Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Hannaluja!
Hánykor mész holnap?
Szia!
Olvass vissza, mindent leirkálunk, ami velünk történik. Aztán ha van kérdésed, szertinem konkretizáld. Itt legtöbben a szilikont választottuk, az maradandó anyag. És két orvos a favorit :)
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni...
Szeretném kicsit feltöltetni a szám..:)de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá..Milyen lehetőségeim vannak??Nem jártam még körbe a témát!
Mi manapság a jó "anyag" ,amivel dolgoznak???.. Mivel lehet a legjobb eredményt elérni.. Biztonságosan.Köszi a válaszokat!
Szijjasztok!!!
Hogy vagytok? Vki megtudná nekem mondani h a Wágner dokinál még mindig 40 ezer 1ml sziliolaj? Most akarok menni a kövire már alig várom:P na cupp
sziasztok!
Wagnernél mennyi a töltés ára, ha felszívódó anyaggal töltetem?
aki tudja, írjon!
Szia!
Soulseek-nak van saját zsírral töltve, tőle kérdezd, de ha viszább olvasol, kb 20 oldallal, akkor elég részletesen kifejti milyen.
Sziasztok Lányok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van valaki közületek, akinek saját zsírral töltötték fel az ajkait, vagy PTFE ( Goretex szálakat ) ültettek be.
Előre is köszi a választ!
Pusza
Sziasztok!
Tényleg nagyon vissza apadt a szám.Épp hogy csak látszik,de aki nem tudja az tuti nem veszi észre,bár mondjuk én ezt akartam.Eleve nem volt vékony szám egy kicsivel teltebbet akartam és az meg is van.
Ne aggódj, nem fog úgy maradni, látványosan kisebb lesz. :)
Jegeld, úgy hamarabb megnyugszik.
Sziasztok!
én Wagner doktor után szeretnék érdeklődni?Kinek mi a véleménye és ki volt már nála??
Puszi mindenkinek!!
Én Loreal Casting Creme Glosst használtam, az ammóniamentes.
Az én hajam is fekete, és nekem azt mondta a fodrászom, hogy a legsötétebb barnával fessem a hajam, az szinte fekete, mert a fekete festékben van a legtöbb káros anyag. De sajnos a sötétbarnának nincs olyan szép fénye mint a feketének.
A Loreal Luocolor-t dícsérik még nagyon, de ezt csak fodrászok használják.
Tudtok nekem mondani olyan hajfestéket amiben nincs ammónia?
Merthogy nekem fekete a hajam és elkezdtem korpásodni elmentem orvoshoz és semmi baja a fejbőrömnek a fogorvosi nőgyógyászi leletem is rendben és aztmondta a fodrászom ehet ki kéne próbálni olyan hajfestéket ami ammónia mentes....
Ha tud valaki segítsen és ha valaki járt már így mint én az írhatna tanácsot megköszönném...
sziasztok!
ez a cisztás téma engem is picit beparáztatott. én érzek a töltés óta kb 5 kis csomót.
amúgy meg 3.napon már szinte nem is láttam különbséget a töltés elötti állapottal... a párom azt monjda éppen hogy látszik valami én még annyit sem látok..:(
Már megint mész? :):p
Szerintem én benevezek veled.
Hi csajok!
Tettem fel képeket!Azóta már kisebb lett, épphogy látszik valami. Nem vagyok csalódott, bár nem bántam volna, ha egy picikével nagyobb, de így is jó. Még szerdán megyek vissza kontrollra, akkor lehet, hogy még rakatok bele picit.
Először is köszi a válaszokat:)!
Nekem a doki cisztaként említette,de a párom azt mondta,hogy magyarul csomót jelent.Nagyon lazán beszélt róla W. szóval nem ilyedtem meg és hát,hogy őszinte legyek nagyon bízom benne!!!
Szerintetek ha ezt megcsinálja utánna még töltethetek bele?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?