Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!Biztos is hogy Kismanka hamarosan veletek lesz,csak kitartás:-)Üdv!
Szia Davider:)
Köszi,Én is a super dokikban bízom:-))
Csak legyen már reggel:-)
Szép estét:-)
Szia Lara:)
Ha holnap előkerül valahonnan az Újvári és hozzá hívanak,inkább hazáig szaladok:)Nekem a Szűcs aszisztense nagyon unszimpatikus volt,azt hittem amikor A HSG eredményére vártam,hogy felrúgom a holdig olyan bunkó volt:)
Stílusra a Zeke régen sem volt biztató,de 6-7 éve amikor először jelentkeztünk Őt ajánlották,hogy jó szakember,meglátjuk.Sajnos anno az első inszem elött 1 héttel adtuk be a válást a volt férjemmel,így nem jutottunk tovább.
De mostmár örülök,hogy így alakult,mert újra rám talált a szerelem és tudom,hogy vele sikerülni fog és megszületik a Mi kis Mankánk:))
Minden szépet és jót Nektek is:-))
Szia Kittus:)
2 hete voltunk a lombik előadáson és pont a Koncz doki tartotta.Nagyon szipi volt,olyan emberségesnek tünt.Nem tudom még pontosan,hogy milyen protokol lesz,mert a 2. inszem után csak annyit mondott a Zeke,hogy legközelebb már lombikkal folytatjuk."Találkozunk aug-ban",csak elfelejtette,h.szabin lesz:)
Már görcsben van a hasam úgy izgulok:-)
A leszívással is nyűglődőm,hogy kérjek altatást vagy sem!?
Szorítok Neked,hogy minden rendben legyen holnap:-))!
Szép estét,pihenj rá:-))
Nem nem lesz gond,mert bárki is az orvosod a dokik mindig mindent megbeszélnek valószínű ahoz kerülsz akinek kevesebb betege lesz holnap d emindkettő szuper orvos:)
Szia Hajna:)
A Szűcs doki Nekem is szipi volt,de mint szakember valamiért nem volt hozzá túl sok bizodalmam.Lehet,hogy tévedtem,mert a 2. HSG-m Ő csinálta és alig éreztem valamit.Ezzel szemben a Zekénél 6 éve majdnem dobtam egy hátast,nagyon rosszul voltam.Mikor tavaly év végén visszajöttünk automatikusan hozzá küldtek.Meglátjuk reggel,már a zabszem olálkodik odalent:-D
Szép estét és jó nyaralást:)
Ja ja,Újváriról beszélek:-)
De bolond a férjed :DD Nálunk a sógorom van nagyon betrittyentve a repülőtől. Én csak a felszállást nem bírom, meg a légörvényeket boooaaa...
Ez tényleg teljesen korrekt ár.
Nagyon sokat autóztunk, az úton felül 1000 km-t (összesen 3850-et). Szállás+utazás+szigeten autózással a 11 éjszaka jött ki 250 ezerre kettőnknek, szerintem nem vészes. Így főszezonban buszos utat sem láttam 90/fő alatt és akkor még jön a járműbérlés meg abba a benzin. De az tény, hogy plusz 2 utitárssal gazdaságosabb lenne. Viszont így legalább nem voltunk senkihez sem kötve. Viszont igaza van a férjednek, nagyon hosszú, pláne ha csak ő vezetne. Az én férjem az teljesen elzárkózik a repülőtől. Azt mondja majd ha öregek leszünk repülünk amikor már nem akkora kár értünk. :D Kicsit lökött.
Na a repülést én is szívesen kihagynám. Viszont nekem nincs jogsim, csak a férjemnek, és a kocsink se egy mai darab, azt mondta, nem merne bevállalni ilyen hosszú utat. Meg nem tudom, kettőnknek megérné-e. Mennyiben volt az utatok? Benya meg autópályamatrica.
Egy sziget ide vagy oda! :) Sok képet néztem én is Kefalóniáról, de oda kompozni kellett volna, mert mi nem repülünk. :)
De egyszer majd oda is elmegyünk, ahogy mondod, remélhetőleg csak pár év múlva mikor már nagyobbak a gyerkőcök! :)
Ööö várjál Lara, most ki volt tapló veled? Újvári doki vagy Koncz? Mondjuk azt megfigyeltem, hogy más betegével nem szívesen foglalkoznak.
Szia!Miután a dokim elment szülni,Zeke dokit választottam,de csak amiatt,mert Szűcshöz 3-4órákat vártam ha Ő helyettesített!Zeke indítottam a 2.lombikunkat,majd 2alkalom után,már Koncz folytatta.Azt ígérte,a leszívást is Ő csinálja.Ennek ellenére,a műtőben már Újvári doki várt,aki közölte,hogy rosszul döntöttem,hogy altatást kértem!Eddig sem volt szimpi,ez a kéretlen beszólása nem változtatott ezen!Majd a beültetéskor azt hittem szétszakítja a bejáratomat,3*szor egymás után!Pedig igen magas a fájdalomküszöböm,de ez túlzás volt!Majd úgy közölte az eredményt tegnap,hogy háttal ült nekem,majd hátra adta a dossziémat,vigyem a recepcióra!cső...Szóval bárkhez kerülj,mindenki nagyon jó szakember szerintem,de én többé nem szeretnék a keze közé kerülni,az tuti!Minden jót,szép napot!
De jó hír! Szívből gratulálok! Azért remélem, csak a BMC-től búcsúztál el, és tőlünk nem. Jó lenne tudni, hogy hogyan haladtok, Te és a picik. Végül is mindannyian arra vágyunk, hogy már ott tartsunk, ahol Te, és arra is fel szeretnénk készülni, hogy milyen lesz a kismama lét.
Szia!
Én Koncz dokihoz járok,nagyon meg vagyok vele elégedve,neki van a legtöbb betege és sokat kell várni,de a Szűcs doki is szimpi! Hosszú vagy rövid protokoll lesz? Sok sikert! :)
Gratulálok,sok sok boldogságot kívánok!
Remélem hamarosan mindannyian követjük a példádat!
Szia! Én is tegnap voltam a BMC-ben!
Gratulálok,és jó egészséget kívánok!
Puszi :)))
Erről van szó Csincsikém :) Mi kicsit arrébb megyünk, mint ti, Kefaloniára. Mindjárt nézem is a képeidet, hogy ráhangolódjak. Úristen, milyen színe van a tengernek, eszméletlen. Imádom! A következő Lefkada lesz az tuti. Vagy inkább ne legyen, mert addigra már babázzunk inkább :)
Manka, én Szűcshöz jártam és meg voltam vele elégedve. Úgy kerültem hozzá, hogy az akkori dokim szabira ment a lombikom közben. Aztán ott is hagytam és maradtam Szűcsnél, amúgy is jobban szerettem.
Hajna, jaj de jó, hogy összejön a nyaralás! Rátok is rátok fér a kikapcsolódás! :)
Ősz lesz itt a mi évszakunk! :)
Köszönöm Lányok!!! Azért majd követem az eseményeket, hogy ti hogyan álltok, és néha adok életjelet magunkról. De azt hiszem először kiheverem a fáradalmakat... :))
Igen, sajnos így van. Régebben volt itt egy lány a fórumon, sajnos ő így járt az első lombik után. Emiatt is kérdezik, hogy van-e/volt-e rákos megbetegedés a családba, tehát hajlamod van-e rá.
Nagyon jó ilyen szuper híreket hallani!!! :) Gratulálok Neked, nagyon vigyázz magatokra! :)
Ez szuper hír, vigyázz magatokra nagyon!!!
Nálam most parkolópálya van, mert még az IR-em nem jó a lombikhoz. Remélem, ősszel, évvége felé kezdhetünk. Így tervezem. 3-án elmegyünk nyaralni. Ha visszajöttünk, szusszanok egyet, és újra elkezdem a vizsgálatokat, mert már minden lejárt. Nálam ugye endó is van, azt is meg kell nézetnem előtte. Nagyon szeretnék ősszel kezdeni, olyan jó olvasni a sikertörténeteket. Én is át akarom élni végre.
Sziasztok Lányok:)
Holnap reggel megyek a klinikára,kezdődik az első lombikom:)
A Zeke dokihoz járunk,de Ő pont szabin van.
Szerintetek nem lesz kavarodás,ha más doki kezdi el...?
Nem szeretném ez miatt elhalasztani.
Két lehetőség van, Szűcs doki vagy a Koncz dokibácsi,nem tudom kihez kerülök.A Szűcs doki csinálta a HSG-m és nagyon kedves volt,de a Koncz dokibácsihoz még nem volt szerencsém,bár Ő a legszimpibb:)
Mosolygós szép napot mindenkinek:))
Gratulálok nektek nagyon vigyázz magadra és a picurkákra is és azért mesélj,hogy vagytok ha lehet és nincs naplót szívesen olvasnék és lehet más is:)))
Ölellek:)
Gratulálok és nagyon nagyon vigyázzál magatokra remélem azért néha kapunk helyzet jelentést.
Sziasztok!
Szeretném az örömömet megosztani veletek! Tegnap végre elbúcsúzhattunk a BMC-től! Mind a kettő picurkámnak jó a szívműködése :)) Itthon ma már a kiskönyvemet is megkaptam.
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy ne csak a bánatot ismerjétek meg, hanem ezt az elmondhatatlan örömöt is! Sok-sok erőt és kitartás kívánok mindenkinek!!!
Nekem azt nem mondta,hogy menjek visza azt írta a papírra 40 év felett évente kontroll:-DD
Addig még van 1 évem:-P
További ajánlott fórumok: