Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Na ezt követem ;) Én most szedtem LifeTilt-os cuccost.. 3 kg 4-5 hét alatt... többet vártam így az eljén, igaz én szoktam bűnözni, de a napi kalória bevitelem nem rossz. Most van egy 3/4 doboz Loomya.m azzal folytatom....
most előszőr szeded ? mellékhatások?
nekem a hoodia nagyon fainul lecsökkenti az étvágyam régebben is szedtem akkor 23 kilót fogytam vele . Most még nem mertem mérni magam mert sokfele lengett ki a mérgelg nyelve :D mikor megláttam merre lengedez leugrottam gyorsan a mérlegről nehogy megtudjam pontosan milyen sok vagyok :D centizett eredményről tudok csak beszámolni eddig.
2 hét alatt fogytam 4 kilót a tenuval, de a német facebook csoportban nem egy van, akinek lement 10 kiló egy hónapban...ki hogy reagál rá
Nekem mázlim akkor hogy a fagyiból max fél gömbbel bírok enni csak :D
Szia bővebben leírnád a tapasztalataid eredményeid? Én hoodit szedek egy hónapja centikbe van már mérhető fogyás de azért kiváncsi vagyok
En nem. De a koffeint azert keruld mert lehet nem alszol az elso napokban
Sziasztok.
Ma jött meg a Tenaute 😊😊
Akik szedik: éreztetek pulzus emelkedést szedéskor?
jaj a nem hasznaltat a genere irtam!
A futas az tegnaptol elkezdodott, az uszast is probalom minnel gyakrabban... a hasam a zavaro, de nagyon... lehet akkor be is tekercselem
4dl-t akartam írni :) testsúly 10 kg-ként
kezd testsúlykg-ként 4 liter vízzel és egyél sok-sok rostot. Vizsgálták már Nálad, hogy mitől ez a nagy túlsúly. Bocsi lehet írtad már korábban, csak én most kapcsolódtam be
azért nem fogysz, mert nincs miből. neked "csak" sportolni kell, ne a kilókat nézd, a centiket. egyszeri futás sem sok..
talán segít a fóliázás, meg a neoprén cuccok, de ezeket is rendszeresen kell...
160 cm, mar matol nem szedem, tegnap elmentem uszni, este futni... nem hasznalt .. ma nekiallok az otochillinek os, hatha
írd meg lécci' milyen magas vagy
ma
letelt a 3. hét, masfel
kg :(
két doboz gene árán tudsz lomizni elektromos futópadot, aztán futsz, mikor alszik a gyerek. tényleg nem kell sok, heti 3 * 20 perc...mindenhonnan szedi a zsírt..
alacsony vagyok nagyon es ezert ez becsapos :( sok a felesleg a hasamon es a derekami , combomon...valamiert ez a gene megsem valt be ugy erzem, mar nem veszi el az etvagyam, de sose tudok aludni tole :( azt hiszem kardiozni kell agy ilyesmi..mert a hasamra mar ezer dietat kiprobaltam es semmi... :(
drága Usi...bár én lennék ennyi kiló mint te...milyen magas vagy?
56-rol indultam.. nem a kg-al van problemam, inkabb magaval a testemmel... 17 napja szedem a genét, 1,5 kg ment le.. kozben a gyerek es munka mellett tornazok es uszok mikor csak tehetem... kicsit el vagyok keseredve :(
Naplomban adirol van info. Akit erdekel jojjon vagy irjon.
Hany kilo vagy? Mennyit akarsz fogyni?
lehet :) de el is kelzdt
tornazni, hatha
Usi minden jóindulatommal írom, inkább fuss heti 3 * 20 percet, a te súlyoddal az hatásosabb...
Gene, ma van a 2. hét.. még mindig csak masfel
kg :(
Én tavaly júniusban rendeltem meg, augusztusban már -20 kg körül voltam. Mellette úsztam heti 1-2 alkalommal, illetve összeállítottam itthonra egy kis tornát, amit mindennap csináltám (kb.20-35 perces). Most terhesség után akarom ezt újra kezdeni, a tornát már két hete csinálom, már csak be kell szereznem a kis sibu adagom.
Heti 3 X 2-2,5 óra súlyzó H.-Sz.-P. és 2 X 1 óra szobakerékpár egy kis lábazással kombinálva K.-Cs.
Hétvégén pihenő.
Diéta=0 mindent eszek :) természetesen figyelek,hogy azért a 2000kj meglegyen pláne a súlyzós napokon.
Mit sportolsz?Nekem valami otthoni kéne...
Szia Usika!
Írsz később,hogy mennek a mínuszok? :)
További ajánlott fórumok: