Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Nálunk ez úgy van h ha kérek kapok egy kis kimenőt, mert azt mondja én ülök a 4 fal közt, nekem nagyobb szükségem van rá-ezt mondja.
Én nem bírnám h alig látom és akkor sem velünk akar lenni.
Haliho,megjöttem,miről maradtam le
Máténak jobbulást-
igen :((((
szegénykém már alszik, csak pár falat rizst volt hajlandó enni, de nem is erőltettem. Most csak aludjon, talán mire felkel a láza is lemegy egy kicsit.
Adtam neki Panadolt, és Tantum Verde spray-t (eddig mindig bevált).
sziasztok!
bocsi a hirtelen eltűnésért, de valami baj volt a nettel. a júpíszí már kezd az agyamra menni!!!!
Sajnos Mátém még mindig lázas, és a torka is piros:((( Délután megyünk is a dokihoz.
Köszike:)
Most lett ám kész,de majd nézegetek még.
Az enyém szeret dolgozni,meg tényleg mindenhez ért is:))
Na megyek csajok.szép délutánt mindenkinek!!
Az én férjem nem szeret kocsmába járni, nagy ritka, ha valaki becsábítja kétszer egy évben. (ez általában az unokaöcsém)
Siet haza, mert dolgozni sem szeret :))
azt mondja, hogy inkább itthon lenne velem, meg a fiúkkal.
amugy nincs vele gond.Mert segit sokat,meg a gyerekeket is imádja+engem is.:))
Ilyen melegbe mi sem megyünk ki,bár kisfiam is olyan mint Otti,utál itt bent lenni.De velem elvan itt is.
Így van és vizet!!
A társaság miatt,minden este.Szerencsére nem viszi túlzásba,de én nagyon mérges vagyok rá.
Nem értem ,miért nem velünk van inkább.Azt mondja ez neki jár...Ja meg a szája is.:(((((
A sudokut én is imádom.A meglepetésben is azt fejtem meg legelőször,ha oda jutok.
Én már rég nem fürödtem nyugisan.Vivike ált-ban pont akkor szokott felkelni mikor belépek a kádba.Apa meg sajna a szokásos fröccseit issza a kocsmába akkor.Ritka ,ha altatás elött sikerül megfürdenem.De nem baj ám...Lesz még időnk ejtőzni.
:))
Meg a rejtvényfejtés..
Húúú de szeretem.Néha még fejlesztem az agysejteket.Bár ebben a korban:)Csak viccelek.
Otti meg utál bent lenni,kint a kertbe,meg a faházba bütyköl mindig vmit
Ezt én is írtam a múltkor,hogy olyan jó itt,teljesen feldobódok!
Hát mióta van netünk 3 hónapja,nekem ez a kikapcsolódás.Addig nem volt semmi.Férjem se szeret nagyon kimozdulni.De már szoktatjuk a gyerekekkel hozzá.:)
ne vedd:))
Sokszor én is magam alatt vagyok, de itt a hoxán mindig felvidulok, ha másért nem, mert olyan hülyeségeket írogatnak néha emberek, hogy csak lesek:)