Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia. Akkor neked hosszú protokollod lesz. Most csak 1 fajta szurit fogsz kapni (ha UH-n mindent rendben találnak)- valszín Gonapetylt - ami leállítja a ciklusodat. Amikor megjön akkor kellesz menned kontrollra ahol ha minden ok megkapod a stimuláló szurikat, onnantól kb 5 nap múlva kontroll (UH+VV)a továbbiak annak függvénye lesz. A gyógyszerek 90 %-os támogatással vannak most már bár nem mindegyik. A Gona + stimulálok igen, de pl. a repedésgátló nem az elég húzós.
Sziasztok!Pénteken (21.ciklusnapon )kell mennem a Bmc-be, és kezdjük a lombikot.Az orvosom nem mondott sok mindent mikor utoljára nála voltam.Tudnátok segíteni, hogy mire számítsak, mi hogy fog zajlani?Uh, vérvétel gondolom lesz.És Kb mennyi pénzel készüljek aznapra?Köszönöm
köszönöm szépen! kicsit megkevertem a dolgokat, de már tisztult. mivel nem akarok lombikot ezeket most nem vetetem le, csak a hormonpanelt. elkezdtem inni a gynositolt. meglátjuk, hogy alakul. esetleg közületek issza valaki?
Szisztok! Lehet volt már téma, de kérdezném, hogy a HIV, Hepetitis, toxoplasma, rubeola stb. is ingyenes, ha ott vetetem le a központban?
Igen,vedd be a gyogyókat!
Gyogyszereket ugy tudom be lehet venni..
És mit gondoltok a letroxról, ami pajzsmirigy alulműködésre szedek. Bevegyem, vagy inkább ne?
En lehet 7 elott megyek 10perccel.....sztem sokan 7re mennek....koran kellene vegeznem
..
Szabadost en sem ertem....azonnal lecsereltem...rendkivul ellenszenves. Nekem Szentivanyi lesz az orvosom ot nagyon dicserik.
Zeke több mint 20éve meddőségi orvos, sokféle esettel találkozott, nagy tapasztalata van. Emberileg nem tudom milyen.
Szentiványi pár éve csinálja ezt, de úgy hallom korrekt doki.
Szia! Én is megyek holnap, de hogy mikor? Meg nem tudom.
Sziasztok! Hétfőn voltunk először a férjemmel. Hát nem mondom, hogy hű de jó élmény volt. Szabados doktor vette fel az adatainkat, ő írta ki a vizsgálatokat. Holnap mehetek 3. napi laborra. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy reggel a letroxot bemegyem vagy ne (0,25-öt szedek). Szerintetek?
Illetve melyik orvost javasoljátok? Nekem Szabados annyira nem volt szimpi.
Zeke/ Szentiványi milyen? Őket láttuk még, ránézésre szimpatikusak voltak.
Sziasztok! Holnap megyek 3. Napi hormonsor vervetelre...szerintetek hany orara erdemes menni? Nagyon koszi!
Sziasztok! Nekem ma megvolt a HSG. Nagyon féltem, de minden szuperül sikerült, profi orvossal. Mindkét petevezetékem átjárható. 😃 6.-a körül hormon vérvétel, na arra kíváncsi leszek. Most kicsit görcsölök, de kibírható volt. Kellett a lelkemnek, h megnyugodjak.
Rövid, antagonista protokoll stimu 6-nap után cancellálva- ahogy a doki írta:( 45-ampulla menopur és nem reagáltam. Egy 5, és egy 7mm-es tüsző. Azt mondta megpróbálhatjuj még egyszer, de gondolkodjunk a petesejt donor programon. Ennyi! Úgy hogy máshol, két lombikom volt és mindkétszer 3-embrióm lett! Az amh-m 0,8, de így leírni?! :(
Szia Karpatos! Én is a Szűcshöz járok. Most kicsit pihentettem a témát április óta. Nekem.is 0.4 körüli az AMH-m. Csak van egy miómám. Kb 4-5 cm es. Szűcs azt ajanlja vetessem ki. Én viszont mivel nincs még gyerekem.nem.akartam.hogy hozzamnyuljanak. Illetve nem tudtam.még meghozni ezt a döntést hogy mi legyen a sorrend.
Miómaműtét-1.lombik-esetlegesen 2.lombik ( mivel az első ugye nem feltetlen sikerül. Vagy fordítva.
1. Lombik-miómaműtét-2. Lombik
Szóval az én dilemmam ugyanez. De nekem sincs sok időm ezt a döntést meghozni. És amúgy tényleg az AMH alacsony. Ha megműtteted magad pl laparral 2-3 hónap a regenerálódás. 3 hónapban már lombikozhatsz is. Nem.kell egy évet varnod. Az Amh-d a lombik alatt kb ugyanebben a tempóban csökkenni fog ha nem gyorsabban. Azt hiszem így van. Nehéz döntés tudom.
Első alkalommal nem szoktak vizsgálni :)
Megnézik az eddigi leleteiteket, kiírják a vérvételeket, + párodnak a sp-vizsgálatot. Erre érdemes már holnap időpontot is kérni!
Kb. ennyi. :)
Oké, akkor ezen nem idegeskedek. A legelső alkalomkor ugye nincs vizsgálat? Csak mondták volna...
Köszi a részvétet.
Nyugodtan menj később.
Még nincs, ez a legelső alkalom lesz.
Én vidékrôl járok,vonat (2-3átstállás, bkv) soha nem érek oda 9,45 előtt.
Hogy lesz-e vizsgálat, azt nem tudom. Ki a dokid?
Nagyon sajnálom, részvétem Herzi!
Holnap megyünk az első konzultációra/ alkalomra a férjemmel. 9-et mondtak, de hogy szánjuk rá a délelőttöt. Közbe jött valami nagyon fontos, ami miatt lehet, csak 10-re érünk oda. Szerintetek ez nagyon gáz?
Illetve ugye holnap csak beszélgetés lesz, nőgyógyászati vizsgálat nem?
Köszi Lyányok, igen, én is remélem hogy érkezik egy új lélek.
Ahonnan távozik egy lélek, oda érkezik egy új...részvétem...
Mai nappal elindult a 3.ámde rövid protokollos lombikom. Sajnos vegyes a hangulatom, mert tegnap meghalt szeretett Nagyikám:( Bízom benne hogy ő már jó helyen van.
További ajánlott fórumok: