Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Igen,jó lenne.Mi a véleményed a nevekről?
Szia itt is,csatlakoz.Kis húsevőd mit csinál?Hanga popoja alakulgat már?
Erről még nem is hallottam,hogy ilyen vizsgálat is van.Hátha azon szerencsések közé tartozol akinél beindulnak a dolgok.
A nagyobbik sokáig felébredt éjszaka,most már jó az alvókája szerencsére.Bezsára se panaszkodhatok mert végig alussza az éjszakákat,igaz korán kel.
Szia Lányok!
Csatlakoznék én is. Nagyobbikom 28 hónapos szélvész gazember, Hajnal. Kicsike 9 hónapos múlt, neki most kezd kinyílni a csipája, ő Hanga.
Tudod,a vége felé hetente van nst.Nos,ez ugyanaz csak közben kap az anyuka egy kis oxtocint is,ami fájásokat idéz elő.Figyelik,hogy a baba hogy reagál rá.Az egész nem tart sokáig csak pár perc.Utána általában leállnak a fájások,de vannak ritka kivételek,akiknek nem és mennek szülni.Ezt csak a 38.héttől csinálják,így végülis nem baj,ha beindul.A neve?Nem tudom...A férjem nagyon ragaszkodik az Edina névhez.Nekem is tetszik csak bizonytalan vagyok.Lehet a lányok mikor nagyok lesznek,leszedik a fejemet,amiért egybecsengő neveket kaptak.Regina,Dorina és most Edina.Dorkám felébredt,így lassan mennem kell.
A gyerekek midig változnak.Az én nagyobb lányom nagyon jó alvó volt.
Na a kicsivel már jól megszívtuk,ha lehet ilyet mondani.Az első 8 hónapban,sem napközben,sem éjjel nem aludt fél-egy óránál tovább egyhuzamban.Atután ritkultak a felébrdések,mert nagyobb lett és egyre jobban kifáradt.
De éjszaka sokszor még most is felkel és megnéz,ott vagyok e a másik szobában,pedig már 6 éves.
Napközben keveset alszik,ezért 7 órakor már alszik.Próbáltam később fektetni de akkor is korán kelt.
Mi az a pozé?
Nálam mindkét szülés spontán indult,Bezsa 5 héttel korábban jött.
Mi lesz a neve a csajszinak?
Gyors lépek a boltba,de el ne tűnjetek.D
Amíg kicsik voltak nálunk sem így volt.
Nálatok is eljön majd az az idő,amikor várod,hogy felkeljen.
Este mikor alszik el?
Megint kislány,úgy látszik mi csak "ehhez" értünk.Pécsen fogok szülni,hat éve járok oda egy orvoshoz.Kedden lesz ez a bizonyos "pozé",talán maradok is ott szülni.Van akinek beindítja a szülést.Neked volt ilyen?Nem mindenhol csinálják,itt nálunk Baján abszolut nem.
A gyerekeink között 4 nap a különbség a lánykám 10.13-án született.
Változó az alvása de olyan 8 óra körül van,hogy elalszik.Mi lesz a tesó?Hol szülsz?
Aug.12-re vagyok kiírva,de ha vége a forma 1-nek már nagyon szeretnék megszülni.
5-kor ébred?Az nagyon kemény...
És utána mikor fárad el?Napközben kétszer alszik?
Mi is hárman vagyunk itthon, a kilenc hónapos Marci szeretné nyomogatni az ölemből a klaviatúrát, és közben felkiabálni a bátyust! Ebből a gyerekből számítógépes guru lesz!
Gratula a pocaklakóhoz,mikor várható érkezése?A forma 1-et nagyon szeretem.
Az én lánykám minden reggel 5 után ébred és nem alszik vissza,szóval irigy vagyok rád.
Sziasztok!
Nekem 2,5 évesek a lánykáim.Apa elment forma 1-re,csajok még alszanak.Én pdig iszom a reggeli tejeskávémat,miközben netezek és "kikapcsolódok" egy kicsit.Ha felébrednek kezdődik a pörgés.Megsúgom:van egy pocaklakónk is.:)
Szia!
Nekem két "kis"lányom van.Marietta 12,Eszter / éves.Még alszanak.Cak én nem bírok aludni.
Hogy indult a ma reggeled?
Sziasztok!
Beszélgessünk a mindennapokról,gyermekeinkről.
A fiam Dominik 2. osztályba megy,a lányom Rebeka 9.5 hónapos.
További ajánlott fórumok: