Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
hát én is feladtam :D
De a levesezés tetszik :)
Nagyon finom és melegen eltelít :)
Sziasztok!
Naggggyon durván szétestem, hullafáradt vagyok. Súlyom még mindig 62 kg.
Ha sikerül egy kicsit helyrerázódnom, jövök. Addig is kitartást Mindenkinek! :D
hali!
Hát nekem most visszacsúszott pár deka :D
De nem érdekel, mert folytatom a fogyót..ez csak a mikuláscsoki :D
Vettem leveseket és azt fogom enni ebédre csak. Vacsira a másik fele
és este gyümi
Betrartom h 7 után nem eszek(mert nagyon kán fekszem)
a reggeli, lehet pékáru stb :)
Már csak pár kilo ^^
Sziasztok! Úgy lelassult ez a fórum mostanában. Na, majd csak felpörög újra, gondolom, mindenki jön-megy.
Jól emlékszem, hogy hétfőn mérlegelés? Nekem 70,2 most. Nem akar 6-os lenni... :(
sziasztok! Így az ünnepek előtt nagyon kemények a napok a munkahelyemen,rohanás az egész,de élvezem.
A fogyit tartom,újabb -1,5kg:):):):):)
Szerintem karis vacsorán vissza fog jönni,de most nagyon büszke vagyok magamra!!!
Ma is megyek tornázni a kolléganőmmel!!!
hajrá mindenkinek!!!
sziasztok!
sajnos nem tudok jöni sokszor, nagyon sok a meló, hétvégén is.de amint van egy percem, már jövök is4a fogyim megállt, sőt bizony amint megbotlottam, súlyos két hét követte.mérni nem mérem, mert biztos viszajött, de a mérlegemből ki is fogyott az elem, hál Istennek.
jó lene, ah ebben a karácsonyi szaloncukros,-csak egy kis sütit kóstolós-na még egy husit időszakban nem dagadnék kétszeresére...
gratula annak aki halad, aki nem, meg kitartás!
Sziasztok:-)
Hétfőn indulok:-)))
Sajna a mérleg 73,3-at mutat, de majd lemegy az se perc alatt...csak kezdődjön a meló:-)
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok:-)
67,4
1 hete stagnálok...
sziasztok!Én tegnap megint tornázni mentem. Találtam egy kedves kolleganőt,aki szintén fogyizik,és együtt járunk (mostmár) TORNÁZNI. sokkal klasszabb valakivel együtt tornázni,mint egyedül.
Kajában nagyon csapongok:( Kenyeret cukrot nem eszem,de az esti nasiról nagyon nehezen mondok le. Most rákattantam a update csokis pudingra,azt szoktam egyet megenni esténként,így nincs annyira lelkiismeretfurdalásom.
mérlegelni nem mértem magam,de a derekamról biztos ment le,mert az övemet szorosabbra kellett húzni:)
puszi mindenkinek!!!
No mi van csajok mindenki lelépett????
Csak nem gondoljátok , h a májusi talin majd egyedül fogok szobrozni?????????????????,,
Jó reggelt Nektek!
Reggeli mérlegelés továbbra is 72,5 aminek végtelenül örülök, de valszeg betudható a nagy izgalomnak:-)
Ma vendég jön a házhoz, lőttek a fogyinak:-((
Legyetek jók:-)
90 naposat csináltam, és hétfőn, a gyümölcsnapon hányingerem lett, egész nap aludtam (ha épp nem, akkor is alvásra vágytam), és ha arra gondoltam, hogy gyümölcsöt kell ennem, már a gondolattól is... aztán végül csináltam tarhonyát (csak úgy simán), hátha az segít a gyomorsavamon, meg estefelé már elkezdtem éhes lenni. másnap reggel is még hányingerem volt, és nagyon nem akartam gyümit enni, úgyhogy reggelit a pékségből ettem, a nap további részén pedig fehérjét. Most megint visszatértem többé-kevésbé az eredetileg is elkezdett Alexandrás Súlykontroll módszerhez. kevés szénhidrátot eszem és sok fehérjét. (bár ezen a héten még akadtak bűnözések, mert nyilván a tarhonyát nem javasolja Alexandra :D de akkor helyre kellett hoznom magam).
ja, és voltam dokinál is, és azt mondta ő is, hogy ezt a 90 naposat hagyjam abba azonnal. persze van, akinél működik, de nem én vagyok az első, akinél ilyen problémát okoz.
amióta váltottam, azóta meg még wc-re is tudok menni minden nap. ilyen szempontból mindenképpen jó döntés volt a váltás.
Kriszta, gratu 2x is!
Inkarnacio: én stagnálok és egyébként is disznótorost ettem ma... szerintem jogosan lapítok!:D
Cheesie, szorítok:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)