Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok,
egy hete állandóan fáj a hasam, petefészkem, hüvelyem, derekam, puffadok egész nap,két napja hányingerem is van ebéd tájban, vasárnap lesz két hete hogy megkaptam a tüszőrepit.Lehet hogy cisztám lett, a sok hormontól,vagy valami egyéb? 18.-án kellene tesztelni, de én attól nem félek nem baba, hanem valami baj van.
Riett
Sokan a femibiont szedik,abból azt kell kérni,amit a terhesség előtt is lehet szedni.
Van Ladevit is,debrecenben azt ajánlotta a doki.Én a Gravidát szedem.
Lolo vigyél magaddal szendvicset,itókát,olvasnivalót,mert utána még ott kell feküdni egy darabig.Inszemeseknek 10-15 percet,lombikosoknak 1 órát azt hiszem. Ja és én előtte 2 órát vártam mire sorra kerültem,utána meg másfelet vártam a papírokra,szóval legyen nálad minden,hogy elfoglald magad:)Remélem te hamarabb végzel.Ne aggódj MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!
Sok puszi és ölelés!
Lolo
Nagy kalappal péntekre))))
Mi lélekben ott izgulunk maj értetek)) Nem lesztek egyedül!!
Riett
Klassz,hogy túl vagy rajta))
Egy idő után tényleg nem fog érdekelni,hogy jönnek-mennek körülötted....Ők minden nap látnak ilyet,hozzá vannak már szokva.Egy idő után mi is megszokjuk.
Legalább majd ha megyünk szülni,akkor már nem aggódunk igaz??))))
Ahogy Csincsike mondja,inszemeseknek nincs annyi hormon,ezért a lombikosoknak ajánlják elsősorban a túlstimuláció kivédése miatt a sok fehérjét.
Tej,túró,csirkehusi,fehérjepor,amit a testépítők is szednek...ilyenek.
Riett
Túl vagy rajta, már ne is gondolj arra, hogy hányan is láttak alulról..:)) Egy idő után már teljesen immunis az ember erre. Amikor a reflektoros lámpát odaszegezik és vagy öten körbeállnak, már meg sem kottyan:)))
Pihenj, ne idegeskedj semmin.
Ja nekünk is mondták, hogy legyünk együtt. Hát nekem annyira nem volt ár ingerenciám, hogy na, nekem is úgy fájt a hasam, hogy örültem, hogy fekszem, nemhogy még....
A Szűcs dokihoz járok,nekem szimpatikus.
Te?
megértem, hogy most nincs kedved..ki az orvosod?
sok sikert hozzá!
zsike88, nem tudom, hogy mikorra lesz meg, de biztosan mondani fogják. Én ma voltam az első vérvételen, és mindenre megmondták, hogy mikor lesz meg az eredmény, még kérdeznem sem kellett :)
Tippre kb. egy hét körül lehet.
Sziasztok! A páromnak pénteken lesz a vérvétel és a spermavizsgálat. Tudja valaki, hogy mikorra szokott meglenni az eredmény? Gondolom aznap nincs meg...?!
Riett! Én is szorítok :) Sok sikert!
Riett
Értem) Mindent bele)))) Jó randizást)))
Riett
Hajrá, szurkolok!!!