Apának nevezhető az ilyen ember? (beszélgetés)
Gratulálok-ez aztán jó tanács a javából...
Mélységesen szégyeld el magad...
Én még most is azt mondom, vedd fel az édesapáddal a kapcsolatot ismét. Az, hogy a csaj manipulálja Őt avval ne foglalkozz-szót sem érdemel.
Az édesapád viszont kőtődik érzelmileg hozzád-ezért próbálja felvenni a maga módján veled a kapcsolatot-adj neki is és magadnak is esélyt.
Az e-mailre, amit írt, inkább nem válaszoltam. Sztem már nem is emléxik, hogy írt:S! Ha én kezdeményeznék, az lenne, hogy mindenben nekik volt igazuk... És évek óta megy ez a huzavona.
Ha annyira akarna kapcsolatot velem, akkor lépne.
Úgyis az lesz a vége, h egyedül marad, mert ahogy viselkedik, mindenki elfordul tőle.
Tavaly unokatesóméknál lett egy szép kutyus, fater ilyet szól nekik,hogyha nem tudják etetni, ő magához veszi. Annyira lekezelő lett amellett a pi***a mellett... Tiszta PAPUCS! Amit az a nő mond, az van.
Bocsáss meg neki szerinem a hibáit, és vedd fel vele normálisan a kapcsolatot, segits neki Te is, hiszen Ő férfi, és a férfiak nehezebben tudják kifejezni magukat.
Ha az én apámról lenne szó-és ez lenne mint ami nálad van-én ezt tenném.
kicsi ellentmondást érzek itt, az a baj, hogy nem hagy békén, vagy az, hogy nem keres?
esetleg az, hogy nem úgy törődik veled, ahogyan elvárnád?
Ha ismernéd a helyzetet, és a sok-sok dolgot, ami történt, akkor tudnál még regényt is írni a véleményedről:)
Nem akarok semmit tőle már... Úgy érzem, nem én csesztem el a dolgokat..
.. és ha segítségre van esetleg szüksége, segíts neki, hátha egyszer rájön, hogy "van egy lánya".
Remélni lehet, de ne várd el, mert akkor csak csalódás lesz, ha nem "jön rá".
Szerintem próbálj meg kívülmaradni, nem veszekedni, és egy alap "Hogy vagy" kommunikációt fenntartani.
Ne várj el semmit, és akkor nem fogsz csalódni.
Tényleg a lényeg, hogy maradj kívül, és ne húzd fel magad. Gondolj arra, hogy ez az ő élete, és ahhoz is joga van, hogy öcsédet jobban szeresse akár. Nem becsülendő, de megteheti.
Sokat iszik egyébként?
Megpróbálom röviden leírni a lényeget, érdekelne a véleményetek! Szüleim régesrég elváltak, anyukám nevelte öcsémet meg engem. Fater néha látogatott.Pár éve járok hozzá dolgozni nyárra. Illetve 2éve vtam utoljára. A kapcsink nem jó, mindig öcsém volt a főfőfő, az,h velem mi van, nem érdekelte soha.Most, hogy elköltöztem otthonról (tavaly májusban), kb 3havonta beszélünk. Mikor először hívott költözésem óta, ilyen kérdése volt a nőjének, hogy van-e mit ennünk... Mikor dolgoztam náluk, a nője hol alkalmazottakat beszélte ki nekem, hol engem csajoknak.Folyamatosan szivattak,megaláztak.
Tnap hajnalban írt egy mailt,hogy ők nem úgy vélik a nyári dolgokat, mint én, +hogy ő nagyon sokat foglalkozott velem, mikor kicsi vtam, és szülinapomra is feljöhettek unokatesóim(pár éves lehettem), és Ő nagyon jól bánt velem... meghogy mikor melóztam náluk, akkor hát magyarul béna voltam...
Azt, hogy "szeretlek" csak akkor tudja kimondani, ha már van benne pia rendesen. Tavaly szülinapom nem jutott eszébe, csak másnap este hívott piásan, h felköszöntsön...
A másik, hogy anyumnak pár éve van pasija, és Ő jobban törődött velem, mint saját faterom... Nem pénzzel akart megvenni, mindig látta rajtam, ha bánt vmi, vagy vmi bajom van, rögtön érdeklődött, h mit tud segíteni. Szar volt, hogy mások is mondták,h mennyivel jobban bánik velem.
Véleményt kérnék, esetleg hasonló sztorikat!
Ti meg tudnátok-e bocsátani annyi megalázás után?
További ajánlott fórumok:
- Ez milyen 'kapcsolatnak' nevezhető?
- Milyen jogai vannak annak az apának, akinek a neve szerepel az anyakönyvi kivonaton, de az anya egyedülállóként neveli a gyermekét/keit?
- Apának lehet nevezni az ilyen férfit?
- Magyar állampolgárságú anyának és osztrák állampolgárságú apának milyen állampolgárságú lesz a gyermeke?
- 5 hónapos és 8 napos lánykám még mindég nem fordult meg, pedig lökdösi magát oldalra néha fordul, de tovább nem! Mikortól nevezhető gondnak?
- Egyéves baba nevében, milyen ajándékot adnál Apának karácsonyra?