Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni (beszélgetés)
Évke, nyugodtan szeretgethetitek egymást, a sperma ami nem életképes az el sem jut odáig, hogy megtermékenyítésre képes legyen! Amelyik meg igen az vasgyúró:-)
Amúgy 2-3 nap kell mig "éretté válnak a zacsiban"
és igazából akkor "aktiválódnak" amikor átjutnak a méhszájon, akkor kezd el egy olyan enzim termelődni bennük, ami irányítást ad, hogy "ostromolni kell a petesejtet"
A láz maximum annyiban befolyásolja, nem lesznek annyira mozgékonyak, mert a magasabb hőmérsékletben lomhábban mozognak. Ezért is mondják sokan, hogy ha valaki kislányt akar,akkor a férfi szeretkezés előtt forró zuhanyt vegyen, mert így a fiúk gyors mozgása lelassul, nem jutnak olyan messze mint a lányok.
Jujj elnézést kicsit hosszú lett, de remélem nem kavartalak meg nagyon!
Szóval hajrá :-)
Végülis, minden elképzelhető!
A holdnaptár szerint például peteérés nélkül is teherbe eshetsz! Bizarrrrr, de ki tudja? Majd kipróbáljuk azt is. :)
Nyugi, beágyazódás szerintem!
És köszi!:)
Sziasztok!
Ne röhögjetek ki, de van egy életbevágó kérdésem: ha a férjem tegnap lázas volt, ma gyárthatunk babát? Vagy a spermák is megbetegedtek? Azok addig nem újulnak meg, míg ki nem jönnek, vagy így másnap már nincs gond? Sürgős választ várok, mert ma este kéne....:)
Köszi!!
Szia! :)
Mizu?
Na sziasztok! Tegnap már 8-kor ágyba bújtam, olyan álmos voltam :) Most legalább jól kialudtam magam...
Reggel arra ébredtem, hogy enyhe mensiszerű görcseim voltak. Alapesetben nem szoktam ilyenkor "fájni", szóval vagy tényleg nem vagyok egyedül, vagy pedig a cickafark+palástfű teától vannak ilyen tüneteim, mert most iszom őket először. De én az előbbiben reménykedek... :)))
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni