Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Folytasd nyugodtan, de nincs igazad abban, hogy sarkítod a dolgokat.
Én 25 kg-t fogytam segédeszköz nélkül. Három-négy év alatt jött vissza 10 kg, mert a munkám miatt többet ülök azóta. Mégis meg tudom érteni azokat, vagy legalább is elfogadni, akik pl. sok diéta-próbálkozás után sem tudnak fogyni. És látom, mert nézek ilyen adásokat a TV-ben, hogy bizony sokat szenved az is, aki a sebészeti beavatkozást választja.
Nem élheted a más életét. Tanácsokat bárki adhat, de senki nem tudhatja a tutit, mert akkor már nem lenne túlsúlyos ember a földön. Azt sem tudhatod, a másik ember teste hogyan működik. (Más téma ugyan, de van pl. nő, aki a menstruációja idején esik teherbe. Ennyire is lehet eltérő egy-egy ember szervezete az átlagtól.)
Szia!
Nekem is felírta a háziorvos!
Ki lehet váltani Ausztriában és Németországban is bármelyik patikában!
Hali.
Nem tudom milyen bogyorol írtok de szerintem itt csak akarat kérdése a fogyás és életmód váltás. Én turmixal helyettesítek egy étkezést a többi zöldség, csirke, kefir teljes kiőrlésű dolgok stb.
Nem olyan nehéz 76-rol lefogytam 70-re. És folytatom
sziasztok,
lehet hogy tök hülye kérdés, de szerintetek tenuate retardot szabad külföldre vinnem magammal repülővel? teljesen legálisan beszerzett gyógyszer, de mivel eredetileg nem nekem írták fel, ráadásul amfetaminhoz hasonló szer, ezért nagyon rá vagyok parázva, nehogy aztán drogcsempésznek nézzenek vagy becsipogjak:D
Sziasztok. Ma rendeztem Szlovákiából eredeti adipexet, mivel évekkel ezelőtt is onnan volt, csak az a forrás megszűnt. Receptre iratva lett kinti haziorvossal. Itthhol még a hamisítvány is olcsó, mivel receptre kb. 60-65 e forint a 100 darabos csomag.
Mindenkinek jó fogyást 😙
Szia Andi.Màr 6 napja próbàlkozom.Nem veszik fel
Ha recept kell hozzà aut nem tudok szerezni mert a hàzi orvosom nem írja ki😤.Tovàbbi sikereket kívànok Neked.priviben jó lenne beszélni .kószi. a válaszodat.
Próbálkozz többször. Ha vannak náluk, el vannak foglalva, nem tudják felvenni. Mindenféle gyógyszerrel foglalkoznak, nemcsak a regenonnal.
Nekem nagyon bejött. Teljesen reálisan, az első 10 napban -3 kg. Innentől a cél heti 0,5.
Sziasztok!
Pharmafutár Bt. Fent vannak a facebookon, telefonszám, iroda stb..A Budagyöngye Üzletházban vannak.
Recept kell hozzá, kb. 1 hét míg megjön. Eredeti német patikai csomagolópapírban. És nekem nagyon bevált. :-)
Sziasztok! Szerintetek ez mennyire hatásos? Ismeri valaki a Purple Mangosteent? Biztos kamu az a sok vélemény, mert érdekes nem lehet hozzászólni, de utánaolvasva a gyümölcsnek tényleg ilyen hatása van.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?