Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ezt a Wágner dokit, akiről beszéltek, hol lehet elérni? Elmennék hozzá is, mivel egyik felhasználó azt írta, hogy fájdalommentesnek érezte a beavatkozást, mikor nála volt. Múlt héten nem volt szerencsém a doktornővel vidéken... most már úgy vagyok, hogy tök mindegy, csak normális doki legyen jó renoméval, és ne legyenek hónapokig lidérces álmaim utána.
Köszi
sajnos naponta halnak meg igy hirtelen emberek:(csak ugye nem mindenkiről irják csak a hirességekről:(
sógornőm ugyan igy halt meg 1,5 éve ő is 32 éves volt:(
Sziasztok csajszik!Pár héttel ezelőtt voltam töltésen 1ml kaptam összesen és kérdeztem,hogy pl.a piercingemnél lévő oldalon elfog e oszlani a szili olaj vagy úgy marad?...
Hát sajna úgy maradt,és érzem is hogy hova töltötte a szilikont olyan mintha kis borsó szemek lennének az ajkban(ez normális?)Plusz az alsó ajkamnál bal szélen lett egy kicsi csomó.Légyszi nézzétek már meg a képeimet és akinek volt már ilyen tapasztalata az kérem írjon.A régi képek vannak fennt mert azóta nem változott semmit...Segítségeteket előre is köszönöm!
Csajszik!
Ma reggel meghatl Brittany Murphy..megállt a szíve 32 éves volt...
Hello Csajok!
Na ma voltam megint a dokinál, még felet tettünk a felsőbe. Teszek majd fel képet is ha otthon leszek.
Most pont jó, nagyjából ugyanolyan vastag alul és felül, remélem, nem apad le nagyon. Bár eddig mindig azt hittem hogy ez lesz, és nem úgy volt :S
De hát a remény hal meg utoljára :D
Félszerfalvi azt mondta hogy szerencsés vagyok mert szép szám van(nem felvágásból mondom tényleg) és ebből csak látványos szép szájat lehet csinálni mert alapból is elég vastag...
Meg unokabátyám mondta mindíg hogy nekem alapból is kicsit kacsa szám van..de azért még elfér 1ml fölülre viszont a doki azt mondta hogy akkor már kellni fog egy pici alulra...
Meababa és mit mondott hogy áll a csinosabb páciensekhez?
De nős nem?
Nekem van párom és szeretem is őt már elég rég együtt vagyunk csak egyszerűen akkor is nagyon cuki a doki:)
Hannaluja nem te vagy a felesleges töltés mert neked azért látszódik de én már nem tetetnék többet a számba a helyedben mert az már nem kacsás hanem nagyon kiálló lesz és már így is nagyon látványos meg szép...
Amúgy észrevettétek már hogy azok a lányok akiknek nagyon fel van töltve a szájuk azoknak pl Voksán Virág nekem tetszik de hiába szép néhány fotón már annyira kiáll hogy kicsit transzvesztitának néznek ki mert nagyon megerősíti az állkapcsukat....
Egyetértek, nekem sem lett kisebb,most ez az utolsó. XD
Viszont megyek W hez alulra kell egy pici plusz most a felső belső ívét akarom formálni.
Szia!
Nekem is uez van, pont ez a kanalas story :)
Nekem is csak a csomók fájnak, ha egy pasi megharapdálja a szám, az is nagyon tud fájni, de gondolom ez már nem fog elmúlni :(
csajokkk, pezsgő, kanál - nem semmi mi megy itt.
Nekem akkor szokott belehasítani fájdalom, mikor khmmm kicsit szenvedélyesebben "adunk puszit" a párommal :))))
hahó Viki! :))) ez tényleg ari, ahogy leírod :D :D
egyébként tényleg ilyen, h bármiről lehet vele dumcsizni, mi is az Ibizai partykról, Miami-ról, kur*ákról beszéltünk.
Még hülyén is jött ki, mert megkérdeztem h h áll a csinosabb pácienseihez, látom meghökkent a kérdésen, kicsit sem voltam félreérthető :D
Nekem mint pali nem esetem, de ez tetszik, h nem vagy kihajítva a töltés után.
:D
Hajjjrrrá Viki!
a pezsgős kutyaúristenit:)egézségedre:)
huhh ne is mond olyankormintha tényleg csillagokat látna az ember duplán fáj
hahahahaha de cuki vagy megzabállak! :):):) szeintem egy dupla de az nem baj, te is bejössz neki sztem: )
Tehát akkor leteszek a kontúros dologról. De azért remélem nem én nem vagyok a felesleges töltés kategória, bár az enyém befelé fordul azért durván látszik ha megnézed a natúr képeim, látszik az!XD Én nem tudom, nem néztem úgy őt, sőt már nem is emléxem hogy néz ki, csak arra hogy jó színe volt meg jó hangja. Hajrá hajráXD
De nem is ez az igazi hír!!!!
Hanem több mint másfél órát elbeszélgettünk mindenről megnézem újra a szilikonokat a vidámparktól kezdve mindenről dumáltunk és most lehet azthiszitek megbuggyantam de esküszöm nemhazudok nemtudom kinek mi a véleménye de nekem bejön a doki:):) komolyan!!!! áááá nagyon imádom és a végén mondta hogy akkor tegeződjünk és vár bármikor szeretettel ha nem akarok feltöltést akkor is benézhetek ha arra járok...:)
Hannaluja te voltál nála nemtehetek róla engem elvarázsol:)
Mindenesetre januárban töltés de lehet bekukkantok még hozzá az ünnepek előtt:)
Amúgy nemtudja valaki hogy hány éves?:)
Szóval csajok,először is most jöttem haza az én kedvenc dokimtól és imádom!!!!
Szóval az van hogy megbeszéltük hogy nem most hanem januárban töltünk a miértje hosszú de lényegtelen.Megnézte a számat aztmondta hogy szerencsés vagyok nem az a befeléforduló szám van hanem szép íve van és így szépet lehet majd alkotni...
Na de a lényeg megkérdeztem hogy lehet e kontúrba tölteni majd és úgy tényleg látványosabb e a töltés...aztmondta ő tölt kontúrba és szívesen meg csinálja de az egy tévhit hogy attól csőrösebb lesz,aztmondta ez azoknak az idősebb nőknek van kitalálva akiknek kicsit ráncos már a felső ajkulnál a kontúr rész és ettől jobban kifeszül de aztmondta kacsásabb nem lesz....meg ugye ismét megmondta hogy ha valakinek 2-3 ampulla nem látszik rendesen akkor felesleges 4-5-6-7 stb belepumpáltatni mert nem fog jobban látszódni...vannak szerencsések megmondta akiknek 1-2 ml is csodákat tesz és vannak olyanok akik nem értik meg hogy felesleges pénzkidobás....én mindenesetre 1mlt tetetek kövi hónapban felülre és 1et alulra...
köszi ari vagy,nem mindenhol fáj hanem csak ahova alul fölül a belső részen töltötte kissebb nagyobb borsó nagyságú csomokban maradt az anyag és azok fájnak
van hogy a kanalat a számból ha kihúzom is fáj:(ha melegebb a kávém majd be tojok úgy fáj illetve a csomo csúnya kifehéredik undoritó:(
de most lesz cici meg derékplasztikám megkérem az aranykezűmet vágja ki a számból :(
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?