Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

13201. davider (válaszként erre: 13200. - Kerika82)
2012. aug. 17. 16:07

De jóóóó gratulálok:)

kettőt ültettek vissza hány naposan?és kettő lett de jó most irigykedem de nem rosszindulatúan....vigyázz magatokra nagyon:)))

13200. Kerika82 (válaszként erre: 13194. - 042b406e7a)
2012. aug. 17. 16:05

Szia Banánhinta!

Nekem annyi a tapasztalatom, hogy május végén engem is túlstimuláltak, még a leszívást sem merte Szűcs beválalni. Szedtem egy hónapig fogamzásgátlót is. Kérdezte Szűcs, hogy várjunk e? Én azonnal azt válaszotam, hogy nem! Ha lehet, akkor kezdjük minnél hamarabb. És elkezdtük megint a stimulációt, de akkor meg nem akartak a tüszők nőni, úgyhogy szinte dupla mennyiségű hormont kaptam mint előzőleg. De sikerült a leszívás is és a beültetés is. Már kettő petezsák látható is :)és még maradt 3 fagyibabám. Ha meg fagyasztottat ültetnek vissza, úgy tudom, csak egy hónapot kell várni + 100e. Szóval nem akarlak rá beszélni se, és lebeszélni se. Csak elmondtam, hogy velem mitörtént. Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!

13199. davider
2012. aug. 17. 16:00

Hűűűűűű na ez a nem mindegy. . . nem tudom mit tennék. . .

Hanyadik lombik volt???

Ha nekem 1-2. lombik lenne akkor valószínű kockáztatnék, hogy 6-ból legyen valamennyi blasztocita és pont azért amit már beszéltünk vagy itt vagy a másikon, hogy a fagyasztott babók nem annyira jók. . :( Viszont ha felengedik és tovább tudják tartani balsztocita állapotig akkor nagy eséllyel indul a beültetés. . . . .

Ez nehéz. . . .

Azért írj majd mire jutottatok:)

13198. 1472d4cf49
2012. aug. 17. 15:43
Lányok, van egy nagy dilemmám. Tegnap voltunk dokinál, egyeztettünk, októberben megyünk a a fagyasztottakért. Belementek, hogy kapjak több hétig szteroidom immunrendszerem elnyomására (nagyon allergiás vagyok és az immunreakcióm jóval intenzívebb mindenre), szedhetek aspirin protectet, szóval mindenbe belementek,még abba is hogy a lefagyasztott 3 naposokból 5 naposokat varázsoljanak, ha vállaljuk a kockázatot. na itt van dilemma...ugyanis 6 db lefagyasztott van még, 2-2-1-1 csomagban, múltkor 2ből 2 sejtvesztés nélkül felébredt, egyedül az első lombikomnál kaptam vissza blasztókat azok meg is tapadtak, a 3 naposok eddig sose, szóval kockáztassak ás mondjam engedjék fel mind a 6ot és reménykedjek hátha 2 blasztó lesz belőle, vagy kérjek 3at felolvasztani és abból az eddigi tapasztalatok alapján lesz 2 vagy 3 visszaültethető 3 napos (vállaljak be 3at??) és esetleg ha nem jön össze, akkor még novemberre van 3 fagyasztott. Szóval összes felolvasztásából 2 blasztó, vagy 3 felolvasztásából esetleg 3 db 3 napos???? A második opció felé hajlok, de egyedüli sikerem eddig blasztókkal volt...szóval, ötlet, tipp, tanács???
13197. davider (válaszként erre: 13196. - 042b406e7a)
2012. aug. 17. 15:27

Valószínű meg tudják állapítani,kell-e ha baj van a tüszőérleléssel akkor biztos kapsz valamennyi hormont.....

Én mennék,mert azt mondják ha túl stimulálnak utána sikerül a beültetés engem enyhén túl stimuláltak tehát megtörtént a beültetés is és abból lett a kislányom.....ma 4,5 éves

ha lehet szerintem menj és biztosan sikerül hisz most a szeptember,október,november,december baba hullámzás lesz és mindenki babás lesz:-DD

Mikor kell menned vagy is mikor kell megjönni és hányadik nap mész?

13196. 042b406e7a (válaszként erre: 13195. - Davider)
2012. aug. 17. 15:23
Értem, köszi:) Persze, mindenképpen akkor megyek, mikor megbeszéltük. Inkább arra vonatkozott a kérdés, hogy valakinek van e tapasztalata, hogy mi a jobb, kihagyni pár ciklust, vagy minél előbb menni? És mi van akkor, ha kiderül, hogy nincs abban a cikusban peteérés? Vagy van erre vmi módszer, hogy mondjuk az eddigi eredményeim alapján (két éve járunk a BMC-be) már megtudja állapítani, hogy esetleg szüksége van e hormonokra?
13195. davider (válaszként erre: 13194. - 042b406e7a)
2012. aug. 17. 12:03
Ha azt mondta Szűcs menj akkor menj és majd ott megbeszélitek elvileg ha oda bent rendben van minden akkor mehetsz megjön a menszid elkezdik nézni ,hogy érik-e tüsző ha igen kapsz tüsző repesztőt és onnantól számolva mikor megreped a tüsző vissza ültetik 3-5.nap mindenképp menj el akkor amit megbeszéltél Szűccsel és majd ő mondja hogyan tovább várjatok vagy mehet abban a ciklusban.....
13194. 042b406e7a
2012. aug. 17. 10:22

Halihó Kérlek segítsetek. Tudjátok én vagyok az, akit a múlt hónapban túlstimuláltak. Na most ott tartok, hogy telefonon beszéltem a Szűcs dokival, aki azt mondta, hogy menjek a következő ciklusban és "meglátjuk" Kérdezte, mikor voltam kontrollon, de én nem voltam, mert a Zeke annyit mondott, mielőtt szélnek eresztett, hogy akkor jöjjek vissza, ha rosszabbul lennék, de szerencsére hamar rendbe jöttem.

Hogy van a fagyasztott embriók beültetése? Kell várni valamennyit? Itt írta valaki, hogy 3 hónap. Nem tudom, mi lenne jó, várni, nem várni? Ha van valakinek tapasztalata, ossza meg velem, köszi:)

13193. davider (válaszként erre: 13192. - Elilo)
2012. aug. 17. 09:47
Ha lombikod lesz akkor igen....és ha nem sikerül akkor a fagyasztott embriókat rakják vissza ahoz nem kell semmi csak spontán ciklus de stimulálás után 3 hónapot kell várni,hogy pihenjen a szervezeted ha fagyasztott spontán nem sikerül mint nekünk most augusztusban volt a beültetés és már következő hónapban mehetek a stimulálásra nem kell várni....
13192. Elilo (válaszként erre: 13190. - Davider)
2012. aug. 17. 09:45
Tehát első körben mindenképpen stimulálnak, hogy több petesejt legyen és több embriót tudjanak "gyártani"?
13191. davider
2012. aug. 17. 09:06

Az injekciós tűket úgy kell kérni mire őr alá vagy izomba vagy olajos injekciót felszívó tű.....

Nos a progeszteronhoz adandó tű szép kis méretű:-DD

A lényeg,hogy össze szorítani a testet és határozottan beszúrni.....sokszor nem éreztem ha már csomósodót akkor fáj kicsit...

13190. davider (válaszként erre: 13185. - Elilo)
2012. aug. 17. 09:00
Az akkor van ha van fagyasztott embrió akkor spontán nézik mikor érik a tüsző majd ha megrepedt vissza ültetik....
13189. korodim (válaszként erre: 13186. - Elilo)
2012. aug. 17. 08:17
Rövid és vékony, amit a bőr alá kell adni. Nem is éreztem sokszor, amikor a párom beszúrta. Nekem más nem volt.
13188. hhvv (válaszként erre: 13186. - Elilo)
2012. aug. 17. 07:58
Sok méretű tűt lehet kapni, de ha úgy kéred a gyógyszertárban, hogy bőrtű, akkor azt fogják tudni a patikusok.
13187. hhvv (válaszként erre: 13165. - Moonlight_1977)
2012. aug. 17. 07:57

sziasztok!

A bőr alá adandó szurikat megoldottam magamnak, az Agolutint viszont a párom adja..., nem okoz neki gondot, mert régebben versenyszerűen darts-ozott:-)

Már a szoba egyik végéből is be tudná dobni a tűt a fenekembe:-)

Mellesleg azért is volt (szerintem) nekem most ennyire drága ez a lombik, mert a Konc hol levitte az adagokat 0,5-re (ilyenkor a maradék szigorúan ment a lefolyóba), aztán meg az UH után felemelte a négyszeresére és ez így ment nem egyszer..., nyilván megvolt rá az oka, csak így sok ment pocsékba:-(

13186. Elilo
2012. aug. 17. 07:54
Annyit írtatok a szurikról, hogy már érdekel, hogy egyáltalán hány centis a tű?
13185. Elilo (válaszként erre: 13179. - Davider)
2012. aug. 17. 07:51
Davider! Mikor szokták a spontánt javasolni?
13184. Elilo (válaszként erre: 13178. - Fb5762a719)
2012. aug. 17. 07:50
Hajrá Lara! Pihenj sokat és ne izgulj! :)
13183. 49ea1b0e3c (válaszként erre: 13156. - Icu79)
2012. aug. 16. 21:41

oh icu, sajnálom :( .

erről panaszkodtam én is a múltkorában, hogy egy s*ggel két nyerget nem lehet, ezért megbeszéltem párommal, hogy én most inkább a vizsgálatokra koncentrálok, nem a munkakeresésre. részmunkaidőset is nagyon nehéz találni...

13182. davider (válaszként erre: 13181. - Fb5762a719)
2012. aug. 16. 21:25

Mindenképp ne csigázz minket:))

Az jó ha ha fájdogál de akkor nyugi pihenj igyál sokat,egyél finomakat....és 21.-én mondják baba/babák vannak:-DD

13181. fb5762a719 (válaszként erre: 13180. - Davider)
2012. aug. 16. 21:19
Aranyos vagy,köszönöm!Sajna semmi tünet,csak a poci fájdogál,már a beülti másnapjától!Próbálok nem tesztelni,minek idegesítsem magam,így is izgulok veszettül!Ha mégsem tudom megállni,majd szólok!:-)
13180. davider (válaszként erre: 13178. - Fb5762a719)
2012. aug. 16. 21:07

Érzel valamit???Tesztelsz majd??

Jaj megy a drukk drága...+++++++++++++

13179. davider
2012. aug. 16. 21:06

Üdv közöttünk:-DD

Riett nem tudom ezeket találtam neten télen ha szedünk plusz C vitamint szerintem gond nem lehet....:-DD

Kávé milyen a vérnyomásod??Ha alacsony nekem az volt terhesen nem érte el a 60/50-et:-P Igen jól írtam..szóval nekem napi 3-at írtak ki,hogy innom kell:)))3:1-bent nyugodtan ihatsz reggel....

Örülök,hogy jól vagy és pihiztek,kirándultok:)

Icu sajnálom ami a meló helyeddel történt tuti sikerül a jogsi és jó lesz a nyaralás feltöltődsz majd októberben babás leszel:-DD

Méhszáj varrás az az amikor terhesség alatt hamarabb kinyílik a méhszáj és össze varrják,hogy ne induljon meg a szülés....

Én mi 6.lombikon vagyunk túl az 5.lombik blasztocita beültetésből van egy 4,5 éves lányom ő 2007.12.31.-én született most jöttünk tesóért volt fagyasztott blasztocita megmaradt majd még is elment..:( Most kezdjük az újabb lombikot mivel spontán beültetés volt mehetünk rögtön nem kell várni 3 hónapot...akkor kell várni pihenni a szervezetnek ha stimulálnak....Mi ahoz képest,hogy most nem kaptam csak tüszőrepesztőt és progeszteron injekciót(ez beülti után kell hogy segítse a megtapadást kevés nagyon a sárga test hormonom)szóval 40000 volt eddig plusz mi most fizettünk a beültetésért 100000.

nekem Szűcs azt mondta 60-150 ezer között van az injekció attól függ kinek mennyi kell és miből....szóval ez nagyon változó:-DD

Sok sikert nektek.....

Pimpa nem próbálsz máshol kérni időpontot???

Nekem is emlő Uh.csak szeptemberbe akartak adni elmentem másik kórházba jövő héten már mehetek is....

Én anno nagyon féltem a tűtől,vértől de a muszáj nagy úr így pikk pakk megtanultam beadni ami bőr alá kell nem okoz gondot a progeszteron már nehezebb azt izomba kell popóba...az nekem nem megy:-P

Így az uram adja be tökre ki van mikor beadja mindig jön de nem akart fájdalmat okozni ..nem érti meg nem is érzem:-DDD

No meg hát ez van ha ez kell,hogy babás legyek:-D

13178. fb5762a719
2012. aug. 16. 20:15
Üdv itt!:-)Mi 3inszemen,egy sikertelen lombikon vagyunk túl,és hétfőn volt a 2.beültetésünk(2 blasztocisztát kaptunk vissza),aminek aug21én lesz eredménye.Az első lombik 130ezer volt,a mostani 160ezer!Most kicsit több szurit kaptam,de nem lett több petécskénk,max jobb minőségű,amit lehet a vitaminoknak tulajdonítani!Még egy jó tanács:a lelkedet ápolgassátok nagyon,mert nehezebb mint testileg!Én ezúton köszönöm a kedvenc kis sóginőmnek,hogy mindig helyretesz mikor kell,pedig Ő már több akadályt kapott mint én!Szeretem:-).Szóval kitartás,és előre!Drukken!:-)
13177. korodim (válaszként erre: 13176. - Moonlight_1977)
2012. aug. 16. 19:48

Sikertelen lombikbébi után 3 hónap kötelező szünet van. A regenerálòdásra.

Azért kezdtünk lombikkal, mert a párom spermaszáma nagyon alacsony.

13176. Moonlight_1977 (válaszként erre: 13175. - Korodim)
2012. aug. 16. 16:09

Miért kell ilyen sokat várnotok?VAgy ez a kötelező kivárni való idő?

Nálatok mi a probléma hogy rögtön lombik lett?

13175. korodim (válaszként erre: 13174. - Moonlight_1977)
2012. aug. 16. 16:07
Nekünk most volt júliusban az első lombik, de sajnos nem sikerült. Nekünk nem volt előtte inszem, így ez volt a kezdet. És én is nagyon féltem előtte, mert nem tudtam, mi vár rám. A másodikra már sokkal jobban fel fogok tudni készülni, mind lelkileg, mind pszichésen. Az majd november környékén lesz.
13174. Moonlight_1977 (válaszként erre: 13173. - Korodim)
2012. aug. 16. 16:01

Nyilván amikor már ott tartok,egyszerűbb lesz,most kicsit félek tőle,de tudom hogy sikerülni fog és jó lesz!

Te illetve ti hol tartotok?Túl sokat írtatok így nem tudok visszaolvasni rendesen.

13173. korodim (válaszként erre: 13172. - Moonlight_1977)
2012. aug. 16. 15:58

Igazából, ha már benne vagy, akkor egyszerű. Én azt hittem, sokkal zűrösebb lesz, de aztán megnyugodtam az első napon, hogy ez menni fog.

Még külön szimpi is volt, hogy mondta a doki, hogy először a receptek közül mit váltsak ki, a többit meg hordjam magammal, és majd mindig mondani fogja, hogy melyiket kell majd belőle kiváltani.

Gondolom azért, hogy semmit ne vegyél meg feleslegesen, hiszen nagyon drágák, és ha közben még alakítják a kezelést, akkor ne maradjon a nyakadon a drága gyógyszer.

13172. Moonlight_1977 (válaszként erre: 13171. - Korodim)
2012. aug. 16. 15:51
Huha,nem is olyan egyszerű mint ahogy én elképzeltem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook