Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Én is úgy tudom, hogy ünnepnap van egy ügyeletes doki, de hétvégén nincsen.
E-mail-en próbáljátok elérni az orvosotokat, az enyém mindig válaszolt és viszonylag gyorsan tette.
Mind a kettő hosszú volt, az egyiket nagyon elnyújtották ünnepek miatt.
Mind a kétszer 12 nap stimu volt max.dózissal (minden nap 450 NE FSH és 450 LH illetve a másodiknál 225 LH). Az egyiknél a 21., a másiknál a 26.ciklusnapon volt csak a beültetés. Amit én egy kicsit sokallok, az átlag 29 napos ciklusaimhoz. Ezért Intézetet váltottunk, és most itt várjuk a csodát Szűcs dokitól.
Sportolsz a stimu alatt is? Ügyes vagy:)
A sok folyadék megy, meg a sok fehérje is de engem a 2.lombik megviselt, annyira felpuffadtam a végére, néha levegőt is nehezen vettem. Aztán gyorsan elmúltak ezek a tünetek, de a tüszőrepesztő előtt még azon is gondolkodtam hogy beadjuk-e mert olyan voltam mint a lufi (egy 5-6 hónapos terhesnek simán elmentem volna), és fújtattam.
Igen kb mi is ott tartunk összegben, ez már a harmadik nekifutásunk, bánná a fene ha végre már siker korozná az erőfeszítéseinket.
Igazából fogalmam nincs miért döntenek a dokik az antagonista protokoll mellett, de szerintem igen kor és AMH függő. A lombik kezelések nyírják ám a petefészek follikulus készletét és annak minőségét rendesen. Így józan parasztival úgy gondolom a cél, hogy minél kevésbé terheljék a szervezetünket és a tartalékainkat. Engem nem viselt meg igazából, leszívás előtt éreztem, hogy most már azért vége lehetne, mert már szurkáltak, nyomultak rendesen! :D Tapasztalataim alapján stimu alatt a legfontosabb a rengeteg víz, sok mozgás és nem lesz gond!
Ennyi bajom legyen csak, amennyi pénzt már elköltött erre az ember leánya. Kb.1 milliónál tartunk, de soha nem adtam össze pontosan.
Miért jobb az antagonista protokoll? Nem visel meg annyira? Jobban reagál a szervezet ha már csökkent az AMH? Vagy mitől lehet ez jobb valakinek, mint a hosszú?
Sziasztok! Segítségeteket kérem. Ma voltam laboron, endokrinológus által előírt vizsgálatokon (ciklus 20-24 napja): TSH, prolaktin, ösztradiol, progeszteron, tesztoszteron, SHBG.
Több hét mire megtudom az orvosi értékelést, meg tudja valaki mondani, hogy milyen tartományokban normálisak az értékek? Esetleg linket tudtok írni, ha a HOXA szabály nem engedi, akkor privátban. Előre is nagyon köszi a segítséget.
Szia Karpathos!Nekem elég durva endom volt (érintette a vastagbelet,húgyhólyagot,bal petefészek,hasfalat) és a Szűcs még így is javasolta a lombikot,de én nem mentem bele,letudtam a műtétet.Sőt az a doki aki műtött ő is javasolta hogy egyet próbáljunk meg. Azóta volt két lombikom ahol megtapadt mindkétszer az embrio, de a hcg alacsony volt. Nagy a gyanúm, hogy a nyáron spontán is elindult kétszer is.
Az AMH a műtét előtt 4 utána rögtön 1,62 lett,mert csonkítottál a bal petefészket. A második lombik előtt nyáron már 3 körül volt.Meg is lepődtem!Most elküldött a doki méhtükrözésre és trombózishajlam vizsgálatra+ immunológiai panelt kért.Decemberben meg szeretném csináltatni az NK ölősejtes vizsgálatot is.
Rövidnél milyen gyógyszert adnak (mármint szurit)? A long protokollook nálam is gyalázatosak voltak...amíg másnak volt 8-15 tüszője, nekem lett 5tüszőm és abból 3 petesejtem:(
Bízom a dokiban, és a rövid protokollban, remélem most sikerül.
Nálam az első rövid volt, 11 petesejttel, a második long na az katasztrófa volt...Most újra antagónista.
Az embryoglue-t rendelik vagy van "készleten". Előre kell szólni, hogy kérjük, mert mi is szeretnénk?
Passz...az eredmények alapján?Kor?Nem tudom...mindenesetre "babaragacsot" is kérünk.Egyébként volt már rövid,szerintem nem "viselődött" meg annyira a testikém:)
Remélem összefutunk!:)