Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Asszem egy éve jártam cryora, hónapokig. Nem tudom összesen mennyit kezeltek, sokat próbáltunk. A legkatasztrófálisabb az arocomon lett, azért is járok többek közt most lézerre, hogy annak a nyomait is eltüntessék. Csinálták a hátamon, a hasamon. A hátamon annyit tudok, hogy le nem jöttek, viszont sötétbarna folt lett körülöttük. Valszeg a nyári hámlással lejöttek, nem tudom nem nézegettem, mert idegbajt kapok tőle. Sokat kiadtam rá és csak csúnyább lett. A hasamon se tűntek el. Voltak nagyobbak, azok lejöttek, és most nőnek vissza. Szeretném őket leégettetni, de a helyi bőrgyógyász nem vállalja, mert neki nem bántja a szemét. Kösz szépen, kvára nem az ő véleményére vagyok kíváncsi, az a dolga h csinálja meg. Mindegy.
Szóval a cryo ára változó, asszem 1 perc volt 3 ezer. Nem drága, de ha azt vesszük, hogy kvára semmi értelme nincs, akkor viszont igen.
Volt, akinek bejött! Szerintem próbáld meg 1-2 anyajegyen, akkor majd meglátod hogy reagál a bőröd. A tested egész területén máshogy... lehet, hogy a válladon szépen gyógyul a derekadnál csúnyán vagy fordítva. De ha csak 1-2 anyajeggyel próbálod ki, akkor anyagikban nem vesztesz sokat.
jajjnemár:S
pedig ez az egyetlen módszer, amiben még
bíztam, mert eddig csak jókat hallottam róla..
pedig nem nagyon maradt más lehetőségem,
mert lézerrel többet nem vesznek le, a szikével meg
már volt egy iszonyúan sikeredett találkozóm és nem kérek belőle többet..:S
Mikor voltál cryo-n? és kb. mennyit kezeltek és mennyibe került?
Én azon is jártam. :-) Nem jó. Visszanőnek és nem precíz. Nekem nagyon rész maradt körülötte hófehér (úgy, hogy nem fog többé már lebarnulni), viszont az anyajegyek meg nem jöttek le.. :-S
Bíztam benne.. sajnos nem vált be.
Én is nála voltam úgy 1 éve és szép lett, már
alig látszik..
Viszont mivel lézerrel csak a kiemelkedőket
lehet leszedetni, nekem még maradt jó pár nagyobb
lapos, amitől szeretnék megszabadulni
Volt már valaki CRYO kezelésen..
nekem jelenleg az a legszimpibb..
Sziasztok!
nem tudjátok esetleg, hogy mennyi a maximális szám, amit egyszerre eltávolítanak?
Nekem olyan 7-8 darab van, amitől meg szeretnék szabadulni.
Esetleg Pesten valaki tud olyan orvost, aki azért nem kér el 15 ezret per darab a leszedéséért?
Nekem inkább szikés megoldás kellene, ezeket lézerrel felejtős....
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.
Szia!
Én nála voltam, már 3 kezelésen. Már teljesen laposak, és alapozóval nem látszanak. De elvileg összesen 8-12 kezelés is lehet. Az árát részletben fizetem, mert diák vagyok és ezt az engedmény tette nekem.
Nagyon meg vagyok elégedve! A nő stílusa elég bunkó, de szakmaileg meg vagyok vele elégedve. Nem kell vele csacsogni és kész.
Valaki legyenszíves válaszolni!
Köszönöm!
Sziasztok!
Az arcomon van 3 nagyobb anyajegy,amiket mostmár nyár elején mindenképpen szeretnék lézeres úton eltávolíttatni.Azért lézerrel,mert szikével az arcomat nem merem összedaraboltatni,hogy fog az kinézni utána? Utánanéztem,és Lányi Cecília tűnik nagyon megbízhatónak.Valaki esetleg járt már nála? Mennyi idő alatt gyógyul be és egyáltalán begyógyul-e teljesen?2 hónap alatt begyógyul,mert annyi a szabadságom,és úgy szeretnék visszamenni,hogy ne nagyon legyen nyoma...
Fontos,köszi!
Ha tudjátok,megírhatjátok az ország legjobb lézersebészének is a nevét,mert az ár nem számít csak az eredmény!
Sziasztok!
Megszabadultam 4 anyajegytől.A víztől nem kell félni az enyémhez is hozzáért,de utána lecseréltem a tapaszt és semmi gond sem lett.Persze nem azt mondom h. direkt le kell locsolni de egy kevés víztől semmi baja sem lesz.
Kellemes Ünnepeket!!
Szia!
Nemrég nekem is a hátamról szedtek le 4-et, plusz egyet a csípőmről is, de mégis zuhanyoztam, kerülgesd a vízsugarat, ahogy tudod, meg elvileg úgyis le lesznek ragasztva, nekem cserélnem is kellett a ragtapaszt, szóval ha egy kis víz érte fürdés közben, akkor nem volt semmi gáz, ragtapaszt le, újat fel, és kész... Hajmosást is próbáld úgy megoldani, hogy behajolsz a vízsugár alá, vagy a mosdóba... Nekem speciel hajat is festettek, ügyesen, de meg lehet oldani bármit :)
Kellemes ünnepeket!
Szia!
Egy hátamon lévő anyajegyet távolítottak el 2002-ben. A barna szín 1000 árnyalatából az enyém pont olyan volt, mint egy melanoma. Ezért nagyon nagy darabot vágtak ki a hátamból az ép szegélyek miatt. Mélységben is és szélességben is. 30 napot voltam a varrattal. Sajnos nem lehetett zuhanyoznom, csak fürdeni tudtam. A szövettanból kiderült, hogy szerencsém volt.
Neked nyilván nem gyanúsak az anyajegyek, valahogy ki kell bírnod egy pár napig.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ha a hátamról szeretnék 3 anyajegyet leszedetni,akkor hogy fürdök?Mert az egyik barátnőm nemrég vetette le az egyik anyajegyét,a füle fölött volt olyan 3cm-re.Az orvos azt mondta,hogy nem moshat hajat egy hétig,mert akkor veszik ki a varratokat.Akkor ha ébn levetetem a hátamról őket,akkor nekem se szabad mosnom?!Azért is baj,mert koleszos vagyok,és ott csak zuhanyzó van...
Köszönöm a válaszokat.Kellemes ünnepeket!Roslyn
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy sima bőrgyógyász szokott kisebb anyajegyeket levágni vagy leégetni? (amihez nem kell varrni.) Ahol én lakom egy hülye p.cs a faszi és nem foglalkozik ilyen semmiségekkel, de van egy csúnya véranyajegyem, amitől szeretnék megszabadulni.
És régen jártam arra a fagyasztásos eltávolításra is persze szépen nőnek vissza. Ezért két pöttyöt a hasamról még szeretnék leszedetni. de csakis varrás nélkül, mert csúnyán gyógyulnak a varrataim. Nem tudoktok Pesten vagy környékén megbízható, jó bőrgyógyászt, aki ilyennel foglalkozik?
Köszi!
ja és elmentem végül én is Lányi Cecíliához. Eddig két kezelésen voltam. Kopp-kopp, de eddig meg vagyok elégedve!
Tegnap vettek le egy anyajegyet a hátamról,de azt mondta a doki hogy még 4-et le kell vetetnem.
Ha valakinek bármilyen kérdése van a levétellel kapcsolatban,szívesen válaszolok.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?