Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Almaecet kapszulát szedtem és csakis zöld teát ittam.
Igaz mikor már nagyon untam a teát, tettem bele csipkebogyó, vagy valami más fajtát is...
Erről inkább ne beszéljünk 🤐🤐
Akkor inkább semmi , mint ez a program. A n3m evéstől senki sem fogyott még le tartósan 😉😉
Ötlet Tenuhoz :-)
Kalcium magnézium,mert a hatóanyag kivonhatja a szervezetből.
A pihenő időben,érdemes fogyasztó,étvágycsökkentő teákat inni,én találtam egyet,Zsírégetés Harcosai,izesített sztíviával,ez sem olcsó,egy havi adag olyan 6000 ft.Tavaly iszogattam és nekem jó volt.
Enni nem eszel tőle az tuti.
Meg ha eszel is kis adagokat birsz.
Én tegnap futottam este úgy hogy 12-kor vettem be és jól bírtam.
Arra is rajöttem,hogy ki kell dolgozni,másképpen nehéz az alvás.
Szeretném megkérdezni, hol tudtátok beszerezni a Tenut?
Milyen tapasztalatod van?
ide ebbe a fórumba írom én is meg még páran a tapasztalatainkat.Én leírtam a 2012-es fogyókúrám gyors összefoglalóját. Akik ott vannak most velem csajok egy kettő érdeklődőt kivéve mindenki velem együtt fogyott annó és mindenki kb 15 kilót vagy affelettit fogyott.
Elso napokban en sem ereztem annyira. Valamennyire igen de ugy be voltam mar sozva h siman lehetett attol is. 😊
Azota viszont barmikor bekapom fel oran beluli a hatas es este megy el. Akkor kell egy kis onuralom is de gyerekjatek. 😊
Ez nem olyan agressziv cucc...valszeg ezert lehet most is forgalomban Nemetorszagban.
Mar reg kivontak volna mint az Adipexet ha gaz lenne....foleg ott. Ha otyani kovetelmenyeknek megfelel akkor nekem is.😊
3:1 kávét ittam reggel,gyenge,de azért kávé,lehet inni szerinted?
meg a másik,pl ha Advilt veszek be mert fáj a fejem,az nem gáz?
Sok sikert! ;)
Figyelj hogy egyel rendesen azert. Elso napokban nem eros de nekem egy het utan elvette annyira az etvagyam h komolyan fogyelni kellett h egyek mellette.
Sziasztok
Ma 10-kor bevettem az első Tenut :-)
66,6 kg vagyok
10 kilót szeretnék fogyni,1 hét múlva írok tapasztalatot.
Jó tanácsokat szivesen elfogadok :-)
Ez az
Elkuldte a vizsgálatokra,minden okés...erre tessék...m1
Nem az ő útja ezek szerint...
Nem nekem kellett volna kiirni...a barátnőmnek.
Ő 170 centi és 100 kiló.
De ez csak szivatás volt a doki részéről.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?