Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A zöld az én kedvenc színem. fórum

A zöld az én kedvenc színem. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 10. 09:46

Én is nagyon szeretem. A világoszöld és az ún. katona-zöld árnyalatok kivételével szinte mindet.

Szombaton voltam egy egyetemi találkozón, a 22 főből 6-an voltunk a zöldnek kb. ugyanazon árnyalatában. 😁

Egy ideje vadászom egy zöld bőr sneakerre, de még nem találtam.

18. Ezüstös (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 00:53
A legtöbb színt kedvelem, de a zöld gyerekkorom óta különleges helyet foglal el a szívemben. Az a szín egyszerűen én vagyok.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 55Judit)
nov. 10. 00:35
Abban is van egy kis zöld legalább!😃🌽
nov. 9. 21:07
Volt zöld korszakom is( nadrág, póló, cipő, stb...) és most is vannak még zöld cuccaim.
15. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 20:17

Nekem kötelező 🙂

Zöld szem, vörös haj.

14. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 18:04
Nekem is 😍 ruhák, cipők, táskák, kabátok, kesztyűk, szemüvegek, smink, autók, zöldben minden jöhet. Mostmár nem nagy szám a beszerzés, de 10+ éve a zöld színű cuccokat vadászni kellett. A legnehezebb az autó téma volt, 20+ éve a Toyotanak volt egy zöld szériája, 15+ éve a mazdának, 9-10 éve a mercinek, most viszont minden is van zöldben.
13. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 17:17
Van egy nagyon szép árnyalata, az most nekem is tetszik. A szemem is zöld 🤗
12. fenevigye (válaszként erre: 11. - L.luiselotte)
nov. 9. 17:08
Engem nem emlékeztet, mert nem voltam katona. Főleg a lányoknak tetszett. A világháború végén olyan sokan születtünk, h a kutyának sem kelettem/kellettünk.
11. l.luiselotte (válaszként erre: 8. - Fenevigye)
nov. 9. 16:43
Pedig a fiúk állitólag azért nem szeretik zöld cuccot, mert a katona ruhára emlékeztet. Mármint az a korosztály, aki még volt katona,
10. Titkos üzenet (válaszként erre: 9. - Titkos üzenet)
nov. 9. 16:15
nov. 9. 16:14

Én is szeretem. Sokat hordtam régen. De én a meleg színeket szeretem, a zöld még elmegy.

A citromsárga nekem a 💛💛💛!

Gyerekkorom kedvenc színe is a zöld🟢 volt, meg a citromsárga🟡, vagy azok keveréke. 🙂

[link]

nov. 9. 15:57
Fiatal koromban hordtam zöld pulóvert, és hülyére dicsértek, h milyen jól áll.
7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 15:39
A kukoricázók akkor a legboldogabbak ha foglalkozol velük. Nem kell figyelembe venni Egyébként a zöldet nagyon szeretem. érdekes, mióta őszülök és mákos a hajam, a szürkét is megszerettem. Jól áll a szürke póló is. :)
nov. 9. 15:18

Nekem is. A házunk is zöldre van festve, zöldek a függönyök, több autóm zöld volt, ja és sötétzöldek a szemeim is.

és van sok zöld Ruhám, jól is állnAK.

nov. 9. 14:56

Kaptam 🌽-át is 😅

Aki akar mindenbe bele köt..🙂

Szép szín,nekem a szombámban is zöldes a fal.

Az autóm is.

nov. 9. 10:30
Én is szeretem a zöld színt. A smaragdzöld a kedvencem.
nov. 9. 09:57
jó szín, én is kedvelem
nov. 9. 09:55
Nekem is. A szemem is zöld....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook