Anyák, akiktől elvették a gyermeket ..... (beszélgetés)
Kedves Dream, nem veszed észre, hogy aki ide beír, az neked próbál segíteni?
Az, hogy őszinték az emberek, nem feltétlenül azért van, hogy Téged bántsanak, hanem olyan kérdésre keresik a választ, amire Te, és esetleg a kőkemény őszinteséggel rá tudnak világítani valamire, amire eddig nem gondoltál..
Az, hogy Kea mit írt, egyérelműnek tűnt a hozzászólásaid miatt, amit más fórumokba írtál..
Szóval miért primitívezel mást?
Rólad is mondhatnának sok mindent azon felül, amit eddig.. Csúnyábbakat, gonoszabbakat..Mégsem teszik.
Te gerjeszted ezeket a dolgokat.. hagyd, hogy segítsenek. Hisz ezt kérted, nem?
Egészen konkrétan meg tudnád fogalmazni, hogy miből szűrted ezt le?
Leírtam néhány hozzászólással korábban, hogy szerintem mit kellene tenned.
Majd megnéztem milyen témákat látogatsz. Ebből nekem ez jött le. Aztán írtad, hogy mindenki apukával érzett együtt, bírónő, szakértők, stb.
Engem a legkevésbé sem érdekel az irányultságod, ha ez a helyzet, biztos, hogy nincs esélyed visszakapni.
Ha nem ez a helyzet, akkor harcolj! Szerezz profi családjogi ügyvédeket, és kérj új eljárást. Hivatkozhatsz elfogultságra pl.
Dream, de mi történt most, ami miatt ilyen indulatok törtek elő belőled?
Miért most indítottad a topikot?
Érezhető a kétségbeesésed és a tehetetlenséged, de olyan, mintha a közelmúltban is történt volna valami rossz, ami felzaklatott.
Mi az?
Zsu77-nek: látod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erika 81-nek: gratulálok a felfedezéshez....
A kislányom apukája azt mondta, ahol a pénz ott az igazság. Van benne valami. 2 hónapja a bírónő úgy köszönt el tőle: sok sikert apuka! Én meg visszaléptem, hogy mi ez a meghitt viszony? Erre hirtelen átkerültünk a gyámügyre. Ott kezet fogott vele az ügyintéző és közölte: Fel a fejjel apuka! Másnap felhívtam az ügyintézőt aki nagyon zavartan hímezett- hámozott. Elmentünk a szakértőhöz aki nem értette miért kellett hozzá mennünk. Megjegyzem én sem. Aztán érdeklődtem az eredmény után, de nem kaptam mást, mint, hogy a már megtörtént vizsgálatot visszavonják, ügyet megszüntetik és visszadobtak a bíróságra.
Amúgy mi a problémánkat, ami apróságokból tevődik össsze, meg is beszélhetnénk vele, nem kellene hozzá senki, de ő...áááá.
Szia! Sajnálom ami veled történt, bár osztom azt a véleményt, hogy talán más is van a háttérben, mint amit leírtál, mindegy ez csak rád tartozik.
Az viszont lehetséges, hogy a pszichológus korrupt volt. A sógornőm tavaly esett át ugyanezen. Ott is kértek szakvéleményt pszichológustól, aki szintén érezhetően az apa mellett állt, később kiderült, hogy az apa új nőjének ismerőse. Írt is olyan véleményt, hogy csak néztem! És hiába kért újat, a saját ügyvédje ellenezte. Neki szerencséje volt, később az apa visszalépett a pertől. Biztos az új nőci nem akart még két gyerekkel bajlódni!
Addig vettem komolyan, mig le nem irta: öngyi.
Aki majdnem öngyilkos lett már akár egyetlen egyszer is az igy le nem irná, csak az aki szórakozik.
Nem irígyellek kedves Dream......
Lányok !
Tényleg nem tudjátok elképzelni, hogy esetleg igazad ír dream? Hiszen a korrupció már mindenhol jelen van......
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Anyák, akiktől elszakították (elperelték) gyermekét
- Milyen jogai vannak annak az apának, akinek a neve szerepel az anyakönyvi kivonaton, de az anya egyedülállóként neveli a gyermekét/keit?
- Fiús anyák , a ti gyermeketek is nagyon anyás, mert az enyém függő. Mit tegyek?
- Felvették valakinek a gyermekét a pécsi Koch Valéria Iskolaközpont Szőnyi úti óvodájába, de inkább a Dugonics utcaiba szeretné iratni?