A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Örülök, hogy egy korúak vagyunk:-)
Ráadásul én is már a 6. hétben vagyok:-)
Kíváncsi vagyok a tüneteidre:-)
Te mit érzel így a 6. héten?
Remélem minden rendben lesz:-)
Mi már 2,5 éve tervezzük, ugyanis akkor ismertem meg a Férjem:-)
Eddig próbálkoztunk:-)
De szuper!!!:)
Ne izgulj minden rendben lesz!
A gondolatnak teremtő ereje van, ebben biztos vagyok. Csak pozitívan és minden ok lesz.
Sokat vártatok rá? Vagy egyszerűen csak mostanra terveztétek?
Sziasztok!
Ma derült ki az ultrahangos vizsgálaton, hogy 5 hetes terhes vagyok:-)
7,2 mm a petezsák:-)
Nagyon izgulok:-) 40 évesen az első babámat várom:-)
Igen nekem a beágyazódáskor fájt a hasam.
És én is mindhárom terhességemnél nagyon türelmetlen voltam, így már jóval a menszeszem időpontja előtt csináltam tesztet. Mindhárom alkalommal kimutatta a fogantatás után a 11. napon, de csak nagyon-nagyon halovány csíkkal!
Nekem már a fogantatás után a 11. napon kimutatta, tehát még meg sem kellett volna jönnie.
És igen már első alkalommal összejöhet, de elég kicsi rá az esély, bár már hallottam több ilyen esetről...
Sziasztok!Elég hülye és szokatlan kérdéseket fogok feltenni, de 20 évesen nem fordult elő még ilyen.
A helyzet az, hogy párom 32 éves én 20. 8 hónapja vagyunk együtt és párom szeretne egy bébit. Kétszer tettünk szert a bébire. :) Vettem tesztet de az egyik semmit sem mutatott a másik elmosódott. Mikor kell megcsinálni a tesztet? Menstruáció előtt vagy után? Elsőre összejöhet a bébi? Meg az hogy bebeszélem magamnak, hogy terhes vagyok és lehet hogy mégsem. Ez olyan rossz.
Adrienne87
szia nem tudom hány éves lehetsz de tiszteletlenül beszélsz egy emberel aki segíteni próbált .
Nem fárasztalak ne aggódj!!!!
A terhesség lehetséges jelei
elmaradt menstruáció (igaz, pár csepp terhesség esetén is előfordulhat az első elmaradt menstruáció idején)
reggeli rosszullét (sok nőnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs)
gyakori vizelési inger
mell megnövekszik, érzékennyé válik
a méh nagyobbnak érződik
a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak
a mellen előtűnnek a vérerek kék csíkjai (később a hasfalon is)
a mellbimbón a bőr szárazzá válik
előtej szivárgás
folyamatos éhségérzet
nagymértékű fáradtság
ha terhesnek érzed magad
hát jó lenne a csajokkal beszélni, de a másik fórumon nincs senki, azért nyitottam ezt
te babát szeretnél?
Sziasztok!
A férjemmel megbeszéltük, hogy ha akar, akkor már jöhet a baby. Ez azt jelenti, hogy nem védekezünk, de nem számolgatunk, nem izgulunk rá a dologra.
Szerintetek lehetek terhes, ha napra pontosan megjött (nem barnás), viszont a héten már kétszer lettem rosszul: egyszer főzés közben felfordult a gyomrom és hánytam is, pedig azt főztem, amit előtte annyira kívántam; erőteljesen kívánok ételeket, amiket utána, ha eszem már nem; az alhasam egyfolytában érzem; néha fémes íz van a számban; és néha szakad rólam a víz, néha meg nagyon fázom???
Sajnos több helyen is elolvastam a terhesség korai tüneteit és félek, hogy csak pszichésen produkálom a tüneteket:((
Hat most,hogy kerek legyen a törtenet elkaptam egy virusos hasmenös gyomorgörcsölös nyavajat...
Valahogy ez nem az en honapom...
Szep hetveget mindenkinek...
Nekem a középső lányomnál volt ilyen vérezgetés, azt hittem meg fog jönni, aztán számoltam és rájöttem hogy alig vagyok túl a félidőn...
Na akkor már gondoltam,hogy valami van a levegőben illetve valaki van a hasamban...:)
Úgyhogy simán lehet a beágyazódástól...