Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok:-)
Remélem Mindenki jól van és cuppanak a kilók :-))
Puszi:-))
Sziasztok Csajok!
Elmesélek Nektek valamit, aztán remélem, lesz, aki okosabb Nálam...
A héten hó végi zárás volt Nálunk, így keddtől péntekig 12 órázás volt. Reggeli abonett kenegetésre természetesen nem volt idő, ezért a lenti kantinban vettem előre elkészített szendvicset. Szerdán sajtoskifliben tarja+sok zöld, csütörtökön szezámmagos kifliben pulyasonka+zöldek, pénteken rozskifli, 3 féle sajttal+zöldségek. Aztán pedig jött a szenvedés. Reggeli 10 perces klotyózásaim helyett fél órákat trónoltam, görcsök közepette, 3x vissza kellett ülnöm, mert nem ürült ki minden, macskapiszoknyi mennyiségek jöttek ki, és horrorisztikus állapotban. Nyálkás, trutyis, taknyos... Tovább nem is részletezem... Vagy 4 hónapja nem ettem huzamosabb ideig kenyérféléket. Az ebédem és a vacsorám az eddig megszokott volt, szorítottam időt. Hozzá kell tennem, mensiztem is hétfőtől, és nem csekély módon voltam ideges...
Szerintetek ?
Szép reggel mindenkinek! Látom mindenki a plussz kilóival van elfoglalava,ami hozott-kapott-szerzett-szült kiló és mindig csak több lesz belőle:-)
Nekem is van egy közel mázsás,férjem (még nagyon szeretem!!!),és egy 25kg fiam,és egy 17kg lányom. Így közel 211kg vagyok:-) Van miből leadni,de a családból nem akarok,úgyhogy marad egyéni fogyi:)
Ma megyek edzésre egy kolleganőmmel,pedig én próbáltam egy kicsit kibújni alóla,de ilyenkor jó,ha van valaki aki hajt és persze ezt vissza is fogja kapni!!!!!
Ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról, büszke lehetsz magadra, arra, amit már elértél!
Teljesen azonosulni tudok ezzel a mentalitással, és bevallom töredelmesen, én sem akartam még gyereket 25 évesen: így hozta az élet.
Persze nem bántam meg, imádom a gyerekemet, de azért örülnék, ha elmondhatnám magamról, hogy bármiféle egzisztenciát kiépítettem volna.
Épp most láttam ezt fészbukon. Nagyon nagy, és pont ideillik:
Következő tesztsorral eldöntheted, hogy kész vagy-e a gyerekvállalásra. 1) Keverj össze mézet vajjal, és kend a függönyre, fotelra, ajtókilincsre. Tenyerelj bele, maszatold széjjel. Takaríts. 2) Kérj kölcsön egy köbméter LEGO-t, vagy egy kiló Jancsi szöget, és szórd szét a lakásban. Bekötött szemmel menj ki a konyhába és a fürdőszobába. Ha felkiáltanál, gondolj arra, hogy éjjel azzal fölébresztenéd a gyereket. 3) Menj el az állatkertbe, és az akvárium egyik polipját tedd bele egy nejlonzacskóba. Egyik csápja sem lóghat ki. 4) Az állatkertben kérj kölcsön két kecskét. Menj el velük vásárolni. Egy percre sem szabad szem elől tévesztened őket, és minden károkozásukat ki kell fizetned. 5) Egy vizeskancsót a konyhában egy zsinórral lógass le a plafonról. Lökd jól meg. A himbálózó kancsóba kiskanalanként lapátolj bele egy nagy tál reszelt almát. 6) Egy zsákot tölts meg négy kiló homokkal. Éjjel kétóránként kelj fel, és egy óráig hordozd körbe a karodban. Közben énekelj. :))
egyezzünk meg, hogy dafke alapjáraton hülye, benne vagyok:)
népszerűségi indexem télleg nem zuhanhat, mivel nincs is, de tök jó érzés, hogy őszinte lehetek veletek:) Meg hogy egyáltalán: vagytok, úgyhogy lehet nyugodtan pocskondiázni is, a lényeg, hogy legyen, aki... Nem is gondoltam volna, de itt tényleg értékes társaságra leltem, kösz nektek!
Jól teszed:-)
Én is lehetnék egyedülálló anyuka..hát nem tudom mennyivel lenne jobb...ha majd eccer belebotlok vmi hasonló ügyifogyival akkor lesz utód, de hogy görcsösen erre gyúrjak...háát az nem én vagyok:-))
Nem hinném, hogy aki nem szült gyereket az fél ember lenne..tőlem állandóan azt kérdezgették a melóhelyen, h miért nincs még gyereked???
Ettől a falnak mentem és a sors fintora, h 5 en vtunk a cégnél 30-40 közöttiek akiknek nem volt és alakítottunk egy bagázst:"pelenkamentesen 30 felett"..utána békén hagytak...
Semmi extra nincs ebben:-))))
Én is így éltem az exemmel(ő volt életem szerelme az is marad:-)
Hála a gazdsági válságnak nagyon sokan kénytelenek egy fedél alatt élni...
Jajj te máááánn megg a sörönn jááár azesszeee:-))))))
De ari vagy, kössszzzééépen:-))
Kaptam egy pár soros levelet,nagyjából értem de van ami nem teljesen klar:-)))
átküldöm priviben, és örök hála meg minden :-)))
Zwei Bier, bitte!
Sprechen Sie bitte Englisch?
Ennyit. :D
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)