Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » "Apa jön a baba" (Te hogyan mondtad/mondanád el a jó hírt?) fórum

"Apa jön a baba" (Te hogyan mondtad/mondanád el a jó hírt?) (beszélgetés)

1 2 3
2009. júl. 7. 13:56
MI epp ma reggel csinaltuk meg a tesztet - kozosen :-)
2009. júl. 7. 13:55

Úgy néz ki, megfogant a vára várt kistesó. Nagyon különlegesen szeretném apának elmondani, majd néhány hét múlva, ha már uh-on látni, hogy minden ok.

Elmesélnétek, kinél hogyan történt ez?

2009. máj. 26. 16:11
Sziasztok! Én már a megfogantatáskor éreztem hogy babát várok ráadásul hánytam is de nem szóltam senkinek. Amikor elmentem vizsgálatra kiderült hat hetes vagyok és akkor fogant meg amikor megéreztem!Próbáltam kitalálni hogy mondjam el hogy apa lesz! De közbejött valami, másnap kis vérzésem volt visszamentem a dokihoz és kiderült ikreink lesznek! Az Uh-os képet mutattam meg a páromnak de ő nem értette miért van két pont rajta! Nagyon meglepődött szóhoz sem jutott a döbbenettől!Azóta megszülettek a lányok 17 hónaposak!
2009. márc. 27. 14:29
Hello! Mi nem vartuk igazabol, nem is keszultunk ra! Viccbol mondta mindig Apa hogy majd felneveli, ha allapotos lennek... Mikor hazajott munkabol, felhivtam az emeletre es csak azt kerdeztemTtole, hogy akkor felneveled?? O meg csak lesett ram :-D de neveli :-)
2009. jan. 26. 10:46

Sziasztok!

elterveztem előre, hogy ha egyszer végre pozitív lesz a teszt, akkor veszek kiscipőt,vagy valami ilyesmit és totál ünnepélyesen jelentem be, és persze nem szólok neki rögtön reggel, csak este egy fincsi vacsinál....

Ezzel szemben január 18-án hajnali 2 óra 20 perckor csináltam egy pozitív tesztet.. a férjem aludt, de a mászkálásra felébredt és kijött, hogy mi a baj... bőgtem, mint a záporeső, szorongattam a pisis tesztet és mondtam,hogy terhes vagyok... kómás fejjel megölelt (majd kinyomta belőlem a szuszt) még beszélgettünk kicsit, aztán visszaaludt...

Nem volt benne semmi ünnepélyes, de örök életünkben örömmel emlékszünk majd vissza :D

2008. dec. 29. 16:46

Sziasztok!!!

Nálunk meglepetés volt a baba,pedig vártuk ám.2005-ben szinte egész évben arra voltunk ráizgulva,hogy nem baj,ha "becsúszik" egy baba. De nem akart jönni.

Aztán karácsony előtt kaptam egy telefont, és az újévet munkahelyváltással kezdtem.

Megbeszéltük,hogy a babaprojekt így kb. fél évig elnapolva. Január 3. hetében az egyik kolleganőm bejelentette,hogy babát vár. És képzeljétek,nem küldték el (ő is friss munkaerő volt,mint mindenki). Amikor hazajöttem,és mondtam a páromnak,hogy mi történt,azt mondta, akkor mi is csinálunk egy babát. És neki is álltunk. Persze én azt gondoltam,nem megy az ilyen gyorsan.

Közben tervben volt,hogy leteszem a cigit. Már csak 1 szál volt,és nem is akartam többet venni. Szóval másnap reggel mentem ki az udvarra,hogy az utolsó szál cigimet a kávémhoz elszívjam. És egy slukk után úgy eldobtam,hogy majdnem a szomszédban landolt.De ekkor még nem gondoltam semmire.

Aztán benn a munkahelyen cukkoltak,hogy biztos azért tettem le a cigit, mert jön a baba. Én meg mindig jót nevettem,hogy dehogy.

Aztán február 11-én elmentünk egy rockbuliba,ahol vágni lehetett a füstöt. És én olyan rosszul lettem,hogy drága sógornőm kísért haza.(Apának a kedvenc zenekara volt,és én nem akartam,hogy lemaradjon róla.)Aztán reggel a sógornőm azt mondta,márpedig most csinálsz egy tesztet. (Még volt otthon,az előző évről)Megcsináltam,és halványan,de pozitív lett.Párom nagyon büszke volt,és csak azt hajtogatta,hogy amit ő eltervez,az úgy is lesz.

Épp akartam mondani a két emberkének,hogy még senkinek egy szót se,amikor megjelent édesanyám,és hosszan rám nézett,majd azt mondta: Gratulálok,végre!!!!Ezek után a másik mamától sem titkolhattuk el.Bár ő addig nem akarta elhinni,amíg nem adtam a kezébe a kismama-könyvet (28-án, 6 hetesen kaptam meg).Azt mondta, csak viccelünk,mert meguntuk,hogy annyit szekált már minket unokáért.

Hát azóta már ez a kis vicc 26 hónapos, cserfes kislány.

És most nagyon szeretnénk neki egy kis testvérkét,de nem akar összejönni. Bár elárulom,néha elszívok titokban egy-két szál cigit,mióta nem szopizik, és apa épp nincs itthon. De tegnap megint röpült az első slukk után, és most sem hiányzik.

SZORÍTSATOK!!!!!!

2008. dec. 29. 15:22

Sajnos mi még nem járunk itt, de már előre tudom mi lesz: mivel én korán kelek, Ő meg sokáig alszik (én ébresztgetem), így reggel pisi, ha teszt pozitiv, akkor megyek ébreszteni és félálmában elmondom Neki, hogy poz lett a teszt.

Sztem felesleges a kiscipő, stb.

2008. nov. 6. 01:45
Ahogy a helyzet hozta. Öszintén :)
48. tundicicca (válaszként erre: 47. - 20eebe3d4c)
2008. febr. 17. 10:33
Miért?
2008. febr. 16. 21:16
Én már másodszor nem merném megmondani.
2008. febr. 16. 20:18
Megcsináltam a tesztet, és amikor este hazajött, elé tettem egy könyvet:Gyermek születik, és rámutattam, egy háromhetes embrió képére, hogy: most ilyen a kisbabánk! Nem akarta elhinni. Ekkor elővettem a tesztet, amin két csík volt!!!! Aztán meg kellett fékeznem, hogy ne induljon egyből újságolni senkinek! Majd 2 hét múlva a doki is megerősítette, akkor voltam 5 hetes.:)
2008. febr. 16. 17:50
Én a középső gyereknél vittem a párom munkahelyére a tesztett,mert onann utaztunk el.Amikor leszáltam a vonatról mutattam neki a teszt csíkot ő meg felkapott és egymást ölelve forogtunk.Nagyon jó volt és azóta is szép emlék.
2008. febr. 16. 14:59

Nálunk úgy alakult,hogy az első két teszt negativ lett,majd elküldtek UH-ra,arra bejött a párom is!Akkor mondta a doki,hogy mar 6-7 hetes terhesség,látszott a kis gerince,erre a párpm megkérdezte az orvost: Az a baba fogsora?!

Volt nagy nevetés,elképzelhetitek! :))))

De aztán örültünk!!

43. zezsua
2008. febr. 14. 07:51
én már mamakoru vagyok igaz nincs még unokám,de nagyon szeretnének már a gyerekek.Ettől az évtől nem védekeznek.Hallottam a rádióban egy hasonló témát és csak 1 hozzászólás maradt meg bennem mégpedig a kismama azt mondta a leendő apukának,hogy :szeretünk és ettől a többesszámtól tudta,hogy bizony baba lesz.Nekem azt igérték,hogy egy pici pár cipőt hoznak ha bejelentik az örömhirt.Megigérem mindenki tudni fogja!!!
2008. febr. 13. 21:44
Felhívtam,hogy pozitív lett a teszt,majd elmentem megerősítésért a dokihoz,aztán együtt örültünk a telcsiben:))Sajna melózott akkor...
2008. febr. 1. 15:30

jelenet a következö:kék metrón ,egy pici baba kocsiban.

a párom mosolyog rá...kacsint neki, és lehajol hozzá gagyogni.

mikor felegyenesedik,megfogom a kezét és a hasamra teszem...-apa neki is már gagyoghatsz:)))lehet már halja is....:)

a párom rámnézett..elfehéredett és közölte hogy azonnal száljunk le ...rátört a hasmenés:)))))))

mikor 100ft ért elvégezte dolgát a Leheltéren...vigyorogva ujongott és üvöltötte apa leszek végre!!!.....mindenki minket nézett...volt ki ismeretlenül gratulált is nekünk..

remélem a napokban már igazán megölelhetjük:)

2008. febr. 1. 14:30
Én már akkor éreztem,hogy terhes vagyok amikor még egy hét volt a mensesemig.Borzasztóan fájt a mellem és a hasam is.Már akkor vettem egy tesztet amin csak egy nagyon halvány második csík látszott.Mondtam is a páromnak,hogy én érzrm,hogy terhes vagyok,de ő azt mondta várjunk még és ha nem jön meg csinálunk közösen egy tesztet.Már két napja késett amikor nem bírtam tovább és csináltam titokban egy tesztet ami pozitív lett!Annyira izgultam,hogy akkor este nem tudtam elmondani neki,hogy én már előre dolgoztam és tudom,hogy babánk lesz.Másnap reggel mondta,hogy ő akkor megy a patikába és hoz egy tesztet.Bárgyú vigyorral a képemen mondtam,hogy nem kell,mert én már csináltam egyet és tuti,hogy a következő kilenc hónapban nem fog megjönni!Borzasztóan örült a hírnek,sokáig vihorászott még magában mire"feldolgozta"!Azóta kiderült,hogy kislányunk fog születni május 31.-én!
2008. jan. 31. 22:38
Mi sejtettük, hogy terhes vagyok, bár a teszt negatív lett elsőre. Nagyon letörtünk. Neki el kellett menni dolgozni messze, két napig nem jött haza. Csináltam még egy tesztet másnap, az viszont már pozitív lett. El is mentem nőgyógyászhoz, aki megvizsgált és a pozitív tesz ellenére, azt mondta, hogy nincs baba. Hazaértem, de időközben vettem még egy tesztet. Az is pozitív lett. Másnap délután elmentem magándokihoz, aki megállapította, hogy bizony 7-8hetes terhes vagyok. :))))) Amikor hazajött és belépett az ajtón csak annyit kérdeztem tőle, hogy hiányoztunk e neki. :) Nagyon bután nézett, de aztán persze leesett neki, hogy babánk lesz. :)
2008. jan. 31. 13:51
Mikor a kislányommal lettem várandós, vettem egy "Gratulálok a babához" képeslapot, egy kis baba zoknit és a teszttel együtt odaadtam egy ajándékcsomagban. Mikor a fiammal, vettem egy kis plüss cipőt, de nem tudtam odaadni karácsonyra, ahogy terveztem, mert a lányom kinőtt játékait a párom el akarta vinni a Mikulás-gyárba, és csak úgy tudtam lebeszélni róla, hogy megmondtam: Még szükség lesz a kismotorra, kishitára! Így a plüsscipőt a kislányom kapta meg Karácsonykor!
37. Panna1
2008. jan. 28. 13:15
Amikor a 2. tesztet (biztosítékként) csináltam, aznap a bátyám nálunk aludt, mivel közösen új munka ügyében meghallgatáson voltak a párommal. Nagyon vidáman jöttek haza, úgy néz ki kellenek,csak hát le kell költözni Pécsre (erről tudtam). Az arcomra azt hiszem kiült a döbbenet hogy akkor ez már komoly, mert a párom egyből azt mondta, hogy látja, hogy nem örülök, és ha nem akarom, akkor hagyjuk az egészet. Nem ott, a bátyám előtt akartam elmondani, hanem este a szobában, de másképp alakult: amikor kiment a lifthez a párom (boltba indult borért, ünnepelni), kikísértem, és csak azt kérdeztem: Akkor hogy lesz ez az egész, ha én terhes leszek?! Erre ő: Majd valahogy lesz. Még úgysem vagy az...Erre elég hülye képet vághattam, mert megkérdezte: -Vagy az vagy? Mire én: Igen! Erre visszajött felkapott, megölelt, megcsókolt. Aznap este kicsit becsiccsentettek a bátyámmal, aki ekkor még azt hitte, csak a munka miatt ünnepelnek :-))
36. R75
2008. jan. 27. 11:12
én Mikuláskor mondtam el a páromnak.. az ajándékai mellé becsomagoltam a tesztet is... fogalma sem volt, hogy mi lehet az a pinduri ajándék, amit ilyen gondosan becsomagoltam..
35. mtt80
2008. jan. 26. 22:44
Mi is együtt teszteltünk. Akkor már 1 hete nem jött meg, és mivel tervezett volt, nagyon reménykedtünk. Megbeszéltük, hogy másnap (kedden) veszek tesztet és megcsinálom. Aznap (hétfőn) sokáig dolgoztam és ő jött értem, zsebében a teszttel. Megvette nekem. :) Még aznap este megcsináltam és együtt örültünk a két csíknak!
2008. jan. 15. 17:35
:(
2008. jan. 15. 17:23
Mi is együtt teszteltünk,ami pozítív lett:)De mondtam neki hogy ezt még ne vegye készpénznek,majd az orvos megerősíti akkor örüljön igazán:)Amikor kijöttem uh-ról és kezemben volt a kép a mi kis babánkról,láttam az arcán az őszinte boldogságot és örömet:)
2008. jan. 15. 17:13

Nem jött meg szerdán, csütörtökön hozta a tesztet és + lett. Én remegtem ő vadast evett. Tudomásul vette.

A másodiknál, kijöttem a wc-ből és közöltem, hogy gratulálok szabó apuka megint célba talált:)

2008. jan. 15. 07:34
Hajnali fél négykor elkezdtem sikongatni a pozitív teszt láttán:)
30. Donyta
2008. jan. 15. 07:09
Telón felhívtam, és közöltem vele, hogy este már többen várunk haza!
29. Mokka78 (válaszként erre: 26. - Hobitka)
2007. dec. 23. 20:48
Én is ilyen romantikus voltam ! :) :)
28. Ella89 (válaszként erre: 14. - Bcicus)
2007. dec. 11. 12:36

Sajnos nálunk is hasonló a helyzet. Pedig ő is szeretne gyereket, rólam nem is beszélve...

Neki még jóval előttem becsúszott, csak nem akarta. Most akarná, de tőlem nem lehet... :((

27. mdóri
2007. dec. 10. 20:30

Úgy gondolom, hogy akkor felesleges is lenne tervezgetni, hogy mi lesz ha... A pillanat majd adja magát!:-)

Bárcsak már ott tartanánk!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook