Amikor kattan egyet az agy... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor kattan egyet az agy...
nyugi, mindenki úgy b..a el az életét, ahogy akarja :)
ha zabálni akar, zabáljon, örülj, hogy Te már teszed!
Az még csak hagyján, hogy bekattan az agy, és az ember gyereke elkezd fogyasztani, hogy elérje a "normális" súlyát, mert a kövérségéből csak a baj származik...
Évek telnek el, mire masszaív diétával, rendkívüli önfegyelemmel, lemondással eléri az örömök örömét, a versenysúlyát...ez baromi jó. Megszűnnek a különböző kövérségből eredő gondjai, végre ember néz vissza a tükörből. Ráadásul a feleség is büszke, na a párom milyen jól néz ki..
..és itt jön egy soha nem tapasztalt, kezelhetetlennek látszó problémám..
...ha bárhol meglátok egy kövér embert, vagy túlsúlyosat, olyan ideges leszek, hogy elmondhatatlan...pláne, ha enni látom..még szerencsére nem szóltam be senkinek, amikor egy szélehossza ember fagyizik, vagy tömi magába a lángost, de látványtól rámjön a remegés.....pedig én is kövér voltam!
a düh, hogy valaki csak zabál..zabál...zabál..
nos, mi történt velem? Nincs semmi bajom, normális a súlyom...akkor miért ez a bekattanás, ha bőszen faló kövéret látok? ...
Na ezt meg én köszönöm! :)
És valóban, a cikk jó! :)
Ehhh:))Köszönöm a hozzászólást, tök igazad van:)))
Csajok!Pszt:)
Köszi mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok:))
Tegnap több levelet is kaptam, hogy páran nekiálltak tornázni egyet:)))Csúcsöröm ez nekem!!!
Ha bárki elakad valahol szívesen segítek továbbrugdosni az úton....a naplómban több fogyózó csajszikától van mindennapos hozzászólás, szerintem ők is segítenek bármiben,teljesen másképpen fogyózik mindenki, érdemes jól körülnézni , hogy melyik lesz lesz legjobban a te segítségedre az úton:)))
Van egy csomó sütirecept(ezeket ne tőlem írjátok ki,mert azoknak csak az ízük süti), étrend, tornarend:)))...szóval széles a segítségpaletta!!!!
Megjelent,jaj de jó!
Gratulálok még egyszer,szuper írás!!!Puszi
Nxaaa ez kellett a mostani bekattanashoz ezer halaes kosuoooonet! Nyá imadat komolyan, ez a beszed spirtolas vigyorogva izzadas!
X
csilliard pusziiiiii
Nekem is tetszett az irasod! :)
Annak pedig kulon orultem volna, ha a profilodban mondjuk egesz alakos kepet is lattam volna, de igy is jo!
Remelem, sokan meritenek belole(d) erot!
Ez így van! :D
Mindenki vm. nagy misztikumra gondol, közben pedig hót egyszerű az egész. :)
Egyetértek!Nekem is magamtól jött az elhatározás,hiába olvastam napi szinten diétás sikersztorikat,nem voltak rám hatással.
Ennek ellenére nagyon tetszett a cikk,tele van igazsággal.
Gratulálok, nagyon tuti cikket írtál! A mozgás öröme, itt van a kutya elásva, annál a bizonyos endorfinnál, amit sokan az evésből remélnek, pedig onnan csak a töredékét kapják meg...
Én sem értem, miért nincs sokaknál "kattanás", de irigykedni, meg rosszindulatú megjegyzéseket tenni bezzeg tudnak, hogy "neked könnyű, te vékony vagy" meg "persze, mert te ráérsz sportolni", stb., én is elkezdtem valamikor, mert nem akartam elhízni, és hogy könnyű lenne? Igen, mert szeretek sportolni, és nem , mert enni is:)))
További ajánlott fórumok:
- A magány... Amikor már egyetlen barátod sincs...
- A második kattanás
- A magányba és az örömtelenségbe bele lehet kattanni?
- Óvodás korú gyermeked mivel büntette az óvónő, amikor nem úgy viselkedett ahogy kellett volna? Egyetértesz a kapott büntetéssel?
- Romer gyerekülésnél, amikor alul meghúzzuk szorosra az öveket, kellene lennie egy kattanásnak?
- Üveges bébiétel nem kattant amikor felnyitottam, kidobjam?