Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyajegy eltávolítás fórum

Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
1243. lynn18
2009. júl. 9. 23:40
Elfelejtettem még azt megkérdezni, hogy mennyiért vetetted le a kettőt? meg melyik városban? előre is nagyon szépen köszönöm
1242. lynn18 (válaszként erre: 1240. - Mónika76)
2009. júl. 9. 23:34

MÓNIKA, köszi a hozzászólásod!

Szeretném kérdezni, hogy plasztikai sebésznél, vagy bőrgyógyásznál vetetted e le, és hogy szikés módszerrel? kb mennyi idő után gyógyult be, mennyi idő után nyerte el a végleges formáját a heg? Jó hallani, hogy meg vagy elégedve az eredménnyel:) Bárcsak nekem is sikerülne!még 1szer köszi:)

1241. bszsz (válaszként erre: 1239. - Mandula23)
2009. júl. 9. 19:44

Köszi, megnyugtattál. A hasam alján van, és valóban eléggé ki van téve a mozgásnak.

Miután eltávolították neked a varratot, már nem húzódott utána a seb?

1240. mónika76 (válaszként erre: 1237. - Lynn18)
2009. júl. 9. 18:53
nekem is volt az arcomon 2 nagy és levetettem mert nagyon zavart.és nagyon boldog voltam a műtét után.
1239. mandula23 (válaszként erre: 1238. - Bszsz)
2009. júl. 9. 18:27
Gondolom elsősorban azon múlik,h melyik testrészeden van a heg. Minél több mozgásnak van kitéve az adott rész, annál tovább hagyják bent szerintem. Nekem a hátamon volt és szintén 3 hét után szedték ki a varratokat.
1238. bszsz
2009. júl. 9. 16:54
Sziasztok, milyen tapasztalataitok vannak, kinek mennyi idő után távolították el a varratokat? Nekem 3 hétig bennhagyják. Ez nem túl hosszú idő?
1237. lynn18
2009. júl. 9. 11:53

Kedves Elkeseredett!

Neked is válaszolok a kérdéseidre.Igaz, hogy csak kettő van az arcomon, de engem már ez is elszomorít.Az egyik az kb 6-7 mm, a másik pedig 4-5mm. De elég látható helyen vannak az arcomon, sötét szinük van, és nagyon elcsúfitanak. Lehet, hogy ez tényleg nem tűnik olyan nagy problémának mások szemében, de engem nagyon is zavar magamon, és minden vágyam, hogy megszabaduljak tőlük.

1236. lynn18
2009. júl. 9. 11:49

Kedves Dermdok!

én azért a nyáron szeretném elvégeztetni a műtétet, mert nekem ez lenne a legmegfelelőbb időszak. Ilyenkor nincs suli, ezért otthon vagyok egész nap, a szüleimen kivül senki sem látná a csúnya, gyógyulóban lévő heget. Az egyetemet októberben fogom megkezdeni, odáig semmi programom sincs, idén nyaralást sem terveztem. szóval itthon ülök egész nap, sokszor még a házból sem megyek ki. Októbertől meg már szeretnék normálisan kinézni, hogy az évfolyamtársaim, meg az új környezetem úgy ismerjen meg. Ezért lenne fontos az idei nyáron elvégeztetni a műtétet. Ha ebben az időszakban nem jön össze, akkor nem tudom, mikor :(

1235. szöszipanna (válaszként erre: 1233. - Dermdok)
2009. júl. 8. 13:49

Hát sajnos nekem sos-ben veszik le holnap a lábamról, nem lehetett halasztani. De amit a nyakamról szeretnék leszedetni, azt majd a télen ahogyan a dokinéni javasolta és egyet is értettem vele. Akkor inkább a megfázás ellen kell majd védeni. :)

Hát én is félek a fertőzés veszélytől ebben a melegben, de remélem okosan tudom csinálni a dolgot!

Panna

1234. Florcicc (válaszként erre: 1230. - 5155668ad1)
2009. júl. 8. 13:46
Írtam, hogy én azt használom. Nekem bevált. Nem mondom, hogy teljesen eltűnteti őket, de sokat használ és elég jól fed. Próbáld ki!
1233. dermdok
2009. júl. 8. 10:14

Sziasztok,

Miért éppen a legnagyobb nyári melegben vagytok megőrülve a műtétekért, különösen az arcon??

Ilyenkor csak indokolt esetben javasolunk műtétet.

A műtéti szezon ősszel kezdődik, mint a színházi.

Akkor nem izzadunk annyira, nem vagyunk annyit a napon, nem mozgunk olyan intenzíven minden nap, kisebb a fertőzés, szétnyílás esélye, stb.

Nem most.

2009. júl. 7. 21:43
hány mm-esek amúgy?
1231. 5155668ad1 (válaszként erre: 1229. - Lynn18)
2009. júl. 7. 21:42
kettő???cseréljünk jó?nekem kb 20 van az arcomon:(már ki sem megyek az utcára.
2009. júl. 7. 21:41
ziasztok. AKKOR EZEK SZERINT HA MINDENKI LE AKARJA SZEDETNI, A VICHY DERMABLEND NEM FEDI EL ŐKET???PRÓBÁLTA MÁR VALAKI EZT A KORREKCIÓS ALAPOZÓT???SOS lécci!!!
1229. lynn18
2009. júl. 7. 19:26
Volt már közületek valaki, aki az arcáról szedetett le anyajegyet szikés módon? ha igen, akkor kérlek írjátok le a tapasztalataitokat, nagyon sürgős...előre is köszönöm
1228. lynn18
2009. júl. 7. 19:24

Kedves Dermdok!

A véleményét szeretném kikérni. Ön szerint megérné leszedetni két anyajegyet az arcomról csupán esztétikai okokból? Már nagyon régóta szeretnék megszabadulni ettől a két anyajegytől, mert nagyon elcsúfítják az arcom. Van rá esély, hogy hogyha a plasztikai sebész jó munkát végez, gyorsan begyógyuljanak a sebek, és alig látható hegek maradjanak? Kb 2 hónap alatt lehetséges, hogy a hegek elhalványodjanak?

1227. Panka13
2009. júl. 7. 13:55

Daylong Baby szerintem is az egyik legjobb naptej. (ezt a melanoma-mobilosok ajánlották) Nem ragad, nem tapad a bőrödre semmi, és tényleg véd!

Köv. hét kedden megyek én is anyajegy eltávolításra! Remélem nem lesz negatív az eredmény!

Tényleg: hányszor hívnak vissza? Varratszedés, kötözés? ..vagy, hogy van ez? Ezeket elfelejtettem megkérdezni:)

1226. dermdok (válaszként erre: 1225. - Verosz)
2009. júl. 7. 13:45

Szia Verosz,

Naptej ügyben azt ajánlom, amit én is a kétéves kislányomra kenek (Daylong Baby), persze van nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek való krém is. A gyógyszertárban megkapod.

Az egyéb krémek kérdése már nem ilyen egyszerű. Attól függ a válasz, hogy mire is akarad az(oka)t használi.

1225. verosz
2009. júl. 7. 10:14

Szia Dermdok!

A véleményedre lennék kíváncsi naptej ügyben,mert eléggé káosz alakult ki bennem hogy most mit is kenjek a kislányomra meg magunkra.

Olvastam hogy ami tele van kemikáliával nem jó,mert vannak benne bizonyos összetevők amik nem jók a bőrnek,illteve allergiát,egyes esetben rákot is okozhatnak.

És vannak a natúr termékek,amiket pedig általában elitélnek a dokik.Mert hogy semmilyen védelmet sem adnak.

Na most akkor kinek higgyek?Mivel kenjem magunkat?

És ez úgyanigy igaz a tesápoló szerekre is.

Válaszodat előre is köszi.

Verosz

2009. júl. 6. 19:38
ziasztok. AKKOR EZEK SZERINT HA MINDENKI LE AKARJA SZEDETNI, A VICHY DERMABLEND NEM FEDI EL ŐKET???PRÓBÁLTA MÁR VALAKI EZT A KORREKCIÓS ALAPOZÓT???SOS lécci
1223. dermdok
2009. júl. 5. 19:12

Sziasztok,

A bazális réteg kevesebb mint 1mm mélyen van a bőrben. Anyajegy fagyasztásánál ez mindenképpen sérül, tehát lesz heg.

Nem értem, hogy ki és miért választja a fagyasztást.

Aki ezt a módszert választotta, kérlek írjátok meg nekem, hogy miért. Tényleg nagyon érdekelne.

Előre is köszi.

Az időpontokkal nem vagyok tisztában, a honlapon az online bejelentkezésnél látható, hogy mikor van szabad hely.

1222. bszsz (válaszként erre: 1220. - Dori89)
2009. júl. 5. 13:55
ilyenkore nem a gyógyulási időn kell gondolkodni (kb. 2 hét), hanem, h ne rákosodjon el, ami az életedbe kerülhet. Gyorsan orvoshoz!
1221. bszsz (válaszként erre: 1219. - 5155668ad1)
2009. júl. 5. 13:54
nem
1220. dori89
2009. júl. 5. 02:30

sziasztok,

Nagyon meg vagyok rémülve az utóbbi időben mert elváltozásokat vettem észre két anyajegyemen.Az egyik az teljesen kidudorodott a másikban pedig egy kis fekete valami jelent meg.Szerintetek ezeket le kellene vetetni hogy ne legyen komoly bajom?Utána olvastam neten a bőrrák tüneteinek és nekem nem fáj a bőröm nincsenek hegek és kisebesedések sem a bőrömön.Ha leveszik az anyajegyeket akkor mennyi a gyógyulási idő?Előre is köszi a válaszokat.

2009. júl. 4. 19:19
szerintetek előfordulhat,hogy valakit az ilyen nyavalyák miatt hátrányos megküklönböztetés ér munkahelyen,vagy mondjuk fel sem veszik emiatt???mi a tapasztalatotok??
1218. Zimmi (válaszként erre: 1211. - Verosz)
2009. júl. 4. 10:54

Sziasztok!

Szia Verosz!

Én sebészeten dolgozom,több anyajegy eltávolításnál asszisztáltam.Ne félj ,csak az érzéstelenítő beadása kellemetlen,mert szúrás, feszít az anyag a bőr alatt,de az egy pillanat,és aztán fájdalmat már nem érzel!Csak azt hogy dolgozik az orvos.Az érzéstelenítés, eltávolítás, és ha kell varrni(nem minden esetben)az egész ha tart 20 percig a kötözést is beleértve,de akkor sokat mondtam:)Tényleg aránytalanul nagy ez az összeg,és nem feltétlenül kell plasztikai sebész segítsége,hisz itt nem plasztikáról van szó.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni,bátorítani!

1217. verosz
2009. júl. 4. 10:45

Szia Dermdok!

Milyen hamar lehet a melanomabilhoz időpontot kérni.?Mert elmennék más dokihoz is,megmutatni az anyajegyeimet és főleg azt amit el kell távolíttani,mondjuk a bőrgyógyászomban megbízom de a plasztikai sebész árát sokallom és nem is szeretném ennyiért megcsináltatni.Viszont várni sem szeretnék a levétellel sokat,mert nagyon parázom nehogy baj legyen ha sokat várok.Ez a lábmon van és egy pici fekete anyajegy.,amiről azt mondta hogy festékes.

Amúgy is rengeteg van rajtam.

Válaszodat köszönöm

2009. júl. 4. 09:58

Dermdok,

kérdezném tőled, hogy az a bizonyos bazális réteg, ha jól írom, milyen mélyen van a bőrben?

A fagyasztással milyen mélyre kellett mennie az orvosnak, hogy az megsérüljön?

Sokunkat szerintem érdekel, akik már fagyasztottak.

Köszönöm válaszod előre is.

1215. mónika76 (válaszként erre: 1211. - Verosz)
2009. júl. 3. 22:16
szia.az összeg nagyon sok.nekem 3-at szedtek le és még 5db-ot fognak a jövőhéten sztk-ra.és csak jót mondhatok.a szuri egy kicsit fájt de utána semmit .én is nagyon féltem.de voltam már úgy is hogy plasztikai sebész szedte le 3 éve akkor 2 db volt 30000ft.és nem lett olyan szép,pedig azt mondták kifehéredik a helye.a 8 db sok lett volna anyagilag.
2009. júl. 3. 19:22
ziasztok. AKKOR EZEK SZERINT HA MINDENKI LE AKARJA SZEDETNI, A VICHY DERMABLEND NEM FEDI EL ŐKET???PRÓBÁLTA MÁR VALAKI EZT A KORREKCIÓS ALAPOZÓT???SOS
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook