Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Mandulácska! :-)
Drukkolok neked! A halvány csík is csík!!! Ami a csíkot "okozza" az ott van a vizeletedben (hcg) és remélhetőleg minden egyes nappal több és több lesz, hogy a csíkocska is egyre határozottabb legyen.
Egyébként én is 27 napok környékén csináltam már a teszteket és kétszer is volt ilyen halovány csíkom, és nem átverés volt. :-)
Ok. köszi. mindjárt megnézem.
Azért nem merem elhinni, mert eleve petefészek cisztáim vannak, és most volt az 1. tényleges próbálkozásunk. És nem merem elhinni, hogy tényleg ilyen hamar összejönne.
Én csak a peteérést éreztem, de 1 héttel a mens. előtt már reggeli rosszulléteim voltak, hánytam. Igyekeztem a dolgot másra fogni, méhen kívüli utáni első próbálkozás volt... Szóval véletlenül sem beszéltem be a dolgot, aztán ma már a 17. hetet töltöttem.
Nagyon drukkolok neked!!! Szerintem lehet érezni, de tényleg próbálj meg türelmes lenni :)
szia,
én máshoz jártam sztk-s terhes gondozásra, mint ahova tartoztam, nem kellett fizetnem semmit.
Én is errefelé lakom, mintha a védőnő ezt a nevet említette volna legelőször... De évek óta van dokim, így fel sem merült más.
Magánrendelésre járok (Gőcze Péter), de 7000 Ft-nál többet még nem fizettem, pedig mindig van UH is. Igaz nem a legkorszerűbb, de a ficánkolás látszik :)
Van ambuláns rendelése is, egyik ismerősünk így szült nála! Azt mondták ott is nagyon normális és kedves volt, és nyilván a szakmai tudása sem feleződik az ambulancián! :-) Ha szimpatikus akkor próbáld meg ott elérni!!!!
Akárkihez is mész sok sikert kívánok a babához! :-)
Szia Mandulácska!
A terhesgondozás 10 ezer /alkalom. Én 9-szer voltam nála tehát június óta 90.000 ft volt. Tegyük hozzá hogy a doki számlát is adott!!! Az állam leesett... Nah mindegy, nem ide tartozik.
A szülésért meg mindenki annyit ad amennyit gondol!! :-)
Nem olcsó az tény, de nekünk megért ennyit ez a várandósság két vetélés után!!!
Épp ma voltam bent időpontot kérni, ha már arra jártam. Nagyon várom már, de még 3 hét :(
Köszönöm szépen. :)
Remélem elégedettek lesztek a Medisonnal :)
ja és gratulálok a babához :)
Szia,
Köszi a tippet, de azt hiszem most a klinika kimarad. 15 perc alatt azért több minden kiderül, mint 1-2 perc alatt. Előttem épp egy nagyobb pocakos lány volt, valószínűtlenül gyorsan kitették őt is. :(
Apa is bejönne megnézni, nagyon csalódott volt, hogy a múltkor nem engedték be. Meg én is, hogy nem láttam semmit. Első baba lesz, nekünk (még :)) fontosak ezek. Főleg, hogy nem első terhesség sajnos.
Végül ma érdeklődtem, hátha valakit érdekel, azért leírom:
2D UH: 10.000 Ft
4D UH: 15.000 Ft
Kötelező UH-ra a 2D-t szokták csinálni, persze lehet a másikat is, 2 hétre lehet előre időpontot kérni. Kb. 15 percesek a vizsgálatok.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?