Acélmerevítős fűzővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? (beszélgetés)
Annyira azért nem kell meghúzni...ha nem kapsz levegőt, valamit rosszul csináltál szerintem. A honlapon is azt írják, h nem szabad egyből csutkára húzni és adni kell a fűzőnek 2 hetet! legalább, minden nap fél órára-órára felvenni, h felvegye az ember formáját az acélmerevítő. A műanyagosról nem tudom, kell-e ugyanígy. De az acélos az nem játék, komoly bajt tud okozni a helytelen használata.
Ez kb. olyan, mint amikor a 36-os labat 35-os cipobe akarnak beletuszkolni :(
csak addig karcsúsít, amíg hordod. Optikai tuning...Én szeretema fűzőt, de igen kényelmetlen viselet. Csak és kizárólag alkalmakkor "célszerű" hordani, állandó viseletét nem ajánlom.
Hasznaltam egy ideig alkamakkent fuzot, bar nem acelmerevitoset... jol mutattam a repikosztumben, kisestelyiben :(
Elszoritja a gyomrot, a veset, meg a tudot is.
Alig kaptam benne levegot, utana eleg nehezen jott helyre a vesemukodes... szoval inkabb ne :(
Amit betettél, azoknál ott van, hogy "alakformáló".
Vagyis csak optikai tuning, félreértetted a szöveget.
használj hulla-hopp karikát, én is szoktam, bár még messze vagyok a darázsderéktól, de igazán jól formál :-)
Inkább akkor sportolj keményebben, hidd el egy jó edző vagy program csodákra képes.
Jól jön az a borda akár csak olyan hétköznapi esetnél, hogy városban karambolozol, és megránt az biztonsági öv :o)
Hát akkor beletörődök..ez van..darázs derekam sosem lesz,illetve ha nyerek a lottón,akkor kivetetem a bordáimat,de mivel nem lottozóm,beletörődök..
Ilyen hülyeségeket nem is tudom, miért nyilatkoznak. Másra nem tudok gondolni, mint érdekeltséget egy fehérnemű készítőnél.
[link]
Áh, szerintem kamu, h karcsúsít. Oké, felveszem, meghúzom, karcsúnak tűnök. De hová tűnne a háj, izom, csont, ami miatt nem elég karcsú az a derék? Összenyomnni csak addig tudja, amíg rajta van az emberen, de eltüntetni semmiképp. Szerintem ez ugyanolyan butaság, h ha beveszi az ember x bogyót, annyit eszik, amennyit akar, aztán fogyni fog. Hogyan? Miért? A biológiát nem lehet megkerülni szerintem.
Sajnos ezeket a dolgokat csak kemény munkával lehet elérni. Jó annak, aki eleve ilyennek születik. Én sem vagyok köztük sajnos, így nekem is dolgoznom kell rajta.
A fűzőt azért vettem, mert szerintem irtózatosan jól néz ki. :)
Akkor most lebeszéltetek,én nem azt akarom,hogy a ruha alatt vékony derekam legyen,hanem én azt hittem vékonnyá teszi majd a hordás..még jó,hogy utána kérdeztem mielőtt megvettem volna..köszi..pedig már kezdtem beleélni magam a karcsú derékba:-(
Szóval hiába hordanám napi 24órában nem karcsúsítana?Nem vagyok kövér csak vékonyabb derekat szeretnék 52kg vagyok max.Vékony derékért hiába tornázok ez genetika ezért gondoltam erre..Jessica Alba nyilatkozta ő ezzel nyerte vissza szülés után az alakját,mondjuk tény,hogy neki karcsúbb derék nem igazán kelhet..
Nekem tőlük van egy rendes acélmerevítős steampunk fűzőm. Nem fogja karcsúsítani a derekad, csak amikor rajtad van. Anatómiailag, biológiailag szerintem nem is tudna ilyet csinálni. De nagyon jól néz ki, és amikor az ember felveszi, nagyon látványos. De azt tudni kell, hogy ezek a rendes acélosok nem 1 percbe tellenek fel és levenni, mivel az erő miatt, amit a meghúzott madzagok kifejtenek, ha meghúzott állapotban akarod kinyitni a csatokat, akkor széttörhetnek és tönkremegy a fűző. Nekem az első pár alkalommal igazi harc volt, már azt hittem, én vagyok a béna, de amint ráérzel a technikára, sima ügy, de akkor is be kell tartani a sorrendet. Ha nagyon szorosra húzod, nem fogsz tudni hátradőlni nagyon (szegény Kennedy is ezért kapta az első utáni többi lövést, neki egészségügyi okokból volt fűzője, de olyan erősen tartotta, h amikor rálőttek, nem tudott lebukni miatta).
Annyi idő alatt karcsúsít, amennyi idő befűzni, de csak addog tart amíg a ruhadarab rajtad van. Lényeges torzítást csak azokon szokott okozni, akik a még fejlődő szervezeten kezdték (kezdik) hordani. Ilyenkor főleg a borda csontok módosulnak. A zsírszövetet nem tűnteni el, a belsőszerveket nem tudja úgy átrendezni maradandóan, hogy sikkesebb legyen a test, csak nyomorgatni tudja a szerveket.
Sziasztok!
Olyanok hozzászólásait várom,akiknek van tapasztalata az ilyen fűzővel kapcsolatban.Valóban karcsúsítja a derekat?Ha igen,mennyi idő múlva lesz látványos?Elég drága dolog,gondoltam mielőtt megveszem utána kérdezek.
Ilyenre gondoltam:
[link]
További ajánlott fórumok: