Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Najóóó,egyszer kiborultam,amikor úgy adódott,hogy jégkrémért lementünk a kocsmába.
És ott olyan szomorú arcokat láttam,hogy a szívem szakadt meg...végül is ennyi..
Tegnap bementem a kocsmába egy kicsit biliárdozni.
Tele volt önpusztító arccal a közeg de jó volt kicsit leföldelni magam velük...:)))))
Viszont iszonyat hogy mennyire boldogtalanok, szenvednek, és nem találnak más megoldást mint a pia, kötekvés vagy kárörvendés....
Velem nem csináltak semmit, bár éreztem azt a gyilkos energiát ami csak az indokra várt hogy valakin kitöltsék.
Viszont ha másfelé irányul, akkor felém is, és ez igazán szomorú dolog...
Féltékenység, hatalomvágy, vagy egyéb indok...
A gazdagok körében könnyen meg lehet vásárolni olyan cseppeket amik belepöttyintve az italba halált okoznak, annélkül hogy kiderüne a boncolás alkalmával...ez a 21. század...
Oké,vágom:))
Tehát,meghalt.
Csak úgy.
Nincs mit gondolkodni róla.
Fata!!! :))) Ez most mért kell??....
Nem, csak nem hiszek a búlvárnak, egy ócska szenny az egész, mindent kitalálnak, mondanak, írnak. A felderítési szálak hosszú munkát és pénzt igényelnek, pláne hogy minden kapcsolati szinten zajlik. Ez pedig ugye bőven Hollywood, Los Angeles, vagy mittudomén, szóval a gazdagok krémje között zajlik...
Gondolod hogy narkóztak???
Brittany nyilatkozta hogy érzékeny minden gyógyszerre és kemikáliára. Ezen kívül imádja az életet és akikkel körülveszi magát...
Jimmy Hendrix-et állítólag begyógyszerezték és megfojtották mert ellent mondott a menedzserének. Ez csak feltételezés, egy cikkben olvastam. Fojtogatási nyomokat fedeztek fel rajta, feltehetőleg egy sállal történt a dolog.
Kurt Cobain is valószinüleg árnyék áldozata lett.
Mi az igazság?? Erről senki nem beszél???...
Ha csak Heath Ledger-re gondolok vagy Brittany Murpy-re, annyit mondhatok hogy zsenik voltak...
Rá kell jönnöm miért éppen ők döntöttek úgy hogy mennek...vagy az egész mögött egy sötét árnyék áll....???
Már miben?
Színészetben?
Igen ,abban biztosan.
De lenne még sok kérdésem,amit már nem tehetek fel....
hA TUDNÁD ,HOGY KB PONT ILYEN SZÉLES A VIGYOROM,MÉG KEDVESEBBEN ÜDVÖZÖLNÉL:))))))))))
......nem akartam kiabálni,a caps look véletlen volt,de nincs kedvem újra írni