Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Hű. Tényleg? És van normál rendelése is? Vagy csak magán? Mert mi nem tudnánk magánba menni.
A Labossa elvileg jó doki. Egy kolléganőm hozzá jár, és szerinte jó. Meg egyik barátnőm még régebben a Tóbiáshoz ment, és ő ugye már nem vezet szüléseket. Ő a következőeket ajánlotta neki: Borsay, Labossa, meg még nem tudom, ki. Tehát biztos jó orvos lehet, mert a Tóbiás is nagyon lelkiismeretes. Régen én is hozzá jártam, csak nyugdíjba ment, és csak magánrendelése van. Úgyhogy szerintem jó.
Hello!
Köszi a doki javaslatokat. Egyébként keresztanyám a Vizer asszisztense és 10.000 nála a gondozás valóban, de szülésre elég 60.000-et is adni, keresztanyám ezt mondta.
A Labossa Gusztávról nem tudtok semmit?
A védőnő...? Hűha :)
STK ingyenes igen,ha hozzá tartozol.
Én hennás hajfestékkel festettem a hajam végig.
Szia!
Én is festettem a hajam a terhesség alatt,és
nem volt semmi gond.Nyugodtan menj el fodrászhoz.
Én festettem a hajam, nem hiszem, hogy árthatna a babának.
Mondjuk én annyit csináltam, hogy melír csíkot rakattam bele inkább, az mégis kevesebb festékanyag, ha mégis bemegy valamennyi. A szőke melírban igen eltűnik az ősz hajszál, ezért is találtam ezt ki...
Remélem segítettem.
De ha nagyon félsz a festéstől ,esetleg festess hennával, vagy bármi más növényi alapú dologgal. Beszélj a fodrászoddal mit javasol!
Én a saját dokimat szívesen ajánlom, Dr. Gőcze Péter. Magánrendelése van a Szabadság utcában, kedden és csütörtökön 5-8ig.
Évek óta járok hozzá, mindig nagyon kedves volt, és hacsak sima rákszűrésre mentem akkor is foglalkozott velem. Amióta kismama vagyok, főleg. Az előzmények miatt meg úgy érzem különösen odafigyel rám, a férjem is mindig bejöhet. :)
Szia!
Ne izgulj fogsz kapni gyedet!Én kismama helyén voltam az oviban,szeptemberben járt le a szerződésem,elmentem munkanélkülire,januárban szültem,most 6 hónapig Tgyást kapok.Ez a fizetés után jár,meg kaptam még egyszeri anyaságit is,és jár a családi pótlék is.Ha ez lejár nyáron,akkor kell igényelnem a Gyedet,ez még másfél év.Utána jár a gyes egy évig,ha már ez sem lesz,és nincs munka,még mindig jár a munkanélküli segély.
Ezen ne izgulj!Inkább pihenj sokat!
Keresd meg a dokidat, lehet, hogy kellene szedned utrogestant.
És valóban pihenned kéne!
Próbálj meg pozitívan gondolkodni, az nagyon sokat segítene!
Drukkolok neked én is nagyon!
Elvileg igen, az elején nekem is nagyon bő volt.
Minél előbb keresd fel a dokit, és beszéld meg vele a félelmeidet. De ha elsőre sikerült, nagyon akar az a baba jönni hozzátok! :)
Szia. Remélem, így lesz. Igyekszek nem idegeskedni, de a munkahelyem elég problémás, mivel olyan suliban tanítok, ahol a gyerekek hátrányos helyzetűek, sok a problémás, és agresszív gyerek is akad. Igyekszem nem kiabálni, csak hát a félelem bennem van. Táppénzre nem tudom, el tudnék e menni, mert a szerződésem határozott idejű (aug. 15-ig szól), és szept. 1-től hosszabbítanák, de ugye nov-ben szülnék, nem tudom, meghosszabbítanák e. így meg kétséges a GYED. Szabira nem mehetek , mert tanárként csak nyáron lehet szabadságom. Úgyhogy max táppénzre mehetnék, csak tartok ettől.
Magzatvédő vitamint már régóta szedek, abban van folsav is. Most még pluszba vettem C vitamint is, bár a magzatvédőben is van, de az sose árt, hogy megvédjen a betegségtől.
Ha jól tudom, akkor már megtapadt, ha kimutatta a teszt. (?)
Pihenj amennyit csak tudsz, és ne idegeskedj. Ha megteheted, vegyél ki 1 hét szabit, vagy menj táppénzre. Úgyis jön a hosszú hétvége! Nekem sokat segített az elején a nyugalom, én is izgultam. De amúgy még most is kicsit, ez nem múlik el :)
Szedj folsavat :)
Nagyon drukkolok!!!
Az első nekem is borzasztóan halvány volt, de a csík az csík!!! A 24. napon alig látható volt, a 27.-en már jobban, de nem az igazi, a 34.-en pedig már erőteljes. 17+2 :):)
Én mindig ugyanazt a rossmannos kék tesztet használtam. Kép:
27. és 34. nap:
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?