Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyajegy eltávolítás fórum

Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
1543. titta
2010. febr. 17. 18:56

Sziasztok! Olvasgattalak benneteket! Jó volt azokat a hsz-kat olvasni amiben csupa jót írtok a műtétről.

Holnap szednek le egyet a bal fülem alól. Kb 1 cm-es. Brr... Nem tudom, hogy kettő nagyot leszednek-e egyszerre, de ha igen, akkor abban is részem lesz holnap, mert van egy a mellkasomon is. Jájjj... szorítsatok :S :)

Amilyen tarifákkal dolgozik a csaj, nagyon ajánlom neki, hogy szép hegeim legyenek.

Tele a nadrágom :S

1542. ludacska (válaszként erre: 1541. - Awela)
2010. febr. 17. 17:07
Nekem a hasamon van. Szerencsére gombostű fej nagyságú. Én nem nézettem meg csak egy orvossal. Azt mondta, hogy azok a régi nézetek miszerint ha valami olyat vesznek le, akkor az tovább fog szóródni badarság. Ha valamit kimetszenek annak végérvényesen jónak kell lennie. Az a biztos. Hát bízom benne, hogy a heg nem lesz 5x akkora mint a metszés!!
1541. Awela (válaszként erre: 1540. - Babyshambles)
2010. febr. 17. 13:50
Jesszus! Mi történt?
1540. Babyshambles (válaszként erre: 1535. - Ludacska)
2010. febr. 17. 12:55
A műtéttől nem kell félni, inkább a hegesedéstől. Nekem a hegem kb 5x akkora lett, mint amit kimetszettek. :S
1539. Awela (válaszként erre: 1538. - Ludacska)
2010. febr. 17. 11:50

Igen. Először elmentem megnézetni, ott mondta a doki, hogy le kell szedni kettőt, de ők ott nem tudják megcsinálni. Mikor elmentem a dokimhoz, ő is megnézett és ugyanazt mondta ő. Nagyon ügyes volt, bár kicsit félt ő is, mert az egyik közvetlenül ér felett volt és nagyon óvatosan kellett dolgoznia. De szerencsére minden ok, szépen begyógyult a heg is.

Neked honnan kell leszedetned?

1538. ludacska (válaszként erre: 1536. - Awela)
2010. febr. 17. 11:44
És mielőtt leszedetted több orvos látta? Ugyanis sokan azt mondják, hogy több szem többet lát alapon ez nem játék és a meggondolatlan leszedetés ártalmas is lehet.
1537. ludacska
2010. febr. 17. 11:42

szia Awela

Köszönöm, azért kicsit megnyugodtam.

1536. Awela (válaszként erre: 1535. - Ludacska)
2010. febr. 17. 08:25

Szia!

Nem vészes a műtét, egy kis szúrást lehet érezni, aztán semmi, mert az érzéstelenítő rögtön hat. Nagyon hamar megvan a műtét. Nekem kettő nagyot vettek le a nyakamról, tavasszal megyek leszedetni még kettőt orvosi javaslatra. Nekem csak azért fájt, mert ahogy mozgattam a nyakamat, a varrást húzta. Tesómnak a homlokáról szedtek le, de ő semmit se érzett utána. Nekem is csak pár napig volt kellemetlen, utána nem is éreztem.

1535. ludacska
2010. febr. 17. 08:03

sziasztok!

Szép és jó dolog ez a kimetszegetés, de én a jövő héten megyek egy pici valamit kiszedetni. Nagyon félek még a tűtől is.

Aki már átesett ilyen beavatkozások meg tudná mondani, hogy ez fáj?

Köszi

1534. László2 (válaszként erre: 1530. - B838f88be5)
2010. febr. 10. 17:35
Egyébként ha lapos és nem akad bele semmibe sem,én sem javasolnám hogy hozzányúljanak,fölösleges.
1533. azta
2010. febr. 8. 21:12

Sziasztok.

Érdeklődnék hogy bárhonnan, bármilyen anyajegyet levetethetek ha szeretném? Mert nekem a hajas fejbőrön lenne 2 anyajegy amit leszedetnék de nem tudom hogy onnan is lelehet-e.

Köszönöm a válaszokat előre is.

1532. klori13
2010. febr. 8. 18:27

Sziasztok!

Van egy eléggé nagy anyajegyem a homlokomon, kb 1,5 x 1,2 cm nagyságú, ovális alakú.A szine világosbarna, kb 2 éve sötétebb volt és 8 -9 éve jelent meg.

Voltam vele börgyogyásznál, és azt mondta hogy nem lehet belölle semmi komoly bajom, mert nincs benne festék.

Az az igasság hogy engem nagyon zavar és félek, hogy rosszindulatuvá válhat, mert tulságosan nagynak tünik és nem a legszabájosabb az alakja.

Tud valaki valamit ajánlani esetleg?

Veszélyesek az ilyen méretű anyajegyek?

Menjek el esetleg ujra egy másik börgyogyászhoz, vagy talán mütétre?

köszönöm elöre is

1531. levendula6 (válaszként erre: 1530. - B838f88be5)
2010. febr. 7. 19:25

Van az arcodon egy 4-5mm-es, ami lapos és le akarod szedetni? Szerintem az lehet a szexepiled!! Ne szedesd le (ha le lehet egyáltalán)!

A keresztlányomnak a combján van egy 2cm-es! Gyönyörű!

2010. febr. 7. 18:23

Én bármit megadnék,hogy leszedjék az arcomról,még az sem zavar,hogy fel kell majd menni Miskolcra,csak szerintetek azokat a 4-5 mmeseket is leszedik,amik nem állnak ki,tehát teljesen laposak?

Köszi!Lehet,hogy bizalmatlan vagyok,de ez az egész kicsit hihetetlennek tűnik...Hol lehet esetleg az eredményről képeket megnézni?

Fontos,és köszi.

2010. febr. 6. 14:56
A TB nem támogatja??
1528. László2 (válaszként erre: 1527. - Titou)
2010. febr. 6. 14:51
Én úgy tudom,hogy ha egy fél mm-t is kiáll a bőr felületétől,már foglalkoznak vele,minden fajtával.Az ár: nekem volt egy kisebb 5 ezerért a nagyot 6 mm-es volt 10 ezerért csinálták meg.Aznap nem fürödhettem (vízzel nem érintkezhetett),de másnaptól akár napozhattam is.Ja,és nem számít,hogy tél van vagy nyár.
1527. Titou (válaszként erre: 1526. - László2)
2010. febr. 5. 13:48
Ez tök jól hangzik, de tényleg bármilyen anyajegyet eltűntetnek? Még nagy, lapos, festékes anyajegyet is? és mennyi az a nem drága?
1526. László2
2010. febr. 3. 23:33
Sziasztok!Olvastam a László1 hozzászólásait?Én is Miskolci vagyok,és is voltam abban a kozmetikában leszedetni az anyajegyeimet.Semmi probléma nem volt,nem is volt drága,a helye szinte nem is látszik.
2010. febr. 1. 11:11

Köszi Rozo,valószínűleg ez lesz az első..már felvettem amúgy csak kíváncsiságból egy-két magánklinikával is a kapcsolatot,--gondoltam én botor, hogy egy komplett fogszabályozás után nem tudnak árban meglepni--- de tudtak.

Igaz plasztikai sebész végzi a beavatkozást, s ez jó hír, abból a szempontból, hogy kényes bőr+hatalmas anyajegy.Majd mesélek,hogy mi lett-lesz- a vége.

1524. rozo4 (válaszként erre: 1523. - Julcsilány)
2010. jan. 30. 19:44
Szia. Hááát,elöször is menjetek el börgyógyászatra!!! Ott megmondják,mi a legjobb megoldás az eltávolitására.... Az fontos,hogy hangsúlyozni kell,hogy nagyon zavaró az anyajegy,öltözködésnél beakad,a kislány véletlenül belekap,akkor kicsit vérzik...stb... Nem baj,ha nem igaz,de csak indokolt esetben szedik le ingyenessen.....Hajrá,legyen csinos kiskamasz a lányod!!!!Üdv.
2010. jan. 29. 19:28

Sziasztok!

Most érkeztem,igaz már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot.Nem lettem okosabb,kérlek benneteket, ha tudtok -segítsetek!

Lányom 15 éves, és van egy nagyon csúnya, nagy ármérőjű ( kb 6-8 mm-es) kiemelkedő anyajegye az orrnyerge bal oldali felén, ami már a látómezőbe is belelóg.

Évek óta csak nő s nő..

Sajnos anyai ágon generációkra vissszavezetem ezt a „csodát”.

Ezeddig vártunk..vártunk, mert a lányom bőre rendkívűl érzékeny, vadhúskinövésre hajlamos.. A legapróbb sérülése is rondán s nehezen gyógyul.(contratubex..kilószám)

De már kamaszodik, s bizony nem szép látvány. Ezeddig az elektrosebészet volt a legszimpatikusabb,a mátyásföldi klinikán..annyi pro-kontra volt itt a lézer ellen s mellette, hogy talán az elektrosebészet.

Mivel eléggé drága mulatság , szerintetek ez valahol mehetne tb-re?

Természetesen ha még várnunk kell-ene, akkor várunk, hiszen még növésben van a gyerek.

Előre is köszönöm..Julcsi

1522. hirlapos (válaszként erre: 1519. - 1ef992a0d3)
2010. jan. 28. 12:48

Szia

Ez engem is érdekelne, tudnál bővebben elérhetőséget?

1521. janedoe
2010. jan. 10. 22:31

sziasztok,

nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem van az arcomon egy pici anyajegy, kb 2mm, alig kiemelkedő, viszont engem zavar, és szeretném eltávolitattni. szerintetek melyik megoldás lenne a legjobb hogy eltünjön, heg nélkül a lehető legrövidebb gyógyulási idővel. köszi előre is a választ.

1520. Babyshambles (válaszként erre: 1519. - 1ef992a0d3)
2010. jan. 8. 07:08
akkor a maradékot szívesen venném privátban. :) köszi
1519. 1ef992a0d3 (válaszként erre: 1518. - Babyshambles)
2010. jan. 7. 18:11
Kozmetikában csinálták a feleségemnek.Volt neki 3 db nagy szederszerű,mindet egyszerre lekenték,aznap nem lehetett vízzel érinkeznie,másnaptól már lehetett akár fürdeni is.10 nap múlva úgy estek le,hogy észre sem vettük.Nyoma egy egészen pici fehér pötty maradt,ami eltűnik.Privátban többet is tudnék írni.Ha van még kérdésed,írjál!
1518. Babyshambles (válaszként erre: 1517. - 1ef992a0d3)
2010. jan. 7. 14:55

És ez milyen anyag, nem tudod? Sima bőrgyógyászaton végizik, vagy valaki magánrendelésen? Nagyon nem odavalósi vagyok, de ha bőrgyógyászaton csinálják, akkor azt máshol is lehet kérni gondolom.

Csak az a baj, hogy az itteni az nem foglalkozik ilyenekkel, mert "nincs hozzá kedve".

2010. jan. 7. 12:11
Sziasztok!Miskolcon egy egyszeri egyszerű ecseteléssel kb.10 nap alatt nyomtalanul eltüntetik a legbrutálisabb anyajegyet,szemölcsöt,zsírmirigyet és egyéb kinövéseket.Fájdalommentes,nincs vér,nincs rizikó.
1516. vic. (válaszként erre: 1506. - Babyshambles)
2010. jan. 6. 07:50
Szia! Én most szeretnék menni a doktornőhöz szemölcsleszedés miatt, megkérdezhetem hogy mennyi az ára és a konzultációért(első alkalom) kellett-e fizetni? Köszi!
1515. zsberni
2010. jan. 4. 22:10

Sziasztok!

Budapesten tud valaki egy jó bőrgyógyászt. Amióta megszültem a gyermekeim egyre több anyajegy van rajtam és kisebb nagyobb vadhúsi szerük amik később bebarnulnak. Már voltam sok bőrgyógyásznál, de mindegyikük csak nagyítóval megnézte és annyit mondott találkozunk fél év múlva. Hiába mondom, hogy hónapról hónapra több lesz. Szeretnék valamilyen alaposabb vizsgálatottttt végre. Előre is köszönöm!

1514. Titou (válaszként erre: 1513. - Babyshambles)
2010. jan. 3. 15:16

Köszi szépen az infót, azt hiszem

ezt fogom csinálni..Kipróbálom a karomon

páron, ami nagyon zavar, aztán majd meglátjuk:S

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook