A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Én is. Már most nem emlékszem, hogy a Bálint milyen volt annyi idősen, mint a Barnus most. Ha valaki azt mondja, totál olyan, mint a Bálint volt ennyi idősen, akkor nem tudom, valóban így van-e.:((
Csak legalább néhányat megjegyeztem volna:)))
De oly rövid az eszem:))
Igen és nem tudunk megjegyezni minden pillanatot. Pedig szívem szerint azt tenném.
Kis gonosz!:)))) Jó éjt!:)
Na megyek aludni, ma is hajnali fél 9-kor keltem :)))
Jó éjt!
A világ legjobb dolga.:) Csak azt sajnálom, hogy nem lehet egy kicsit megállítani az időt.:( Olyan gyorsan nőnek.:((
Mindegyik gyerkőc egy kis akarnok. Nem foglak irígyelni, ha a második gyerkőcöd valóban "nehezebb eset" lesz. Na majd akkor felköthetitek a gatyátokat.:))
Baromi nehéz két gyerekkel, ha nyugisak, ha nem.;)
De tényleg jól csinálja :))
ááááááááááááááááááááá
Ne is mondd, unokatesómék úgy jártak, hogy az első a nyugis. Szerintem mi is így járunk. Ez a gyerek egy ajándék, mindig azt mondják a szüleim. Meg sem érdemlem, hogy ilyen jó legyen. De azért akarata az van... :DD
Nekem mázlim van abból a szempontból, hogy a Bálint, mint első gyerek minden húzós szituációt megtapasztaltatott velünk. K.rva eleven kölök. Így fel voltunk készülve a "legrosszabbakra", amikor a Barni megszületett. És mi történt? Kaptunk egy baromi nyugis, kiegyensúlyozott, örökké boldognak tűnő, állandóan vigyorgó babát. Kész áldás a Bálint után, hogy nem volt hasfájós, hogy nem kellett vele sokat éjszakázni, hogy nem viseli meg a fogzás, hogy nem nyűgös, stb. De képzeld el, mi lett volna, ha fordított a sorrend és az első kölök ilyen álom gyerkőc, a második meg egy kis ördög.:) Így csak kellemes meglepetés ért minket és a mai napig is mindig azon csodálkozunk, hogy ilyen gyerek is létezik?:))
Csak beszalad egy kis lebacásra:)))))
Belementünk a témába, ő meg eltűnt :)))
Valahogy Noranna mindig erre kanyarodik:)))
Jesszus, nem is tudom mit csinálnék... Szerencsém van, hogy Hanga rám hasonlít. Félek is a következőtől, hogy ő meg majd a páromra, aztán akkor lesz ne mulass nekem :))
Igen, én is hallottam ezt és hogy türelmesebbek is. Nekem van ilyen is, olyan is az ismerőseim között. Hanga már magának mondja, hogy "pijjanat, tüjejem" :)) Cuki :)
Kicsit sem irígykedek, áááá...:) A fiúk reggel max. 1/2 7-ig alszanak. Sokaktól hallottam, hogy a kiscsajok sokkal nyugisabbak és kevésbé aktívak (elevenek?), mint a fúk, pfffffffffff.
Mindegy mit csinálunk, ők diktálnak :))
9 körül. De 8-tól nekem vele annyi dolgom van, hogy megmelegítsem a tejet, ne legyen túl hideg mire inná :)
Hanga meg reggel alszik sokáig, általában ugye fél 10-ig is. Meg délután 2-3 óra. Rendes gyerek. :)
Ez aranyos.:)
Hanga mikor szokott esténként elaludni?
Igen, szerencsére ma elég korán elaludtak.:) Tudod az a gond, hogy napközben nagyon szeretnek aludni. A délutáni alvás mindkettejüknél 3-4 órát jelent, így nem csodálkozom azon, hogy későn alszanak el este. Pedig sokat vannak levegőn, le is vannak fárasztva rendesen.
Párom "zseniális" fahumorával mondaná erre, hogy nem Békésen, hanem Kaposváron :))
Zsiványok alszanak békésen? :)
Azért azok durvább dolgok szerintem, nem megy olyan könnyen. Szerintem inkább az a baj, hogy a sok válás vagy rossz szülői párkapcsolat, a pénz miatti gyerek elhanyagolás, odafigyelés hiánya stb miatt rengeteg a lelkileg sérült gyerek. Őket pedig könnyebb rávenni ilyenekre.
Csak nem a bűnös..büdi bagóról folyik a dumcsi:DDD
További ajánlott fórumok: