Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? fórum

A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? (beszélgetős fórum)


1 2 3
2018. máj. 30. 14:02
Én nem tudom miért szidja mindenki a gyógymódot,nekem az összes imerősöm meggyógyult 3.4 emberről is tudok!Az igaz, hogy anyagilag nem olcsó,de a mai világban mi az amiért nem kell fizetni!Én csak javasolni tudom mindenkinek,lehet hogy 1 évig vagy tovább tart,de bìzni kell benne.Sokan,tudom azért hagyták abba, mert van időszak amikor sokkal rosszabb, erősödnek a tünetek,de pont ilyenkor nem kell abbahagyni!Nekem közvetlen ismerősöm komoly rákból gyógyult meg/2015/ de ő az étkezést,mindent betart a mai napig.Tehát ez amit az ott dolgozó kezelők csinálnak az nem kamu,nagyon sok gyógyult betegük van!
2015. aug. 1. 10:46
Egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni információval. Édesapám 2009-ben járt Vargha gyógykezelésre Budapesten a Király utcába és egy Tibor nevű masszőrhöz került, akivel nagyon meg volt elégedve. Azóta több más szakembernél is volt, de ez a Tibor nevű masszőr volt az egyetlen, aki hatékonyan kezelte. Nem ismeri valaki a vezetéknevét és elérhetőségét? Annyit tudunk, hogy már nem dolgozik a pesti Vargha stúdióban. Megköszönnék minden infór, vagy ötletet, hol lehetne még keresni.
2015. máj. 22. 18:30
Most visszaolvastam és látom szintén megvolt az állapot felmérés :-)
74. marlenka70 (válaszként erre: 71. - Mareszka1)
2015. máj. 22. 18:27
Az hogy ők nem diagnosztizálnak az így nem igaz. Valóban elkérik az orvosi papírokat de a kezelések előtt (pontosan már nem emlékszem az összegre de arra igen ha Vargha doktort kéri az ember jóval drágább mint ha fia végezné) állapot felmérést végeznek. A talpat nyomkodva "állapítják meg" a szervek jelen állapot szerinti működését. Ezután irány a saját allergia vizsgáló. Szerencsés aki még időben kapcsol és lelép, mert bizony a mi zsebünket alaposan kiürítették.
73. bekukucs (válaszként erre: 67. - Mareszka1)
2015. máj. 22. 15:48

Versenytanács elé került a Bajor Imrét is kezelő Vargha Zoltán ügye, és bár döntés még nem született, a végeredmény a hasonló eljárások kifutását ismerve sejthető: a hatóság egyre keményebben bünteti azokat, akik beteg embereket tévesztenek meg hirdetéseikkel. Jelen cégnél a bökkenő az, hogy pénzügyi adatait elnézve bírságot aligha képes fizetni, ráadásul a vállalkozás „osztódással szaporodik”: Vargha fiai apjuk módszerét hasonló név alatt már alkalmazzák, és noha a problémás hirdetések nekik is hasznot hajthattak, aligha vonhatók értük felelősségre.

[link]

2014. aug. 25. 02:26
"egy andrás a sok közül, aki egykor kicsit belátott a lapok közé" Visszakereshetném az évszámot, de nem ez a lényeges. Valamikor a jugó háborúk idején, úgy a kilencvenes évek közepén volt, hogy tévériport készült a nagyatádi menekülttáborban a jótevő Vargha dr. píár akciójáról, vagyis az öt-hat főből álló talpmasszázs-brigádjának ingyenes jótékonysági akciójáról. Idős-fiatal, tolmáccsal vagy anélkül, kissé értetlenül, de tudomásul vették a kamera és a mikrofon jelenlétében, hogy most már ők meg vannak gyógyítva. Az eset kapcsán, rövid időre rá, közel egy évig tartó magánéleti kapcsolatba kerültem a masszírozó lányok egyikével. Tisztességes, szép, jólelkű erdélyi lány volt. Kapcsolatunk ideje alatt találkoztunk a társaival is, mind kivétel nélkül odaátról jöttek dolgozni a doktor úrhoz. Akkoriban a Körúton, valahol a Madách Színház környékén rendelt, oda mentem rendszeresen (nevét nem írnám) a lány elé a rendelési idő végére. Szinte minden alkalommal a tilosban ácsorogtam a késés miatt, ráadásul sokszor kellett vígasztalni a sírás miatt. Mind a késés, mind a sírás oka a mindenható főnök volt, aki minden este egyenként hordta le a sárga földig ezeket a talpmasszázsra futólag betanított olcsó munkaerőket, ha elmaradtak az általa elvárt napi bevételtől! Így aztán jómagam már úgy húsz esztendeje megtudtam, mennyit is ér a "csoda", ha mégannyi híresség is bedőlt a maszlagjának!
2014. júl. 8. 14:14

Ők nem látnak semmit, csak az orvosi papírokat, amit a beteg odavisz az első alkalommal. Erre le van írva a kórisme. Ők nem diagnosztizálnak ez tény (ami önmagában nem baj), ők csak kezelnek egy a kínaiak által már több ezer éve felfedezett módszerrel, a talpreflexológiával (ami tényleg sokmindenre jó)

A baj ott kezdődik, hogy ezt teljesen egyéni Vargha módszernek nevezik. Engem érdekelt, hogy ez mitől más, mint a „sima” talpreflexológia, hiszen a reflexpontok most is ott vannak, ahol azt a kínaiak felfedezték. Egymásnak ellentmondó válaszokat kaptam, ez tovább növelte bennem a bizalmatlanságot.

Aki talpreflexológiát szeretne, jobban teszi, ha elmegy a szakmáját tisztességgel megtanuló és végző reflexológushoz, aki korrekten tájékoztatja a lehetőségekről, a kezelés hatásosságáról, jóval kevesebb pénzért.

Nekem még sikerült időben lelépnem!

2014. júl. 7. 21:03
Az lehet hogy ők látják mi a helyzet,de menet közben nem lehet megnézetni milyen irányban változik mert az a jobbik eset ha nincs változás.Mire kiürül a kassza,szaporodhatnak az áttétek is.
69. Mareszka1 (válaszként erre: 68. - Marlenka70)
2014. júl. 7. 20:15

Mindenkit nagyon sajnálok, aki belekerült a csapdába!

Az általam észlelteknek csak egy részét írtam le.

Kiszolgáltatott, az utolsó szalmaszálba is kapaszkodó emberek lenyúlógépezete ez a szervezet.Az "állapotfelméréshez" kérnek orvosi papírokat, tehát látják, hogy mivel van dolguk.Ennek ellenére többszázezer forint ugrott, mire kiderül, hogy nincs változás.

68. marlenka70 (válaszként erre: 67. - Mareszka1)
2014. júl. 7. 20:01
Hasonló "jókat" tudok elmondani. A különbség annyi,hogy a páromnak heti 3 dupla kezelésre volt szüksége. A kezelőlapjára mindíg ráírta a kezelő,hogy türelmetlen. Ki ne le lenne ennyi pénz kidobása mellett türelmetlen? Ct, MR vizsgálatokra menni a kezelés alatt és után sem javasolt.Az ultrahang csak a "főnök" beleegyezésével. Nem szabad mindenbe kapaszkodni bármilyen kilátástalan is a helyzet mert ezzel élnek vissza.
2014. júl. 4. 10:45

Saját tapasztalataimat szeretném megosztani, amik lesújtóak...


Állapotfelmérés 20000.- nem tart egy óráig, mint mondják, és semmi nem derül ki belőle, ellenben gyakran nézegetjük a vegetatív idegrendszer plakátját és többször elhangzik a bűvös szó...idegleképződési pontok.

Miután kedvesen a pénztárhoz kísértek és kezembe nyomtak egy számlát, vártam volna, hogy az állapotfelmérésről is kapok valamit, de az asszisztens nem igazán értette a dolgot, majd a kezembe nyomott egy kézzel írott paksamétát, amit először föl sem fogtam, hiszen a „nagyon- nagy „doktor rendelőjében jártam, ahol, fehér bőr vagy műbőr kanapékon várnak a betegek, úgy tűnik számítógépre már nem futotta.

Nem is értettem hogyan lehetett ezt a több oldalt ilyen gyorsa leírni, de otthon újra nézegetve világossá vált minden. Kézzel írt, helyenként átírt, így olvashatatlan összemontírozott szöveg, amiket az interneten is meg lehet találni. Mindehhez hozzáfénymásolták a nevemet, de semmi személyre szóló nem volt benne, csak általános egészségügyi szabályok kissé kuszán rendezve.

Nos a hitelesség dominói már itt megdőltek számomra.

Első alkalommal egyből javasoltak egy teacsomagot huszonakárhányezer forintért, második alkalommal jött hozzá a „biokémia”, ugyanennyiért.

7000.-Ft egy kezelés(heti 3), ami legalább 12 alkalom, de lehet, hogy 18.

Három ilyen sorozat után megnéz a „nagyon- nagy doktor” – van aki mondja magáról, van akire meg mondják.Ja! az újabb pénz!


Ezek után elkezdtem kutakodni az interneten, mert mikor átjöttek Erdélyből elég sokat cikkeztek róla, hogy hamis a diplomája, és ha valakit érdekel, mellékelem a linket. Mikor elolvastam nem akartam hinni a szememnek, hogy hogyan lehet, hogy ő egyáltalán praktizálhat?


[link]

66. viskia
2013. nov. 12. 16:58

szeifike crohn-beteg 8 éve? az nem semmi!


olvasd el szendi gábor zöld könyvét, ott a gyógymód!


görgesd le ezt az oldalt:


[link]


Itt leveleket találsz, válogasd ki a crohn betegekét. ők már meggyógyuktak!

65. illy (válaszként erre: 62. - Aidaa)
2013. jún. 2. 15:11

Kedves Aidaa!


Most költöztem Pestre a lányommal, akinél autoimmun betegséget diagnosztizáltak, de állítólag nem lehet vele semmit csinálni. Na, akkor azért ennek kicsit utánanézünk. Kérlek, írd meg, ha lehet, hogy Te hova jársz erre a jade köves talpmasszázsra, mert nagyon érdekelne. Előre is köszönöm. Ha valamiért fórumon keresztül nem lehetne, akkor megadom az e-mail címemet, de ha a Vargha módszerről lehet írni, gondolom, másról is. Új vagyok itt , nem akarok semmit szabálytalankodni, tetszik ez az oldal, örülök, hogy rátaláltam. Üdv:illy

2012. okt. 23. 16:14
Sziasztok! A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Én 8 éve Crohn-beteg vagyok és gondolkozom rajta, hogy elmenjek a pécsi központba. Előre is köszönöm, ha valaki ír.
2012. júl. 5. 14:48

Én másfél évig jártam kezelésekre.Semmit nem tukmáltak rám!!!Csak ajánlottak:pl.gyógyteákat (filléres),plusz 1-2 táplálékkiekészítőt.De semmit nem kötelező megvenni!

Engem meggyógyítottak!

Bár sztem a kezelőn is sok múlik,hogy kihez kerülsz!Nekem szuper hölgyemény jutott!Már az első nap tudtam hogy Ő lesz az,mikor megláttam áthaladni a várón!Pedig nem én választottam,hanem Vargha íratott be hozzá! :)

62. Aidaa (válaszként erre: 61. - Kingi7)
2012. júl. 4. 15:17

Kedves kingi7, Én a saját tapasztalataimat írtam le amiket átéltem és amin átmentem. Senkinek nem mondtam, hogy ne menjen oda, vagy ide és ide menjen helyette.

Senkit nem akarok meggyőzni semmiről(ellenben veled) csupán a kérdésre válaszoltam, hogy a Vargha gyógymóddal kapcsolatban mik a tapasztalataim. Az, hogy az én tapasztalataim nem esnek egybe a tiéddel és neked nem szimpatikusak ezzel nem tudok mit kezdeni. Én sem gondolom, hogy a táplálék kiegészítőket "belémtukmálták",hanem tapasztaltam.

Nagyon örülök neki, hogy Neked ott segítettek. Ez a Te élményed, ezt senki nem veszi el tőled. Az én "élményeim" pedig maradjanak csak abban a színezetben ,ahogy valójában történtek és nem ahogy mások láttatni szeretnék velem. Miért van az, hogy az emberek nem tudják azt elfogadni, hogy az események-dolgok csak a saját szemüvegjükön keresztül nézve történhetnek. Mindannyian mások és mások vagyunk. Valakinek az jön be, ha elmondják neki, hogy te hülye voltál és vagy is , ezt sem csinálod jól azt is hagyd abba, és ennek hatására indítják el egy úton. A másik oldalon pedig azok állnak ,akik nem a tiltásokra,a meghatározott dolgokra reagálnak jól, hanem a felkínált lehetőségek közül az ő saját választására. Egyenrangúként érezve magát, együttműködve a kezelővel, ami hozhatja meg számára az eredményt.

Én az utóbbiak közé tartozom mivel az embernek mindig van választása.Persze ezt csak én gondolom így, te világosan megírtad,hogy neked nem sok lehetőséged van ,mert az orvostudomány elavult. Bizonyára mindkettőnknek igaza van ,mert (most a jelenlegi kezelőm mondását idézve)" A betegnek mindig igaza van. Akkor is ha azt hiszi, hogy meggyógyul és akkor is ha úgy gondolja, hogy nem."Mindenképp úgy történik, ahogy Ő gondolja.

Persze a megfelelő segítség és változtatás az életében elengedhetetlen alapfeltétel.

Nos a cseppekről csak annyit, amint írod te MÁR HALLOTTÁL RÓLUK. Én is NAGYON SOK MINDENRŐL HALLOTTAM MÁR a gyógyítás területéről,de be kell vallanom még most is csak nagyon kevés dolog az amit meg is tapasztaltam, tehát TUDOK. Ha ez a placebó ilyen jól hat, akkor mindenkinek csak ajánlani tudom.(az árát mindenképp megéri)

61. kingi7 (válaszként erre: 60. - Aidaa)
2012. júl. 4. 13:29
Azt nem értem...gondolj bele, van 20 kezelő, napi X beteggel...szerinted a Vargha mindegyikkel ráér beszélgeni? Egyáltalán minek van szükség rá? minden választ megkap az ember, ha akarja és elfogadja.Főleg némelyik a hülyeségeivel fárasztja. Én 3 kezelésen voltam, lényegesen jobban érzem magam. nem gondolom, hogy a táplálék kiegészítőtt "belétukmálják" az emberbe. Nem "ők" gyógyítanak, hanem TE magad...Megoldás? Szerintem az is, hogy mi az életvitelemmel a baj..látod, nálad már itt bukott a sztori. Ha nem tudtad elfogadni, amit ajánlottak, akkor minek jártál hozzájuk? Minek költöttél rá pénzt? Cseppek :))) Halottam róluk...no komment...valódi placebó
60. Aidaa
2012. júl. 3. 23:14

Sziasztok,Én kb fél évet jártam a Vargha féle módszerre. Számomra semmiképp sem volt építő. Ahogy ott beszéltek velem, ahogy egyáltalán hozzáálltak a dolgokhoz. Nem beszélve arról a halom táplálékkiegészítőkről, amiket kötelezően tukmálnak mindenkire. Valószínűleg ebben a "módszer" lényege.

Azonban nem adtam fel a talpkezelésbe vetett bizalmamat csak éppen "módszert" váltottam egy ismerősöm ajánlására, akinek nőgyógyászati problémájában segítettek. Jelenleg Jadeköves talpkezelésre járok, ahol már az első kezelések alkalmával érezhető volt a változás,nem beszélve a kezelők(összesen ketten vannak)szemléletéről.Ami nagyon fontos volt számomra,hogy érezhető volt a törődés,odafigyelés és közvetlenség ,ami kialakult. Igaz itt egyetlen doktor sincs(akit mellesleg sosem lehetett utolérni és konzultálni vele) mint Vargha-éknál.

E helyett eredmények voltak-vannak.Egyetlen egyszer sem kellett végighallgatnom,hogy mit csináltam vagy éppen csinálok rosszul az életemben. Helyette a megoldásokat kaptam.

A táplálék és egyéb kiegészítőkről pedig elfelejtkezhettem,e helyett kapom az információs cseppeket. Bármennyire is furcsa, de ezekért nem kellett fizetnem. Más megvilágításba kerültek a dolgok. Összefoglalva örülök,hogy megismerhettem Vargháékat, hisz így igazán tudom értékelni mostani helyzetemet,bár a tanulópénz igen drága volt.

59. kingi7
2012. jún. 30. 15:31

Egy dolgot nem értek... itt mindenki a módszert hibáztatja, holott ez mellett kereken 5 dolgot kell betartani, ami ellenben-valaki írta- nem jelent plusz költséget, kivétel az egyszeri táplálékkiegészítőt.

Az,hogy 7000.-ft... rendben, gondoljátok végig, mi mennyibe kerül? Amikor a gyógyszertárba megveszel pár doboz gyógyszert kapásból 10-20 e ftot hagysz ott, az nem drága? Finanszírozni kell a bérleti díjat, rezsik, munkabéreket, járulékokat-ami folyamatosan nő- a fejlesztéseket... Az egészség a legdrágább! Nem mindegy, hogy egy "torokgyulladással' mész oda, vagy halmozati súlyos betegségekkel. Minden szervezet más.... Sokan elfelejtik az instrukciókat betartani-étkezés, alvás, lefekvés előtti teendők- Amit szintén sokan nem tudnak, hogy aki falat húz maga köré és nem hisz benne, annak nem is fog működni.

Miért hiányoljátok a Varghát? Gondoljátok végig, ha mindenki hozzá akarna menni és vele akarna konzultálni... :) Én nekem elsőre pozitív volt a tapasztalatom, 2 autoimmun betegségem mellé sok járulékos dolog is társul. Nem sok lehetőségem van, amikor az orvostudomány megállt.

58. kingi7 (válaszként erre: 57. - Select05)
2012. jún. 30. 14:58
A kezelés 7000.-. Szerintem hívd fel és kérdezd meg, a 2-es biztosan kezelhető.
2012. jún. 29. 10:34

Engem pedig az érdekelne, hogy 1-es típusú diabétesszel fordult már valaki hozzájuk?

És jelenleg mennyi most egy kezelés náluk?

56. kingi7
2012. jún. 27. 00:37
Érdekelne, hogy valaki autoimmun eredetű izületi gyulladással járt-e nála? Tapasztalatok?
2012. máj. 21. 14:59
olyanokat keresek akik multiplex extozis abetegseguk es a kezelesrol is szeretnek tobbet tudni
2012. máj. 20. 18:30
olyanokat keresek akinak multitiplex extozisa van es a kezeleserol tobbet meg tudni
2012. jan. 12. 13:59
Megvagyok elégedve a Vargha gyógymóddal
52. pisztrang1 (válaszként erre: 51. - Hedi13)
2011. dec. 23. 22:27

Szerintem is ott történt, de persze az egésztől független dokik is mondják, hogy neeeem. Na ezért lett elegem az orvosokból, és fordultam a természetes dolgok felé.

Igen, én is jógáztam már itthon dvd-re, és tök jó volt, lehet, újrakezdem :).

Az év hátralévő részére minden jót :)!

51. Hedi13 (válaszként erre: 50. - Pisztrang1)
2011. dec. 23. 16:12

Hajjaj, nem semmi a történeted! Csak egy ötlet volt a részemről, nem tudtam az előzményeket.

A lombiknál nem történhetett valami, ami elindította ezt a kálváriát nálad?

Nekem van egy 4-5 cm-s ciszta szerű valami a bal petefészekben kb. egy éve. Nemrég jutottunk odáig a dokikkal, hogy talán ez endo. Kb két hónapja meg furán fáj a hasam itt-ott, főleg középidőben, de mensi alatt is. (bár nem görcsölök egyáltalán).

A Vargáékhoz meg azért kezdtem járni, mert már akkor rosszul léteim voltak folyamatosan. Ez hosszú történet. :)

Én most az Arwen tornát fogom csinálni, állítólag nagyon jó az endo-ra is.

Inkább tornázz, az olcsóbb, mint a talpkezelés. :)

A jóga is nagyon jó, azt is csinálom itthon dvd-re, érdemes megpróbálni.

Neked is nagyon kellemes ünnepeket!

50. pisztrang1 (válaszként erre: 49. - Hedi13)
2011. dec. 23. 12:01

Igazából nálam a sorrend az volt, hogy lombik, aztán mindenféle rosszullét (már a leszívás után, ami beültetéssel is megmaradt), 1 hónap múlva kórház: nőgyógyászati laparoszkópia, mert azt hitték, méhen kívüli terhes vagyok (itt egyébként felmerült az endometriózis, bár döbbenten néztem a dokira, amikor mondta, hiszen van ilyen az ismerősi körömben, és mindegyiküknek gondja a mensiével, nekem meg soha semmi. Tényleg, megkérdezhetem, hogy nálad se voltak gondok, tünetek? Akkori nőgyógyim azt mondta, hogy biztos, hogy nincs endometriózisom, még csak az hiányozna), érdekes módon viszont a zárójelentésbe sem került bele ...

Aztán belázasodtam és rosszul lettem, és akkor még nőgyógyászaton felnyitottak, de sebészt kellett hívni, mert már lyukas volt a vékonybél, hashártyagyulladás, ... stb. Ezután ezzel együtt volt 7 műtét, mert mindig tovább lyukadt (na ezt azóta se tudja senki megmagyarázni, miért, 1-1 lyukadásra sok magyarázat lehet, egy biztos, hogy a sok hormonnal elvékonyították a belet, ezt minden doki elismeri). Ezután jött a szteroid, ami megállította, de még a vastagbelem egyszer kilyukat, így kivezették a vékonybelem. Majd júniusban ezt visszahelyezték. Szóval összesen volt 9 műtétem (az első 8 két hét alatt), ezért meg mivel nem kelhettem fel, összenőtt minden mindennel. Aztán ez a ciszta-szerű dolog szeptemberben kezdődött, addig soha nem volt ilyenem (viszont Varghához aug.31-én kezdtem járni, persze nem biztos az összefüggés). Igazából azóta nincs szteroid se már, a nagy műtétek óta eltelt 10 hónap, de a záróműtét óta is 6.

De köszönöm mindenesetre az ötletet, mert erről még nem beszéltünk a jelenlegi nőgyógyimmal, ő azt vallja egyébként, hogy a sok összenövés miatt nehezebb a beleimnek dolgozni, és erőkifejtés közben vizet/folyadékot választanak ki, ezért van. Szerencsére ő a természetes gyógymódok híve, így aviva tornát javasolt, meg szőlőmag kivonatot. Sajnos pont a Varghához való futkosás miatt nincs időm/erőm még tornázni is, ezért is gondolkodom, hogy abbahagyom, lehet, mozgás, torna vagy jóga többet segítene ...

Köszönöm a választ! Békés, boldog Karácsonyt kívánok!

49. Hedi13 (válaszként erre: 48. - Pisztrang1)
2011. dec. 23. 09:06

A soraid kapcsán az endometriózis ugrott be rögtön. (folyadékkal teli ciszta, ami hol előjön, hol eltűnik!!!) Nem merült még fel a nőgyógyászodban? Attól lehet emésztési gondod, fájhat a hasad, bélperforációt is okozhat. Nálam most endomet. gyanú merült fel, csak ezért vagyok tájékozott. :)


Nem is értem, hogy miért kellett ilyeneket mondani. Nekem a másik Varga fiú csinálta az állapotfelmérést, ami nagyon találó volt egyébként.

Én hiszek a talpreflexológiában, nekem egy darabig hatásos is volt. Szerintem annyi a különbség, hogy ők nyomják erősen a pontokat, a másiknál meg masszírozzák. Az előbbi méregdrága, mert ez egy "módszer", az utóbbi meg megfizethető.

Ha fogok is járni, akkor csak sima talpmasszírozásra, nem ide.

2011. dec. 22. 20:52

Igazából nálam bélperforáció volt előzetesen, és abból szerencsésen kijöttem, de eléggé lefogytam, és gondoltam, felerősítésként nem árt, ha "rendbetesznek". Illetve szteroidot kellett szednem korábban, amiről nehéz volt leállni, szédültem, gyenge voltam. Ez egyébként megszűnt, bár ki tudja, lehet, amúgy is úgy alakult volna a gyóygszer kiürülésével ...

Nálam a fenti sztori előzménye lombik program volt, ahova úgy mentünk el, hogy igazából nem volt semmi komoly baj (nálam meg aztán tényleg minden OK volt).

A kivizsgálást egy Melinda nevű hölgy csinálta, ő szimpatikus volt. A felülvizsgálat Vargha Zsoltnál volt, aki olyanokat "vágott a fejemhez", hogy nem csoda, ha nem jött össze a gyerek, mert olyan állapotban voltam (honnan tudja, hiszen akkor még nem jártam ...), meg gyerekkoromban biztos agyonantibiotikumoztak (később megkérdeztem anyukám, és nem!). Szóval nekem azóta az emésztésem rosszabb, mint volt, meg lelkileg sem érzem magam túl jól. Amikor beszélni akartam vele erről, akkor meg mindig üzengetett, hogy biztos csak vírus, szedjek C-vitamint, aztán még egy próba: igyak gyömbérhéj tea (na, ilyenről senki nem hallott). Ja, és nem tudom, összefüggésben van-e, de azóta a Douglas-ürben van hol eltűnő, hol előjövő, folyadékkal telt hólyag (kvázi ciszta). Egyébként a táplálék kiegészítők nagy részét én se vettem meg, illetve csak azt szedtem be, amiről meg voltam győződve, hogy jó. Rá nem kérdeztek konkrétan, így ők simán azt hitték, hogy igen :).

És még azon gondolkodom, mivel is több ez, mint a talpreflexológia ...

Köszönöm a válaszotok :)!

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook