Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Sziasztok! Olvasgattalak benneteket! Jó volt azokat a hsz-kat olvasni amiben csupa jót írtok a műtétről.
Holnap szednek le egyet a bal fülem alól. Kb 1 cm-es. Brr... Nem tudom, hogy kettő nagyot leszednek-e egyszerre, de ha igen, akkor abban is részem lesz holnap, mert van egy a mellkasomon is. Jájjj... szorítsatok :S :)
Amilyen tarifákkal dolgozik a csaj, nagyon ajánlom neki, hogy szép hegeim legyenek.
Tele a nadrágom :S
Igen. Először elmentem megnézetni, ott mondta a doki, hogy le kell szedni kettőt, de ők ott nem tudják megcsinálni. Mikor elmentem a dokimhoz, ő is megnézett és ugyanazt mondta ő. Nagyon ügyes volt, bár kicsit félt ő is, mert az egyik közvetlenül ér felett volt és nagyon óvatosan kellett dolgoznia. De szerencsére minden ok, szépen begyógyult a heg is.
Neked honnan kell leszedetned?
szia Awela
Köszönöm, azért kicsit megnyugodtam.
Szia!
Nem vészes a műtét, egy kis szúrást lehet érezni, aztán semmi, mert az érzéstelenítő rögtön hat. Nagyon hamar megvan a műtét. Nekem kettő nagyot vettek le a nyakamról, tavasszal megyek leszedetni még kettőt orvosi javaslatra. Nekem csak azért fájt, mert ahogy mozgattam a nyakamat, a varrást húzta. Tesómnak a homlokáról szedtek le, de ő semmit se érzett utána. Nekem is csak pár napig volt kellemetlen, utána nem is éreztem.
sziasztok!
Szép és jó dolog ez a kimetszegetés, de én a jövő héten megyek egy pici valamit kiszedetni. Nagyon félek még a tűtől is.
Aki már átesett ilyen beavatkozások meg tudná mondani, hogy ez fáj?
Köszi
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy bárhonnan, bármilyen anyajegyet levetethetek ha szeretném? Mert nekem a hajas fejbőrön lenne 2 anyajegy amit leszedetnék de nem tudom hogy onnan is lelehet-e.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Sziasztok!
Van egy eléggé nagy anyajegyem a homlokomon, kb 1,5 x 1,2 cm nagyságú, ovális alakú.A szine világosbarna, kb 2 éve sötétebb volt és 8 -9 éve jelent meg.
Voltam vele börgyogyásznál, és azt mondta hogy nem lehet belölle semmi komoly bajom, mert nincs benne festék.
Az az igasság hogy engem nagyon zavar és félek, hogy rosszindulatuvá válhat, mert tulságosan nagynak tünik és nem a legszabájosabb az alakja.
Tud valaki valamit ajánlani esetleg?
Veszélyesek az ilyen méretű anyajegyek?
Menjek el esetleg ujra egy másik börgyogyászhoz, vagy talán mütétre?
köszönöm elöre is
Van az arcodon egy 4-5mm-es, ami lapos és le akarod szedetni? Szerintem az lehet a szexepiled!! Ne szedesd le (ha le lehet egyáltalán)!
A keresztlányomnak a combján van egy 2cm-es! Gyönyörű!
Én bármit megadnék,hogy leszedjék az arcomról,még az sem zavar,hogy fel kell majd menni Miskolcra,csak szerintetek azokat a 4-5 mmeseket is leszedik,amik nem állnak ki,tehát teljesen laposak?
Köszi!Lehet,hogy bizalmatlan vagyok,de ez az egész kicsit hihetetlennek tűnik...Hol lehet esetleg az eredményről képeket megnézni?
Fontos,és köszi.
Köszi Rozo,valószínűleg ez lesz az első..már felvettem amúgy csak kíváncsiságból egy-két magánklinikával is a kapcsolatot,--gondoltam én botor, hogy egy komplett fogszabályozás után nem tudnak árban meglepni--- de tudtak.
Igaz plasztikai sebész végzi a beavatkozást, s ez jó hír, abból a szempontból, hogy kényes bőr+hatalmas anyajegy.Majd mesélek,hogy mi lett-lesz- a vége.
Sziasztok!
Most érkeztem,igaz már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot.Nem lettem okosabb,kérlek benneteket, ha tudtok -segítsetek!
Lányom 15 éves, és van egy nagyon csúnya, nagy ármérőjű ( kb 6-8 mm-es) kiemelkedő anyajegye az orrnyerge bal oldali felén, ami már a látómezőbe is belelóg.
Évek óta csak nő s nő..
Sajnos anyai ágon generációkra vissszavezetem ezt a „csodát”.
Ezeddig vártunk..vártunk, mert a lányom bőre rendkívűl érzékeny, vadhúskinövésre hajlamos.. A legapróbb sérülése is rondán s nehezen gyógyul.(contratubex..kilószám)
De már kamaszodik, s bizony nem szép látvány. Ezeddig az elektrosebészet volt a legszimpatikusabb,a mátyásföldi klinikán..annyi pro-kontra volt itt a lézer ellen s mellette, hogy talán az elektrosebészet.
Mivel eléggé drága mulatság , szerintetek ez valahol mehetne tb-re?
Természetesen ha még várnunk kell-ene, akkor várunk, hiszen még növésben van a gyerek.
Előre is köszönöm..Julcsi
Szia
Ez engem is érdekelne, tudnál bővebben elérhetőséget?
sziasztok,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem van az arcomon egy pici anyajegy, kb 2mm, alig kiemelkedő, viszont engem zavar, és szeretném eltávolitattni. szerintetek melyik megoldás lenne a legjobb hogy eltünjön, heg nélkül a lehető legrövidebb gyógyulási idővel. köszi előre is a választ.
És ez milyen anyag, nem tudod? Sima bőrgyógyászaton végizik, vagy valaki magánrendelésen? Nagyon nem odavalósi vagyok, de ha bőrgyógyászaton csinálják, akkor azt máshol is lehet kérni gondolom.
Csak az a baj, hogy az itteni az nem foglalkozik ilyenekkel, mert "nincs hozzá kedve".
Sziasztok!
Budapesten tud valaki egy jó bőrgyógyászt. Amióta megszültem a gyermekeim egyre több anyajegy van rajtam és kisebb nagyobb vadhúsi szerük amik később bebarnulnak. Már voltam sok bőrgyógyásznál, de mindegyikük csak nagyítóval megnézte és annyit mondott találkozunk fél év múlva. Hiába mondom, hogy hónapról hónapra több lesz. Szeretnék valamilyen alaposabb vizsgálatottttt végre. Előre is köszönöm!
Köszi szépen az infót, azt hiszem
ezt fogom csinálni..Kipróbálom a karomon
páron, ami nagyon zavar, aztán majd meglátjuk:S
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?