Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok.
Sokat olvastam vissza, remélve, hogy minden kérdèsemre választ találok. Sajnos csak több lett 😀
Szal. Nagyon hálás lennék, ha minél töben válaszolnátok (akár privát üzenetben is).
Rövid történetem 10 év, petevezetők kiműtve, 4 sima lombik, 2 fet... válás. Új kapcsolat 1 sima lombik. Sajnos mindig elvetélek 😢 Lelkileg, testileg , anyagilag eléggé kimerültem remèlem a csodát a BMC-től, előzőleg kaális voltam vidéken.
Első kérdésem az Orvos választás, mivel már csak 1 lehetőségem van, szeretnék a legjobbhoz kerülni. Kit ajánoltok?
Mi az az "előadás", mikor és miért kell oda menni? Nekem nem mondtak semmit, most voltam első konzin.
HyCoSy.... magánban megcsinálják? Vagy a kórházbn? Mennyibe kerül?
Immunológiai vizsgálat miből áll? Utólag is kérhetem, mert most abban maradtunk, hogy nem lesz.
Egyelőre ennyi 😊
Bocsánat, hogy hosszú voltam.... előre is köszönöm aki válaszol. Mindenkinek sok sikert kívánok addig is.
Szia! Kb. 2-3 hetet kell várni a kenetekre.
Érdemes amúgy minél előbb hívni őket időpontért, mert úgyse 1 hét múlvára fogsz kapni... :/ A legegyszerűbb, ha már akkor kérsz új időpontot, mikor ott vagy valamiért, mert legtöbbször lehetetlen felhívni a bmc-t!
Sziasztok!
Tapasztaltabb sorstársaimtól szeretném kérdezni:
Ha a nőgyógyászati vizsgálat során leveszik a gonorrhea-hoz a mintát, mennyi idő alatt lesz meg az eredmény?
Ha készen van az összes lelet, mennyit kell várni a következő konzultációra?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Viszonylag "új" ott a doki,de nekem ő csinálta nov.3án az ET-t a Tanár Úrral,azt profin csinálta.Nem valami szószátyár.
Egyébként nem az én dokim,csak helyettesített,de nem csalódtam benne.
Sziasztok!!!
4 sikertelen lombik és összesen 6 beültetés után váltanék .sajnos sperma donorosok vagyunk ezért nem volt még tb-s lombikunk.2 volt most a bp.kaáliban,de ott toboroznak fiatalokat,hogy legyen saját felhasználható mintájuk...de ugye ez csak fizetősre megy.tudjátok esetleg,hogy van-e rá mód,hogy a Bmc-ben így lombikozzunk,muszály valamit kitalálnom,mert nem bírjuk tovább anyagilag.előre is köszi
Na én nagy nehezen utolértem őket, azon a számon ami fent van a bmc oldalán. Teljesen véletlenül szó szerint felvette valaki, így betudtam jelentkezni. Nem nagyon veszik fel a telefont max amikor éppen arra jár valaki ezt mondta a csaj amikor beszéltem vele. Úgyhogy próbálkozz serényen.
Azt viszont nem tudtam meg hogy van-e oep-es várólista így kérdezem még egyszer, valaki nem tudja véletlenül??
Na,igen...én is nagyon szerettem elkölteni 3.200.000ft-ot,mert nem akartunk gyereket-----------
Szerintem itt nincs szükségünk hülye kioktatásra,ezt máshol...vagy szekta tag vagy és gondolod olyan szar lelkiállapotban vagyunk,hogy betekerhetsz????
Egyébként a fórum címét olvasd el légyszi!Köszi
Akinek mondjuk mindkét petevezetője zárt, annak is biztosan azért záródott el, mert nem akar gyereket... Pfff....
Meg biztosan mindannyian arra vágyunk, hogy hetekig-hónapokig szurkodjuk magunkat, mert igazából nem is akarunk gyereket...
Nevetséges...
Nekem soha nem volt inszem, egyből lombikra mentünk, ami sikeres is lett! De biztos nem akartunk babát, azért nem jött össze természetes úton...
... látom máshol is aktív vagy és egy unatkozó férfi hihi
amúgy én öreg vagyok úgyhogy nekem az a legnagyobb problémám....
Mindenkihez szól a kérdése. Mi a tapolcai fórumban már megtudtuk a nagy IGAZSÁGOT tőle. Idézem:
"Amin ti sokan átestek az valójában nem meddőség, hanem lelki eredetű: az egyik fél vagy mindkettő legbelül nem is akar gyereket és ez önbeteljesítő folyamatként nyilvánul meg, hogy nem jön össze a fogamzás. Ez nem ezotéria, ez tény.
Nyilván a meddőségi központban nem mondják azt, hogy most tessék szépen hazamenni és mélyen magukba nézni, akarják-e tényleg azt a gyereket, és egymástól akarják-e? És aztán 3 hét múlva jöjjenek vissza.
Egy csomó sikertelen próbálkozás után derült ki mindig, hogy valójában az egyik fél egyáltalán nem akarta a szíve mélyén."
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. Egy tapolcai sikertelen lombik után szeretném pesten folytatni. Számba vettem a SOTE-t és a BMC-t. Nem szeretnék sokat várni, tapolcán több mint egy év a várólista.
Tudja valaki hogy a BMC-ben is van hosszú várólista, és hogy mikor lehet őket hívni hogy fel is vegyék a telefont??