Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért fórum

Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor egy Anya a végsőkig elmegy gyermekéért

1 2 3
2011. jan. 20. 06:14
Gyönyörű a kislányotok, kitartást kívánok nektek célotok elérésében. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Nagyon jó emberek vagytok és megérdemlitek a sikert!
2011. jan. 20. 00:19

Szia!

Pont nem rég láttam egy dokumentumfilmet (Az elefántlábú asszony), amiben azt mondták, hogy az a Nő, aki ezzel a betegséggel született, a világon az első. Bár Neki már születésekor is nagyobbak voltak a lábai az átlagosnál. A Te kislányodnak később kezdtek növekedni, nagyon bízom benne, hogy épp ezért megállítható a folyamat. Ha van rá lehetőség, valahogy töltsd le a netről, és nézd meg a filmet.

Őszintén kívánom, hogy találjanak rá az orvosok megoldást! Sok erőt, és kitartást! :)

43. 116212323c (válaszként erre: 37. - Jucka1984)
2011. jan. 19. 23:50

Szia!

de emlékszem rád!

és sokakra másokra is, de az időmet teljesen elvette ez az egész és ezért elmaradtam a fórumról...

Egy Őssejtet a családba érdemes eltenni, 75% hogy a tesójé jó, ha esetleg bár kívánom ne kelljen! de ne ez álljon a gyógyítás útjába hogy nincs...hidd el nem hülyeség

2011. jan. 19. 23:21
Igaziból magamat okolom, eleinte a Dokinőt okoltam, de amikor azt mondta a Prof. asszony veleszületett és minden képen kijött volna egyszer rajta, akkor azt mondtam valamit rosszul csináltam, sírtam hogy nem vigyáztam rá eléggé a pocakomba, nem vagyok jó anya... és igenis erősít hogy mindannyian az ellenkezőjét írjátok, köszönöm
2011. jan. 19. 23:19

Mindenkinek nagyon köszönöm, nagyon sokáig gondolkodtam megírjam-e...?

most érzem jól döntöttem hiszen mindannyian tudtok erőt adni, kicsit erősíteni hogy így tovább...

Valamint segíteni nevekkel, arra is gondoltam lehet mégse vagyunk egyedül, csak más nem meri megírni...és talán jelentkezik privibe...de az orvos megmondta, pécsett biztos az első baba ilyen betegséggel, de lehet az országba is...

2011. jan. 19. 21:54
Tiszta szívből kívánom, hogy gyógyuljon meg a kislányod!!!
2011. jan. 19. 21:12
Minden jót és kitartást kívánunk nektek.
2011. jan. 19. 21:08

Minden jót kívánunk a kislányodnak, neked pedig kitartást.

Egy barátnőm kisfia festékhiányos kb. 2 éves kora körül, a szülők-nagyszülők mindent megtettek, hogy találjanak valami gyógymódot, de sajna falakba ütköztek. A kisfiú most már 11 éves, őt egyáltalán nem zavarja a "mássága", így a szülők is belenyugodtak. Nem azt mondom, hogy nyugodjatok bele, de Szeli nem tudja, milyen másnak lenni, ő ilyen, és bár biztosan akad nehéz napja, de neki ez a "természetes".

Nagyon drukkolok, hogy találjanak valami jó megoldást, és teljesen meggyógyulhasson Szeli.

Kitartás!

2011. jan. 19. 21:04

Szia. Gondolom nem emlékszel már rám, de én is fórumoztam még terhesen a 2009 októberieknél.

Remélem Szelina hamar rendbe jön az őssejt kezeléstől.

Mi is várjuk a tesót és gondolkodom az őssejteken nagyon, Milánnál mi sem vetettük le.

Azt hiszem a cikked által meg is hoztam a döntést.

Gyönyörű a lányod és minden rendben lesz!!!!!!!!!

36. banita32 (válaszként erre: 29. - 116212323c)
2011. jan. 19. 21:02

Hidd el nem rosszindulatból írtam le amit írtam, mert nagyon drukkolok nektek hogy a pici gyönyörűd egészséges legyen.

Csak én végigcsináltam és nagyon sok ismerősöm végigcsinálta. Sőt olyan is akinek az első jött egyből és utána mégis oda kerültek. Sajnos bentre nem látunk nem tudhatjuk mi van.

Remélem hogy végül mégse lesz erre szükség és találnak az orvosok valami megoldást.

A másik dolog hogy bántani fogják e. Biztos lesz aki igen mert az emberek néha annyira ostobák. De biztos hogy nagyon-nagyon sokan szeretni és támogatni fogják. És biztos vagyok benne hogy (ne így legyen és gyógyuljon meg) mégis ezzel kell élnie akkor is meg fogja találni azt az embert aki őt fogja szeretni, vele akarja majd leélni az életét.

Nagyon sok erőt kívánok nektek hogy valóra tujátok váltani a terveiteket.

2011. jan. 19. 20:20

Öszintén kivánom h meggyógyuljon a kislányotok és egészséges legyen!Minden tiszteletem a kitartásodért a hitedért és hiszem h az égiek

segiteni fognak!Én szoritok nektek!

34. fehérleander (válaszként erre: 30. - 116212323c)
2011. jan. 19. 19:58

És te majd erősíted a lelkét, segítesz megvívni (vagy megvívod helyette) a harcokat, felszárítod a könnyeit és gyönyörködsz a mosolyában, mert gyönyörű gyermek. Igazi anyatigris leszel és jaj annak, aki csak másként néz a gyermekedre.....

A legfontosabb, hogy TE ne másként, hanem különlegesként gondolj a gyermekedre. Tudom, hogy nem lehet egy lapon emlegetni, de az én gyermekem asztmás. Most már nem focizhat, de még a táncot kiharcolta és már mondta a tanárnő, hogy tornaórán futkározás után nagyon kapkodja a levegőt. Én is észrevettem itthon. A szívem szakad bele., de ő nem tudja, hogy ez nekem mennyire fáj.

Nektek nehezebb a helyzet, elismerem, de elsősorban Te adsz a gyermekednek erőt, önbizalmat, hitet! És amikor adod neki, elhiszed, hogy tényleg jobb lesz, rendben lesz! Én ezt kívánom neked!

2011. jan. 19. 19:50
Sok erőt és kitartást kívánok a gyógyuláshoz! Mert egy ilyen gyönyörűség csak is meggyógyulhat!
32. 116212323c (válaszként erre: 31. - Petrikek)
2011. jan. 19. 19:16

Igen csak addig dupla annyi csalódáson kell keresztül esnie mint egészséges társainak!

de ez nem fog megtörténni, meg nem állok míg a szívem dobog, az Ő egészsége a célom!

2011. jan. 19. 19:13

Kedves Szindy!

Nekünk van egy kis gyermekholmikat áruló boltunk egy kisvárosban, bár nem ez a lényeg, hanem inkább az, hogy nagyon sokféle ember (persze főleg anyuka és gyermek) megfordul nálunk.

Van egy anyuka, akinek feltűnően vastagabb/erősebb az egyik lába és feneke, mint a másik. Gondolom a betegsége hasonló lehet, mint a ti gyermeketeké.

Amiért írok neked pár sort az az, hogy egy tündéri kislánnyal jár vásárolni. Mindig vidámak, kedvesek.... Számomra boldognak tűnnek. Az anyuka is.... Szerintem a legfontosabb az, hogy azt erősítsétek benne, hogy ő így is élhet boldog és teljes értékű életet. Lehet családja és a betegsége nem végzetes. Biztosan nagyon-nagyon nehéz, mert egy anyuka a legeslegjobbat akarja a gyermekének, de abban legalább biztos lehetsz, hogy aki így elfogadja az saját magáért fogadja el.

Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked...

Éva

2011. jan. 19. 19:05

Köszönöm mindenkinek hogy szorítotok nekünk...

Egyenlőre egy vizsgálat vissza van, a fejesek konzíliumot hívnak a héten vagy jövőhéten össze hogy hol, ki és milyen vizsgálatot vállaljon hiszen itt egy pici gyermekről van szó...

Mr legyen vagy izotópos vizsgálat? el kell dönteniük hiszen egyik sem veszélytelen, mert Szelit mindegyikhez altatni kell...

A vizsgálat eredményéig pedig várni kell hiszen a diagnózis csak ekkor lesz biztos...már nagyon rossz hogy egy éve csak azt látom hogy valami baj van, de még mindig nem tudni mi, csak sejtések vannak...érelzáródás is lehet, vagy tényleg nem fejlődött megfelelő mennyiségű nyirokere, vagy valamiért csak rosszul működik, ez a vizsgálaton derül ki....

Addig pedig mint minden nap csak viszem a kezelésre...minden nap...és ez szív szorító de az még jobban hogy a jövőhéten megkapom a papírt miszerint tartósan beteg gyermeket nevelek...senkinek nem kívánom ezt az érzést, továbbá azt hogy ...igaziból persze fáj nekem...de bárki bele gondolt abba hogy ezzel tulajdonképpen nem nekem hanem a gyerekemnek kell együtt élnie? hogyha nem gyógyítható akkor ez miatt fogják majd bántani?

vagy ez miatt nem akar majd vele jár egy fiú akit majd Ő szeretne párjának? neki majd mindenért jobban meg kell küzdenie, nekem ez fáj, bár viselhetném helyette!

29. 116212323c (válaszként erre: 16. - Banita32)
2011. jan. 19. 18:57

Nos nekünk elsőre sikerült a kislányunk és tudom hogy nálunk nincs probléma, a lombikot azért választottuk hogy biztos egyezzenek a gének...

mert ha most még nincs lehetőség kezelésre, lehet később lesz és ez ne álljon a gyógyulása útjába!

tesója minden képen lett volna, a párom is és én is 3gyerekes családból jöttünk, el sem tudjuk képzelni hogy egyke gyermekünk legyen...

nem ez miatt jön a tesó()jelzem még nem jön)

Nekem hormonokra sem semmire nem lesz szükségem...

bár őszintén szólva ennek még alaposan nem néztem utána csak annak hogy lehetséges legyen az hogy a tesója és az Ő génjei egyformák legyenek...

a pénz pedig szerintem senkit nem érdekel ha a gyerekéről van szó

2011. jan. 19. 18:52

Sziasztok!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek:))

Lehet, hogy az őssejtkezelés még tényleg kezdetleges stádiumban van, DE a gyerekemért én is akármeddig elmennék. Nagyon szurkolok nektek.

2011. jan. 19. 18:32

Szívemből kívánom, hogy gyógyuljon meg a kislányod!!!!

Szorítok értetek!!!♥

26. dalya
2011. jan. 19. 18:31
Tiszta szívemből kívánom hogy gyógyuljon meg ez a pici gyönyörű kis angyalka.
2011. jan. 19. 18:17
Szívből kívánom, hogy gyógyuljon meg a kislányod!
2011. jan. 19. 17:49

Nincs rosszabb dolog annál, amikor a gyermekünkkel valami nincs rendben!

A Te gyönyörű kislányoddal minden rendben lesz, mert szuper szülők vagytok! Bárcsak minden szülő ilyen lenne!

Minden jót, egészséget mihamarabb, én imádkozom értetek!

23. adel07
2011. jan. 19. 17:45

Sok sikert és kitartást nektek.

Imádkozom a kislányodért.

2011. jan. 19. 17:40

Szivemből kívánom,hogy kicsi lányod meggyógyuljon.

Talán még a lombikbaba is szóba jöhet a cél érdekében,de a lombikbaba program nagyon nehéz.

Nekem a kicsi unokám így született,bizony voltak nehéz időszakok.Én imádkozom értetek!

2011. jan. 19. 17:24

Sajnálom, hogy ezen kell végig mennetek :( Remélem találtok rá valami gyógymódot, de sztem ha szinten lehet tartani már és nem lesz olyan csúnya mint amiket látni lehetett dokumentumfilmekben szegényebb országokban, az is már több mint a semmi.

Az őssejtes gyógyítás sztem nagyon nagyon kezdetleges, az egész kisérletezésen alapul(bár minden) hol beválik,hol nem sajnos nem 100% viszont az ára meg horror....

1szó mint 100: Kívánom,hogy meggyógyuljon a szépséges lánykád!!

2011. jan. 19. 17:21
Szia!Most már értem a betegségét a kislányodnak.Nagyon sajnálom.Én néztem egy filmet egy férfiról,neki egy pókcsípéstől lett ilyen betegsége a kislányodnak valószínű a szuritól,bármi kiválthatja,lehet elő sem jött volna,ha nincs szuri,de bármi mástól is előbb utóbb megjelent volna.Amerikában van egy jó intézet.Ők meggyógyítják az ilyen betegeket,csak hát messze van.Mindenesetre szorítok hogy sikerüljön a kitűzött célotok!!!
2011. jan. 19. 17:17

Most nézem, hogy ezek a hozzászólások még nemrégiek.

Ma meg holnap még elérhető vagyok

2011. jan. 19. 17:15

Sajnos túl sokszor találkozom félrekezelt betegekkel, kidobott milliókkal fölöslegesen. Ha javasolhatom keress egy olyan természetgyógyászt mindenek előtt aki meg tudná nézni, hogy szerinte mi a probléma. Én személy szerint másra gyanakszom, de ennyi infóból nem tudok biztosat mondani...

Én nyíregyházi vagyok, de szoktam járni Pestre is vizsgálni. Szívesen ránézek a kicsire ha gondolod. (Persze ingyen)Februártól leszek elérhető, ha gondolod hívj:06309-857-033

17. corby
2011. jan. 19. 17:11
Én is kitartást kívánod nektek.Nagyon szomorú a történetetek,és kívánom hogy minél hamarabb gyógyuljon meg a picilányod!!
2011. jan. 19. 17:03

Nagyon szomorú ez a történet mint anya nagyon is át tudom érezni. Én azért küzdöttem évekig hogy "legyen". Rettegtem hogy ha már akkor egészséges legyen. Mi levetettük a köldökzsinór vért mert úgy érzem így nyugodtabb vagyok. Kívánom hogy megtaláljátok a lehetőséget és a gyönyörű kislányod egészséges legyen.

De és bocsáss meg nekem, csak azért testvért szülni... persze értelek én is mindent megtennék. De ne hidd hogy a mesterséges megtermékenyítés majd megold mindent. 5 lehetőség van ha nem fizeted az egészet te (egy kezelés kb. 1 milla ha te állod) és nincs garancia hogy sikerül. Sajnos ismerek olyanokat akik már 8-10 lombikon is túl vannak. És a hormonkezelést se kívánom senkinek ami ezzel jár. Volt olyan ismerősöm aki annyira bekattant a sok hormontól hogy késsel ment a férjének és teljesen ki volt hónapokig borulva.

Ezt csak azért írom le mert én többször végigcsináltam és tudom mi az árnyoldala.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook