Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
sajnos a férjem el sem hiszi,hogy utál engem az anyja.De ezt csak a vak nem látja.Vagy lehet,hogy csak nekem akarja ezt beadni?Anyuci előadja,hogy mi van megint a Mónival stb...
Nem fogok átjárkálni.Ja mikor mondta,hogy gyere fiam ez meg bolonduljon meg a gyerekkel...hát no comment.A saját fiának mondta,mikor ellenkezett vele,hogy bárcsak szakadt volna le a feje szüléskor.Ez nem is Anya.
igen-igen,a múltkor mondta h Zorcsi előkéje foltos maradt, ki akarta dobni:(Alig látszott amúgy.Mondtam neki h azért van és a gyümi folt nem fog jobban kijönni.Meg h miért nem kézzel mosom a fia pólóit (akkor még heti hat napot dolgoztam 16-18 órákat)
Mindig mondom h nekem elég egy elfogadhatóan tiszta lakás és inkább a családommal töltöm a maradék időt mert nekünk ez fontosabb mint h vacsorázni lehessen a padlóról meg világítson a sötétben a fia vakítóan fehér zoknija:S
áááááááááá, ilyet nem szabad mondani:))
meg mosni is szebben tudnak kézzel. Anyósom folyton a pelenkákkal példálózik, hogy milyen hófehérek voltak mindig. CSak azt felejti el utána hozzátenni, hogy neki más dolga nem volt, a nagyi és a dédi csináltak minden házimunkát. Főzni is csak akkor tanult meg, amikor az anyja meghalt és egyedül maradt a Pityuval:S Ilyenkor csendben megjegyzem, hogy én 22 éves korom óta vagyok a magam ura:)
:D:D Az tuti:)))
Épp a minap mondta Tibi h most már nem az anyja brassóija a kedvenc étele, mert sokkal jobban szereti amiket én főzök.
Mondtam is neki anyádnak el ne mondd mert többet nem áll velem szóba se!:D
:D:D Igaz.
Amúgy köszi:)))
Ja-ja:D:D A rigolyás öregember itt is stimmelni fog:D
Igen,bár én pont ezért féltem őket.
Pl rettegek h Vanda úgy fog járni mint én az apjával:S
Tudom, de ezen túl kéne lépni, sztem, mert a fiának sem jó ez így:P
Honnan tudod h jól főzök, kóstoltad már?:D:D:D
he-he én is, megtámogatva egy rigolyás öregemberrel:)
Nekünk annyi az előnyünk, hogy lányaink vannak.
Csajok úgy látszik minden anyós egyforma..én csak a férjem miatt szeretnék vele jóban lenni, meg hát őszintén ő azért egy jó szívű ember.Úgy szereti az idősebbik lányomat mintha a saját unokája lenne.
Vanda vér szerinti nagymamája sokat tanulhatna tőle.Ebből a szempontból nagyon becsülöm.
De nem értem h velem mi a baja.
Én már nem is akarok megfelelni neki.Szerencsére nem függök tőle,nem vagyok ráutalva.
A kákán is csomót keres,de nagyon tudja sajnáltatni magát.
:)))
Igen az én anyósom is azt hiszi h a kicsi fia az aki kitalálja a dolgokat, pedig olyan is volt már h én szóltam hívja fel a neve napján még akkor is ha megyünk másnap mert besértődik!
Persze nem veszi a lapot, ha tudná lehet összeszedné magát és nem csesztetne.
köszi-köszi:) Jó hűvös lesz, úgy néz ki, ez nekünk a jó:)
Anyóst meg túléljük valahogy, a kajával leszek bajban, mert szerinte a múltkori bográcsos is tocsogott a zsírban, csak a száját húzta:S Asszem parázson sütünk padlizsánt és csinálok pástétomot belőle, az tuti nem zsíros.
A muhaha, már nem is tudom honnan jött, kitől "loptam"
Jó nyaralást!
Milyen okos vagy.:))Anyósodat illetően./is :)/muhaha.Nem nézed a Candyt véletlenül?A Storyn?Ott mondják mindig ,hogy muhaha.