Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Mindenkinek szép napot voltam emlő Uh....
Remélem mindenki jól van:)
Szia!
Szoritok és várom a mielőbbi híreket!
Az valóban szép! :)
Reméljük mindben van szép érett petécske is!
Szorítok! :)
Szia!
Én most nem izgulok,az elsőnél is csak azért izgultam mert nem tudtam mi vár rám! Sajnos már lassan rutinosnak számítok,de ti izguljatok értem! :))) 12van ami említésre méltó! :)
A doki azt mondta,hogy szép eredménynek tűnik!
Puszi! :)))
De jó!!! :)
Mi egy dunai hajóról néztük, közvetlenül előttünk volt az uszály amiről lőtték fel. Tegnap volt Apukám 60. szülinapja, ez volt az ő ajándéka tőlünk (na jó egy órát is kapott :)).
Remélem egyszer a mi életünkbe is belép egy olyan kis apró lény, aki mindvégig annyira fog bennünket szeretni, mint ahogy én szeretem Apát. :)
Sziasztok!
Mi tegnap a Magyar ízek utcáján sétálgattunk,és voltunk a Parlamentben is.Nagyon jó volt.De a szemem mindig megtalálta a pocakosokat a tömegben.:(Látod Korodim ,velem meg ez van.Rosszul van az optikám beállítva :):):).A tűzijáték szép volt,a Citadelláról néztük.Kittus drukkolunk!!!
Írjál majd mindenkép mi volt hogyan lesz mi pedig majd izgulunk helyetted:-DD
Mit mondanak hány tüszőcske van??
Halihó!!!
Volt ma valaki a BMC-ben vagy jön valaki pénteken?
Ha minden oké pénteken akkor hétfőn leszívás! :)))
Szép estét mindenkinek! :)))
Sziasztok:)
Szép napot mindenkinek :)
Kell a feltöltödés,mert igen bele bolondulnánk....és ha az ember csinál programokat gyorsabban telik az idő:)
Ki hogy van ma reggel?
Korodim
Tök jó lehetett))))) Kis szemfülesek)))
Én ott voltam kb 5 km-re tőletek)))
Kell is a feltöltődés az embernek,meg az,hogy egy kicsit kiszakadjon a mókuskerékből,különben zizi lesz teljesen((
Sziasztok!
Tegnap párommal és édesanyámmal elmentünk a nyíregyházi állatkertbe. Megérte a hosszú utazást, nagyon szép volt. A kedvenceim a kis tigrisek voltak, és a tarajos sül bébi, akit mi láttunk először, a gondozók nem is tudták, hogy kicsinyek születtek. Az egyik előmászott az üregből, és szóltunk a dolgozóknak, hogy ott kint mocorog, nem lesz -e így baja. Akkor tudták meg ők is, hogy vannak bébik. Ez egy nagyon szép élmény volt.
Nagyon sokat sétáltunk, és igazán jól éreztük magunkat. Este 10 után értünk haza, és nem kellett egyikünknek sem altatódal.
Szia korodim!
Szerintem is túl esik ezen mindenki. Nálam akkor jött el ez a pillanat, amikor kiderült, hogy a férjem testvéréék már a harmadik babát várják. Áprilisban már meg is született. Kétévente jöttek. Mi már több mint három éve rajta voltunk és nekik meg csak úgy jönnek. Akkor én is úgy éreztem, hogy nincs igazság a földön. Mikor senki nem látott, akkor sírtam ki magam. De túl lettem ezen is. Szóval biztos túl leszel te is, csak fel a fejjel! :)
Szia!
Szerintem a hormonoknak is köszönhető,hogy most érzékenyebb vagy.És nincs azzal semmi baj,ha rád jön a sírás.Ha sírni kell hát sírj! :):)Persze nem társaságban és nem sopánkodni csak megkönnyebbülni,hogy aztán újból csak a pozitív gondolatok jöjjenek.:)Szégyenkezned igazán nincs miért!Ölellek
Sziasztok:)
Korodim ezen mindenki túl jut és szerintem mindenki átmegy rajta neki miért sikerült,nekem miért nem neki miért van már 2-3 nekem egy sem ez nem irigység csak kérdések..ne érezd ez miatt rosszul magad...elmúlik és a legfőbb dolog hamarosan t is babázol a sajátoddal:)))
Dorottya sajnos ezt nem tudom,nekünk nem kellett eddig genetika...