)
54. megi04 (válaszként erre: 53. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:27

Lehet,hogy neten megtudod nézni.Muzulmánok amerikában...(?) valami ilyesmi a címe...

Na ott pont a két kultúra különbségéről van szó.Az iszlám csjok úgy pattogtatják a férjüket,ahogy kell! :) Pedig bigott muzulmán családból jöttek! :)

53. eweliiin (válaszként erre: 50. - Megi04)
2014. ápr. 3. 00:25

Igen, sokban hasonlit a roma kulturara. Csak meg nekik ott van a Koran. Ennyiben kulonbozik,egyebkent ha egy istenuk lenne, nemsok különbség lenne koztuk

. A musort nem tudnam nezni,ugyanis nemetben elek :D

52. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 48. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:21
Ismerem nagyon is jól a kultúrájukat. Azt is tudom, ha nem család, akkor külön a férfiak és külön a nők beszélgetnek, de akkor sem alázzák meg a feleségüket más előtt.
51. megi04 (válaszként erre: 47. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:20
Már semmit,most lett vége ..:(
50. megi04 (válaszként erre: 48. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:20
Na most gondolj bele...Muszáj neked a pasikkal dumálni? Főleg,ha tegyük fel,jófej csjokkal is lehet? :)
49. megi04 (válaszként erre: 45. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:19
Ahogy én tapasztaltam a környezetemben,ez a roma kultúrában is nagyobbrészt így van..Van barátnőm(magyar)akinek roma férje van,az is ilyen,és a barátnőmet ez nem zavarja.Boldogok.Tudom,akkor az jön,hogy mert buta.Nem.Nagyon nem buta.Egyszerűen nem csinál a bolhából elefántot.Nem hiszem el,hogy létezik a TÖKÉLETES.Mindenkinek van hibája.Vagy elfogadjuk,vagy nem...
48. eweliiin (válaszként erre: 46. - 9b10f3d7ff)
2014. ápr. 3. 00:18

Na latod ez az. Nálunk ez bunkosag parasztsag stb. De naluk bizony ez a normalis. Nem,hogy belebeszelni hanem ott sincsenek a nok. Altalaban ferfiak,nok kulon ülnek és tarsalognak

. :)

47. eweliiin (válaszként erre: 44. - Megi04)
2014. ápr. 3. 00:15
Ezt nem akartam en irni,h neha a magyar rosszabb..tőlem eleg elfofultan hangzana :) mit.kellene nezzek!? :)
46. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 45. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:15

Ez egy normális muszlimnál sem normális, mert hidd el, aki tiszteli a feleségét az nem fogja mondani nincs beleszólásod. Ez biztos.

Tehát Ő nem szeret Téged úgy, ahogy az elvárható lenne. A választás a kezedben van....még.

45. eweliiin (válaszként erre: 40. - 9b10f3d7ff)
2014. ápr. 3. 00:12
Hogy magyarazzam el :) nrm tudom,mondjuk vagyunk egy tarsasagba, es ha nagyon ritkan mondanek valamit es o is pont akkor,akkor ramszol, h o beszel. Gyakran nincs is beleszolasom a temaba. Na ez pl a mi szemünkkel megalazo,de naluk ez a normalis. Ezeket nehez megertenem. :)
44. megi04
2014. ápr. 3. 00:11
Ippen most kellene nézned a tíelszít! :D:D Segítene!
2014. ápr. 3. 00:10
Ha szereted, akkor ne itt érdeklődj, van több iszlám egyház, vannak kimondottan olyan oldalak, ahol muszlim vallást gyakorolja a férj, vagy mindketten a feleséggel. Velük beszélgess, ők tudnak Neked hitelesebb dolgokat elmondani, persze még az sem lesz az igazi, de igazság közelibb, mert a pasidat, a jellemét nem ismerhetik.
42. megi04 (válaszként erre: 33. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:10

Ha esetleg-csupa véletlenségből- boldog lennél vele,a valássával,és örömmel tennél eleget a kéréseinek,ő a tenyerén hordana,örülne egy fiúnak,de örülne kislánynak is,akkor ne írd le egyetlen fórumban sem mert ez kizárt dolog lenne! :)

Hidd el,a k@rv@.ós,magyar,aki később inni kezd,és ütni,...az azért mégiscsak magyar...És mégis csak Istennek szólítja Alahot! Lehet,hogy olyan formában,hogy:" A ro..@dt k@r.a ISTENIT te asszony,miért nincs itthon sör?" Mit csináltál egész nap?De randa kövér vagy!"-és társai.De hát na...mégis csak hithű keresztény! :)

A mai feminista világban,ahol a női szerepekre már csak az aggok emlékeznek,az iszlám kultúra fura...Az én családomban,anyám mosott,főzött,takarított.Apám dolgozni járt,és akkor sem tette a kezét a mosogató vízbe,ha anyám majd' elájult a rosszulléttől.(terhesen)Ami fura,hogy anyám ezt el sem várta tőle!! Soha nem ajvékolt azért,hogy apu nem segít,miután hulla fáradtan hazajött...

Szóval...ezzel csak azt szeretném mondani,hogy szerintem,anyám boldog lett volna egy iszlám pasival is...Egyszerűen NEM ADOTT VOLNA OKOT RÁ,hogy "verje"..:)

Persze,megértem azokat is,akik félnek!!

Valóban egy másik kultúra.Én csupán azt nem értem,hogy miért gondolja mindenki,hogy MINDEGYIK arab egy tetü???? Hiszen,valjuk már be,a Magyar férfi sem mind angyal!Itt,a hoxán,már nem egy segítség kérő fórumot olvastam,ahol az "úriember" teljesen Magyar volt!

41. eweliiin (válaszként erre: 38. - 9b10f3d7ff)
2014. ápr. 3. 00:07
Ketelyeim vannal mostanaban igen. Ezert is irtam,hatha van vkinek hasonlo tapasztalata. Errol csak az tud igazan itelkezni aki brnnr volt,van..szerintem!
40. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 39. - Eweliiin)
2014. ápr. 3. 00:06
Akkor mi a baj? ..Azt írtad megalázónak tartasz dolgokat, és akkor az már régen rossz, ha már most így érzel.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook