Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Csajok,ki az aki kintről rendelt Red.ctilt?
megkapta már? érdekelne,hogy milyen.
Szerintem is! Ez a pariléjó ötlet! Ma veszek én is. :)
Sok embernek azért sikertelen a fogyókurája mert ilyenkor adják fel amikor stagnálás van. Lehet ilyenkor próbatétel elé állít a sors, mennyire vagy kitartó. Biztos be fog az indulni hamarosan! :)
Folytatom a parilékúrát.és holnap veszek zöldteát is.Ma székelykápi lesz úgy hiszem a tejföl és parilé kombó segíteni fog az anyagcserében.
A 900-1000 körüli kcal sztem el kell felejteni.
Néztem magam ma,és azt mondom már nem vagyok gáz bikiniben sem.
Combom vastag ,az szokatlan,azon van még a legtöbb kiló.Hasam pici van csak,közvetlenül a császárvágás felett,de az sem csúnya már annyira.Hát,kar has biztosan fogyott.Fenekem nem volt dagi,alapból is keskeny csípőjű vagyok és ez nem változott sem most,sem a 2 terhesség alatt.A comb az nem szép.De nem hagyom annyiban,mert muszáj 6-ossal kezdődnie!
Én próbálom úgy csinálni,h ingadozzon.
Pl utóbbi 2-3 nap 900 kalória körül volt, tegnap bevittem 1400-at. De úgy,h nem vacsoráztam már.
Hátha így nem szokik hozzá a szervezetem.
Értem.Hát nem tudom és lépcsőgépeztem,hullapppoztam,szobabicajoztam,semmit nem fogytam ezektől.Csak a lábam fájdult meg.
Tornázgatni szoktam :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?