Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Hahó csajok, beszél itt vki németül??
S.o.s hilfe kellene nekem:-))))
előre is köszi:-)
Nagyooonn édes jelentecske lehetett:-)))))
Máskor készíts videjóóót:-)))
Na lééééccciii:-))))
Kishujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:-)))))))))
öööö... már azt hittem hülye vagy :D de rájöttem, hogy te alapjáraton hülye vagy, úgyhogy biztosan csak poénkodsz :D <3
nyugi Inkarnáció, Dafke simán lever téged párkapcsolati bonyolultságban :D és hülyeség, h bűnös vagy meg mittudomén... bizony senkinek semmi joga ítélkezni. emiatt nem fog zuhanni a népszerűségi indexed ;)
Inkarnacio, nincs mentség, bűnös vagy.
(Cheesie most lefeküdt szerintem a nevetéstől. Csak mert olvassa a zárt naplómat.)
Egyébiránt nincs szükséged mentségekre, mint ahogyan senkinek nincs joga ítélkezni a másik felett!
♥
Igen, ma még nem sok minden csusszant le a gyomromba:) Egészen konkrétan két kaukázusi kefir, hátha használ, de nem igazán:) Barátnőmet otthagyta a pasija, bánatában hozott két üveg vodkát, hát azt sikerült betermelnünk.... bakker, soha többet nem iszom:) Nem is értem, hogy bírnak mások hetente felönteni a garatra, én mindig nagyon megszenvedem a másnapot...
És szeretnétek együtt is élni, vagy jó így külön? Bevallom, én élvezem, hogy a pasim csak látogatóba jön:)
Igen, a vízhajtás tényleg igaz, hát, szerintem zsírt, azt sajnos nem olvaszt:)
Na, te aztán rejtélyes vagy párkapcsolatilag! Cserébe én is az leszek, nálam is hasonló a helyzet, van, de mégsincs:) Lehet, sokak szemében most nagyot zuhanok, de sajnos nős férfi a kedvesem... Mentségül hozzáteszem, hogy 10 éve külön lakrészben élnek a feleségével...
a macska a jaj a másnapi nemevésnek is kiválóan kedvez :D
én ma vagyok hivatalos házi pálesz kóstolásra. úgy hangzik, mint valami komoly kötelesség :D hát majd meglátjuk, hogy miféle állapotban leszek én holnap :D
a kérdésedre válaszolva pedig: igen, párkapcsolatban élek, de nem élünk együtt. csak néha :D
Jobbulást! Az alkohol vízhajtó hatású is, mondjuk a másfél kiló szerintem nem lehet csak az.
A kérdésedre: azt szoktam mondani, hogy ja, van egy pár kapcsolatom.
Hivatalosan igen.
Gyakorlatilag nem.
Remélem, most már képbe kerültél:)
Csajok, a 65 kg-m is megindult lefelé, tegnap már 64 voltam, ma pedig 63.:O
Pedig ugyanannyit eszek. Na nem mintha panasz lett volna.;)
Kriszta, ha azt gondolnám, hogy az vagy, azt írtam volna. Majd megismersz. :D
Szép napot neked is!
Sziasztok:-)
Dafke!Nem vok hisztizsák, ha erre célzol:-))))
Inkarni:-) Sok erőt a káposztaleveshez,egyszer én is kipróbáltam, fogyni ugyan nem fogytam, de mellettem senki nem maradt meg:-))
Lexibaba:-) A végén teljesen elfogysz:-)))
Szép napot Mindenkinek, jók legyetek:))))
Sziasztok!
Gratula mindenkinek, aki fogyogat, neked meg kitartás, Kriszta. Ha nem jönne Piri, akkor meg az lenne a bajod... ;)
Ezt még én is belátom: az ember társas lény. Ennek az az oka szerintem, hogy egyedül képtelenség normálisan hátat vakarni. Ezt megmondhatod neki. :D
Szió Mindenkinek:-)))
Sajna vendégem van:-((((Piroskának hívják, utálom..
De tuti pasi volt, aki feltalálta....manóba is velük:-)))))
Nem is szeretek ilyenkor mérlegelni:-(((
De ügyi vagy:-))))
Grtaula:-9))))
Jajjj te csajszi, nagyon bírom a bogyódat:-))))
Jut eszembe nekem is mindig viszket a hátam és a páromat, ha kérem leráz mondván ez olyan "ultraromantissssss":-))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)