Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Hoxa helyett??? Felháborító! :))
Tegnap elszólított a kötelesség. Kénytelen voltam dolgozni :-))
Köszi :)
Tegnap is voltam, de te csavarogtál :)
valahogy megéreztem, hogy benéz még rajtam kívül valaki. Külön öröm, hogy Te vagy az :))))
Látod, előle semmit nem tudsz eltitkolni :)) Valld be, hogy megetted :))
Ezt jól megoldottátok :)))
ez aranyos..nap mondása:
Noncsinak van egy kis könyve,aminek a lapjain van pár darab puzzle is..mindig kiszedi,majd én visszarakom..
az egyik képet raknám ki,ő adogatja egyesével a darabkákat..mondom neki,hogy egy hiányzik..keresei,keresi..mire megszólal:
anya megevett egyet..:))
De aztán behoztál és azt hiszem sok dologban meg is előztél :-)))
félév előny komoly idő..(babakorban..):)
Szemtelenül fiatal vagy így is. :-)) Én már majdnem fél évesen rúgdolóztam, mikor a világra jöttél :-)))
Akkor reméljük jó idő lesz! Isten éltessen sokáig mindkettőtöket!:)
én pedig kedden ugrok még egy évet..:)
Tyű, ezt nem is tudtam! De jó! Reméljük, tudtok kint ünnepelni!
Remélem a hétvégén nálunk jó idő lesz..Noncsit holnap lesz két esztendeje,hogy világra hoztam..:)Szombaton vagy vasárnap ünnepelnénk..és mivel kint a szabadban több hely van,nagyon kellene a jó idő..
egyébként ma reggeltől hol beborul,hol kisüt..
Hmmm, az sem túl jó.:( Nálunk általában kiszámíthatóan mindig dög meleg van.;)
Nálunk felváltva viharkodik meg süt a nap. :S
Szia Ili!♥
Mindig csak nálunk van tikkasztó meleg és napsütés?:) Ejjjj, ez a Poldi, kap a seggére.;) Ha elvonultak a sötét fellegek, gyere.:)
Szia Ami!♥
Nálunk nagyon dörög,villámlik!:(
Megint Poldi küldte!:((((((
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim.:( Más kérdés, hogy az ő gyerekekük ennek ellenére is makk egészségesen születik meg.
Bocsi..hogy elhúztam,de megnéztem Noncsit,és ott ragadtam..:)
amúúúúggyy meggggg,ha visszaolvastok,nem én hoztem fel a témát..
bár tény,ez a vesszőparipám:(de csak,ha gyerekről van szó:tehát várandósan,szoptatás alatt,és gyerek közelében nem dohányoznék!)
míg a kórházban voltam,leesett az állam,nem gondoltam,hogy ilyen drasztikus a helyzet..bár hozzáteszem..az ilyen esetek 90%-a more volt..)
Ma itthon vagyok,és szétszakadok:)
Itt is reggel lett:)
Vagy valami:)
Mentem alukálni! Jó éjt !♥
További ajánlott fórumok: