Anyák, akiktől elszakították (elperelték) gyermekét (beszélgetés)
Gyereknek joga van hozatok , az idö mulik es közismert hogy nem konstruktiv hanem destruktiv mar mind az idö. Minnel töbet es szebbet probaljatok atadni a gyereknek mert egy nap sajnos mar kesö lesz ra. Probald meg egy ujlehetöseget inkab mind barat nem volt ferj - elettars.
Meg kell magyarazni az elet nem megy ismetlesbe.
Uljetek le es beszeljetek meg evvel tartosztok a gyereknek.
Igen és ettől nem te vagy a gonosz, mert kéred tőle azt, ami jár a gyereketek után...
Itt páran úgy letámadtak, hogy csak na... hm
Na én egész eddig erről beszéltem! Semmi olyant nem akarok, ami nem járna...
És köszönöm a normális hozzászólást!!
Ha Te megadod a gyereknek ami kell a testi és szellemi fejlődéshez, akkor csak azért, mert a volt férjed többet keres, nem fogják elvenni.
Menj be a bíróságra, és kérdezd meg mi a teendő. Gyerektartás visszamenőleg 6 hónapra tudnak behajtania volt férjtől. lehet kérni gyerektartás emelést, mivel valóban a jog szerint a két szülőnek kell állnia a gyerek körül felmerülő költségeket... bizony akár még a különórákat is, a 40 ezres tankönyvcsomagot augusztusban... és stb.
Az én volt férjem egyből falnak menne, ha megtudná mennyibe kerül egy gyerek. :))))
Nálam minden háttér dolog oké! Csináltam neki olyan karácsonyt, szülinapot, mindent.. tényleg igyekszem! Józan életet élek és nagyon nagyon szeretem!
Itt az egyetlen bibi a pénz.
Bár mikor volt mandulaműtétje a fiamnak, akkor utána velük volt egy hétig, mert ott közelebb volt a kórház. A csaj már akkor rosszul volt a bezártságtól... pedig csak egy hétig volt velük...
... ezt a gyerekelperelősdit apukák el szokták játszani néha, sőt gyakran. Az én volt férjem is mondott ilyent, én simán kinevettem, és megmondtam, hogy "OK, ha a bíróság Neked ítéli, a Tiéd!" .. volt, hogy csak az egyiket akarta, arra mondtam, hogy nah, ez kizárt, gyerekeket el nem szakítjuk egymástól, tehát csak mindkettőt akarhatja egyszerre. Sőt egyszer azt mondtam, hogy én adok neki havi 10 ezret, és ő neveli a gyerekeket. :))
Esélye nem volt, és ezzel tisztában voltam. :))
Lehet hogy csak fenyegetőzik és ha te mondanád, hogy
legyen nála a gyermek, mert dolgoznod kell, akkor visszakozna.
Én nem szidom, csak szerettem volna úgy megkapni a gyermektartást, ahogy hivatalosan jár! Munkáltatón keresztül... ennyi
Van egy alakuló kis kapcsolatom, de még nagyon az elején van!
Én nem szidtam hordtam.. ha elolvastad volna a hozzászólásokat, akkor tudnád, hogy az egészet ő kezdte fél éve... ő akart bíróságra menni gyerekelhelyezés ügyben... addig jó kapcsolatunk volt, mert én soha nem kerestem a konfliktust. És egyszer csak ezt bejelentette nekem...
És az energiámat abba fektetem, hogy a fiamnak megadjak mindent és vidám életrevaló kis fiút neveljek belőle. Ő sem véletlenül akar velem maradni ;)
Sok mindent lehet.... kérdés, hogy mire használjuk az energiánkat... arra, hogy rohangáljunk fűhöz, fához, pereljük és szidjuk-hordjuk a gyermekeink apját, avagy ezt a nem csekély energiát inkább teremtés használjuk... munka, kirándulás, sok nevetés...
(Nem akarok nagyon itt lotyogni, mert én is két gyermeket felneveltem egyedül... havi 10 ezret kaptam a férjemtől... ma is ennyit kapok. De nem érdekel, amikor elváltam, átgondoltam, hogy megy-e egyedül... és ha igen, akkor attól fogva minden fillér ajándéknak minősült. :) A volt férjemmel teljesen jó a kapcsolatom, két csodás gyereket kaptam tőle, és én meg felneveltem őket. :)))
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Anyák, akiktől elvették a gyermeket .....
- Anyák, akiktől a volt férjük elperelte gyermeküket