Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Ezt még én sem hallottam. Mit jelent?
Mikor anno még járőr voltam mondtam a kolléganőmnek, hogy figyeljen nagyon oda rám, mert ha berepül egy darázs az autóba én akár menet közben is kiszállok, és még az sem zavar, hogy én vezetek.
A lódarázstól még akkor is áll a szőr a hátamon ha tőlem sok sok méterre repül el.
Én távolról szeretem őket...:)
Pencizni.:) Nem hallottad? Itten Vazsban a gyerekeknek szokták volt mondani, hogy pencizz drágám.:)
Én a fülbemászót nem szeretem meg a lódarázs se a barátom. A többiekkel nincs bajom.
Nagyon sziporkázol - én meg jókat nevetgélek :))
Nekem meg csak itt nincs bajom velük.:)
Elszámolok háromig, ..... vagy fél négyig és már alszom is :-)))
Ili, csak nem el is mentél pencizni?:(( Lecsúsztam Rólad.:(
Ezen a kis rajzon cuki :) Bár nekem az életben sincs bajom velük. Remélem, nem is lesz :))
Én a darázson kívül minden állatot nagyon szeretek. Bár az egérnek nem örülnék. Igaz szerencsére a 4. emeletre nem merfeljönni, mert tériszony a van. A vakondról meg nem is beszélve :-)
Főleg a szívecske a "pólóján".:)
Számolgathatod a bárányokat :))
Nem tudom mi az, de cuki :))
Akkor legyen aranyos Nálad, de ne nálam.:))
Szia!
Egy olyan kis rágcsáló nagyon aranyos tud lenni :-)
Sziasztok!
Pen, köszi a fagyit, küttem egy egeret (vagy vakondot?) cserébe.;))
Igen :-)) Most meg majd a plafont fogom lesni.
Mire újra mehetsz aludni :)))
Én aludtam kora este másfél órát. Már talpon voltam közel 36 órája.
De nem kellett volna. Mikor felkeltem még fáradtabb voltam és a fejem is megfájdult. Most kezdek magamhoz térni.
Jaj, azért ez nem akkora ország... Bár ha az utak állapotára céloztál, akkor igazad van :DD Mondjuk nemtom min nevetek, mert ez inkább szomorú.
Ma én se maradok sokáig, így is gyufával kell kitámasztani a szemhéjam :))
Jó éjt neked!
Inkább 3 vagy 4 nappal előtte, mert az út magában csak 1-2 nap lenne :-)))
Mentem aludni. Jó éjt!♥
Majd rizskochk-val álmodom:))
Óh,már én is csak gyorsrizst használok:)
Jó,nem a tejberizshez,de de egy rizibizit,mindenképp:)
Bármikor, csak szólj előtte 1-2 nappal :))
Mint kajával semmi bajom, csak még sosem készítettem.
További ajánlott fórumok: