Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Boldog Névnapot Krisztina!
Micsoda pletyi parti volt itt,míg én a tévét néztem.Tessék nappal is jönni,bár tudom ez gyerekek mellett elég nehéz.
Krisztina3 Dodókának Boldog Névnapot Kívánunk.Sok-sok puszika Neki!
Hát igen,én is örülök,hogy még van tejcim.Meg is lehet nyugtatni hamar vele.Bár már sok nincs.Ez már csak olyan pótlék.Sajnos kisfiamnál 4 hónaposan elment a tejem.Drága anyósom miatt.:((
Szabolcs is még dumál a nővérének. De lehet odafekszem még pár percre mellé, hogy cicizzen és akkor majd könnyebben elalszik.
Az én fiam egész nap meg sem áll.Már tök kivagyok néha.Egyszerűen nem lehet lefárasztani.Már kisebb korában is ilyen volt.Elvittem dokihoz is,de nem hiperaktív.
Vivike meg teljesen az ellenkezője.Nyugodt baba nagyon.Igaz a mondás,hogy nincs 2 egyforma gyerek.
Szerencsére Szabolcs 3 órát alszik délután. Ma Karinát is lefektettem délben, mert korán keltünk reggel, és tegnap este is 10 után aludtak el. 4-kor kelt mindkettő délután. De ők is ha nem alszanak, akkor egésznap mennek mint a meszes. 10 percre sem ülnek le. Szabolcs is állandóan csinál valamit.
Na lányok elmegyek aludni Jó éjszakát.
Az enyémek max fél 8-ig alszanak,pedig aludhatnának még, holnap megpróbálom őket ebéd után lefektetni, mert azért hosszúak a napok és ők egész nap mennek, Bogi is nagyon nyügi volt már este, Domi meg beesett az ágyba és aludt is.
Ismerős..:))
Vivike is szokta ezt csinálni.Cicizik aztán alszik vissza.Bár most fél 8-kor mikor altattam elkezdett vigyorogni és a saját babanyelvén kiabált Ottikának!
Karina és szabolcs is későn kelnek és későn is fekszenek. Most megint megjelent mindkettő. Na gyorsan visszaterelem őket, jó lenne ha már vége lenne ennek a napnak.
Kiscsajom már alszik,kisfiam itt van épp színez.Apa is alszik.
Ja a szerelem Ottikának már menyasszonya van.A multkor be is öltöztek,és mondták,hogy mennek nászútra.:))Nem semmi 6 évesen
Enyémek már régen alszanak, most néztem jön az eső felénk is, remélem hoz egy kis lehűlést,nagyon meleg van itt bent is.
Majdnem 9 óra volt, hogy feljöttünk a játsziról. Olyan jó idő volt, nincs az a nagy meleg. Bár eső egésznap nem esett nálunk.
Sziasztok!
Vagyok én is, most feküdtek le a gyerekek.
Hát bizony, Dominak már van barátnője, azt mondta, hogy feleségül is veszi. Jajj nekem.
Hát igen...
Tündériek ahogy fejlődnek.
Olyan gyorsan megy az idő.
Akkor nagyon ügyi. Az én fiam már 6 hónaposan állt és 9 hónaposan ment egyedül. Olyan gyorsan elindult jó lett volna még egy pár hónap:(
És azóta is megy egy folytában.
Itt most is szakad az eső.
Jó napunk volt,most nekem az a szenzáció,hogy kics lányom teszi a lépéseket egyedül.:)13 hónapos,húúú már mindjárt 14.
Szia
azt hittem már mindenki alszik. Nagyon nyomi napom volt csak kóvályogtam és vártam esőt de nem esett:(. neked?
Hahó!
Én itt vagyok!
hogy telt a napotok?
Este miért nincs itt senki?:(
Felébredt mindkettő. Mennem kell. Sziasztok!
Hello!
Én itt! :)
Még egy kicsit - Sára már az előbb felsírt, de visszaaludt.
Így van még egy kis szabadidőm! :)
Gyere,máskor is mesélj,erre jó a fórum.
akkor jó, gyere majd vissza:)
Jaj, köszönöm, ez most jól esett, de mennem kell, mert jött a férjem ebédelni!
További ajánlott fórumok: