Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Mi pacsáltunk benne gyerekszigeten, de az még nem gáz sztem csak a lábunk ért bele.
ja-ja. Hiába van a Duna holtága a telek elött, semmi pénzért nem engedném bele a kölköket. Pedig Pityu úszik benne ritkán, de én se megyek bele.
Hát azért én nem innék belőle, bár ha a Dunához viszonyítjuk akkor biztosan!:P
fújj. Pedig azt szajkózzák mindenhol, hogy ivóvíz minőségű a tó vize.
Most megyek mert szilvásgombócot főzők. Sziasztok.
Na jó nem kell. Különben én 10 éve tuti nem fürödtem benne. Tegnap voltak tesómék, állítólag elég hideg és nagyon iszapos volt.
Még ennél is jobban irigykedjünk?:)
Sziasztok. Én is paráznék a betörőktől. Viszont lehet irigykedni én Balatontól 4 km-re nőttem fel. Anyámék még mindig ott laknak.
:(Jó ha 3-4 órát alszom,mert éjjel is inkább fent vagyok,de már kikészülök,mert tudat alatt is hangokat hallok már.Végre itt is lesz polgárőrség,bár a rendőrök most éjjel is járnak.amíg nem érik tetten Őket nem tehetnek semmit.Sajnos
Köszike! meg fogom csinálni.
Én is szeretem a zöldségeket,de a férjem hús mániás.Na azért nem visszük túlzásba.Szerencsére nem válogatósak.:))
Így én sem aludnék nyugodtan:S
:)))
hozzánk 2 hete reggel bejöttek.Arra ébredtem,hogy beszélnek az Ottikával.Sejtheted..Még 2 helyre bementek.És megint látták Őket.
Ugyhogy para van.
Egyszerű:)
Én fagyasztott kínai zöldséget veszek, a Tescóban ott van viszonylag olcsó,nagyobb kiszerelés és nagyon jó:)
Felkockázok egy tofut, kicsit megpírítom olajon, ráteszem a szöldségeket,elkeverek benne két leveskockát,teszek hozzá szójaszószt, curryt, gyömbért és garam masalát ízlés szerint.Só nem kell mert a szójaszósz és a leveskocka elég sós.
Ennyi, persze tofu helyett hússal ugyanígy lehet csak mi nem eszünk húst.Lehet bele ananászt is kockázni úgy kicsit pikánsabb lesz:)
az rosszul hangzik. Nálunk a gyerekszobába résnyire nyitva van és lehúzom a redőnyt, nálunk tárva nyitva vanaz ablak. De aki felmászik a magasföldszintre és átkapaszkodik a virágládákon észrevétlenül, az inkább denevér, nem rabolóbácsi:)
Nyami-nyami.:))küldj egy kicsit.:)
Hogyan csináltad?Receptet el lehet kérni??
Vivike sokszor fent volt az éjjel.Melege lehetett,de ablakot sem nyitok mert betörők járnak még mindig felénk.Aludni is alig merek,de vasárnap sikerült,mert Apa itthon volt.Így azért nem félek annyira.
Nagyon ügyes a lányod:)
Én este főztem kínait rizsel, abból van még bőven:)
szia! Nagyon ügyes Vivike:)
Én tegnap megfőztem mára a paradicsomos krumplit, és rengeteg husileves is maradt, így csak a virslit kell majd megfőznöm. Remélem a kölkecek is megeszik a főzeléket, eddig szerették.
Köszike!
Na mégis elment?Jól van.Ottika tavaly azt mondta mikor Anyu el akarta vinni,hogy nem hagy minket itthon.:)akkor még csak 5 éves volt.
csirkepöri,galuskával.Meg még van rántott husi is,ugyhogy lehet válogatni
Hétvége gyorsan elviharzott,de már nagyon várom,hogy hazaérjen a fiam.Hőség már itt is van,egyre jobban elegem van belőle,de ilyenkor eszembe jut jön még a tél és fázni fogok.azt se szeretem.
Ebéd krumplipüré lesz rántott tökkel és karfiollal.Nálatok?
Vivike nagyon ügyes,gratula.
Szép hétfőt Lányok!
Hogy telt a hétvége??
nagyon meleg van!!ti bírjátok??
Mit főztök?
Vivike már tesz 1-2 lépést egyedül.De ha fogja a bébitaxiját rohan.:))és kacag.
Én egyszer voltam gyerekként Györökön,Apával meg Vandával voltunk egyszer Vonyarcvashegyen és most meg Kenesére megyünk:)
Bogláron és széplakon volt apám cégének üdülője, szinte minden évben ott voltunk gyerekként. Nagyon jó volt. Meg szántódon is, ovodásan.
Mi jövöre tervezzük a balcsit hofferkéékkel.
Hát életemben én is most leszek ott harmadszor nyaralni:P
Balaton nyami. Gyerekkoromban egyszer nyaraltam ott, nagyon messze volt a víz sajna, sokat kellett gyalogolni.
További ajánlott fórumok: