A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ver a szívem, ha erre gondolok, izgulok rendesen :) még a kicsi sem tud elterelni pedig rosszalkodik. Sajnos itt a faluban inkább nem veszek, iszonyat pletykásak az emberek. Hiányzik a város. Talán hétvégén a dm-ben vagy Müllerben, ha sikerül titokban venni.
Igen ebben van valami... Kérdeztem a nőgyógyászomat anno hogy mi is van ezzel a dologgal,és azt mondta hogy egyet is elég kihagyni hozzá... Én pont így lettem! :D Szóval tudom... Persze ritka de lehetséges. Az akarásról meg annyit,hogy amikor jelentkeztek a jelei nem akartunk babát,csak a párom szólt mikor először mondtam neki hogy mi is van, hogy az utolsó együttlétnél nem igazán sikerült a megszakításos védekezés... És azóta szeretném csak,mióta ezt tudom! És amiket érzek nem akkor jöttek elő mikor mondta hanem előtte,csak azóta reménykedek...
És azt kihagytam az egészből,hogy azért szeretném minél előbb tudni hogy van-e baba vagy nincs,mert a párom a különleges erőknél katona,és ha van baba akkor nem megy vissza márciusban fél évre afganisztánba... Mert ugyabár onnan nincs hamarabb visszajövetel,akkor sem ha összedől a világ,nemhogy azért mert esetleg várandós vagyok... Ezért nagyon nem mindegy. És lassan választ kellene adnia hogy megy vagy nem. :(
Most olvastam vhol hogy a gyógyszer abbahagyása után rögtön sokkal nagyobb az esély a teherbeesésre.Az első gyogyszermentes honapban.Persze ez nem garancia.Sajnos azt hiszem az agyunk is becsap minket ha ennyire akarunk vmit.... :-(
Yasminelle. De egy kalap sz...r!!! Senki ne szedje vagy ne hagyja abba mert utána semmi se lesz jó! :S Szedtem tavaly január előtt 4 évig,utána abbahagytam 3 hónapra és mikor megint elkezdtem utána sosem jött meg,csak ilyen barnás szerűség volt 1 max 2 napig,tiszta pattanás lettem (holott sosem voltam),és épp váltani akartam,ki akartam hagyni egy hónapot és akkor történt az az esemény amiből lehet hogy baba lesz! :) Ezért is örülnénk,mert nem terveztük (soha nem is gondolkoztunk rajta) főleg mert nem olyan nagyon régóta vagyunk együtt,most viszont mind a ketten szeretnénk! :)
Igazad van... Mindenben,fiatal is vagyok meg minden. Habár a párom nem annyira... :) Most lesz 30. Az se olyan sok,főleg férfiaknál,de nem is azért szeretném annyira mert félek hogy nincs időm,hanem mert már írtam itt pár oldallal ezelőtt lehet kb hogy minden váratlan volt a kapcsolatunkban,minden hirtelen jött úgy hogy nem is terveztük,és ez is olyan folytatása lenne a dolognak! :) És annyira jó lenne! :)
Milyen gyogyszert szedtél?
Nekem volt, hogy félidőtől hányingerem volt a mensi 3. napjáig.. egész nap.. este volt, hogy annyira, hogy már elegem volt belőle.
Nem hánytam, csak egész nap émelyegtem..
Nem volt baba, és nem hiszem, hogy bebeszéltem, mert előtte sem, meg utána sem volt ilyen.
Ahhoz meg túl sokáig volt, hogy gyomorrontás legyen.
A stresszre is gondoltam, de ennél sokkal stresszesebb időszakomban sem volt olyan, hogy egész nap émelyegjek..
Szóval nem tudom mitől volt, de nem babától..
Szerintem tényleg nyugi kicsit, amúgy is még nagyon fiatal vagy, ráérsz még parázni rajta.. :-)
Mikor én első hónapba ennyire ráparáztam és alig tudtam létezni egy hétig annyira izgultam, és megjött, akkor teljesen fejbevágott, hogy én tényleg ennyire idióta vagyok?
Mire volt jó majd belehalni az izgalomba, miközben nincs semmi???
Akkor tudatosult bennem, hogy nem szabad azért ezt ilyen szinten komolyan venni, mert csak a saját életemet keserítem meg. Persze én is várom, meg izgulok kicsit, de el kell fogadni, hogy ezeket a dolgokat nem mi irányítjuk, és ha ott lesz az ideje jönni fog, és ha ott lesz az ideje megtudjuk, hogy van-e bent valaki..
És van valami jele babának?? :) Mit érzel?? Én egyébként határozottan érzem hogy nem olyan a "testem" mint amilyen eddig volt. Olyan van ott bent valaki érzésem van... :) Remélem jól érzem! Ha akkorra nem várod akkor gondolom Te is izgulsz eléggé :) Te teszteltél mostanság?? Remélem összejött Neked is és mindenkinek aki szeretné! :)
Nekem is van egy kisfiam,7 éves lesz áprilisban.De imádom mikor azt mondják hogy te mit izgulsz hiszen már van egy gyereked...
Akkor most szeretnétek a másodikat?
Szagérzékenység,de nagyon,nem bírok enni (csak amit éppen megkívánok), de szinte semmit amit eddig akár szerettem... A melleim úgy fájnak hogy még a póló is fáj ha hozzáér,és pici fehér pöttyök vannak rajta, a hasam nagyon érzékeny,és tegnapig görcsölgetett is,most egész jó. A testhőm 37 vagy 37.1-2. egész nap. Kb ennyi. Igaz hogy szedtem gyógyszert és nem tudom milyen érzés a peteérés mert eddig a gyógyszer miatta nem volt,de már hagytam abba több időre is,és akkor ilyenek nem voltak... Meg ennek a nagy része már tart 4-5 napja... Hát a 6 hónap elég sok,reméljük segít a clostilbegyt... Sok sikert Nektek!
Neem, már van egy másfél éves kislányom, előtte költöttem ezreket. Most megvolt az esélye egy másodiknak, de bizonytalan. Megértem az itt szurkolókat, mert én is így voltam, be voltam szinte kattanva előtte. Rengeteg tesztet elpisiltem :)
Angel, a következő mensim akkorra nem várható mint a tiéd :)
Miért milyen tüneteid vannak??Kb 6 honapja,előtte gyogyszert szedtem.Volt mindenféle vizsgálatom,de most felirta a doki a clostilbegyt-et hogy a köv mensi 3.-ik napjától kezdjem el szedni.De nem tudom mit csináljak....
:(( Ha nekem lenne egy pozitív biztosan csinálnék még párat hogy biztos legyen... Most próbálom magam arra a gondolatra áttéríteni hogy ha nincsenek "jelei" akkor nem is gondolunk rá,mert nem terveztük... Csak hogy ne ezen járjon az agyam egész nap... Csak mivel a mensim 13 nap múlva lenne ezért nem lehet PMS a tünet,és nem hiszem hogy a peteérés vagy az ovuláció miatt lenne... De majd kiderül. Ti mióta szeretnétek babát??
Tudom hogy mennyire nehéz....Különben képzeld tavasszal volt egy pozitív tesztem... Mentem a dokihoz mint a szélvész,boldogság,öröm stb..Aztán az ultrahangnál közölte h nincs semmiféle terhesség.Na azt az érzést gondolhatod!
Próbálom mindig nyugtatni magam hogy ne csináljak tesztet,csak annyira nehéz... A mensi ideje meg soká lesz még... Mert ha megfogant akkor nem pont a középidőben... Hanem előtte és még 13 nap múlva lesz mensi ha lesz (remélem nem)... Ezért is szeretném tudni mert annyira bizonytalan... :((
Szia.Nyugodj meg szerintem még korai volt a teszt.Különben én sem birom soha kivárni és egyfolytában tesztelek.Nyugi és probáld kivárni a mensi idejét a tesztelésel...
Csak annyira szeretném tudni!! :(( Viszont több negatív tesztet nem akarok látni úgyhogy várok!
Angel!
Tenap sztem 12-en is leírtuk, hogy korán van még tesztelni. Ezen egy digitális Clearblue sem fog segíteni. Várj türelemmel, semmi sem fog változni a teszteken egy darabig.
A Clearblue sem tett csodát... :( Negatív lett,elvileg 11. nap lenne a fogamzás után. Lehetséges hogy még ezután lehet pozitív?? Sok helyen azt írják hogy 12-14 napos terhességet mutat ki... :( Szerintetek???
:-( Hányadik napod volt?Lehet hogy csak korán csináltad??
Na de jóóó!Akkor kisbabád lesz?Engem már a gyógyszertárban meg se kérdeznek hogy mit kérek... :-D
Tudom!Csak annyira rossz érzés amikor már az állitolagos barátnőid is hülyének néznek.Ezt tényleg csak az érti meg és az tudja átérezni aki benne van.Tegnap csináltam tesztet,negatív.Tegnap volt a 31.napom,de nekem mindíg össze vissza van.És Nálad?Sikeres volt a hónapod??
Bocsi most nem emlékszem, de nem voltak terhességre utaló jeleid?
Nem lehet, hogy mégis volt, csak "elment"?
Elvileg szerintem a doki meg tudja mondani, hogy volt-e, bár nem tudom melyik a jobb érzés, ha tudja az ember, hogy volt, vagy ha nem..
okés...hát akkor remélem.......
Sok mindent láttam és hallottam már... :)
rendben hát nagyon remélem és te miből gondolod hogy nem vagyok terhes amugy?:)
rendben hót nagyon reélem és te miből gondolod hogy nem?
Semmi baj... ez a fórum pont ezért van! :) Örülök, ha megnyugodtál... majd számolj be, hogy mi volt... de szerintem nem vagy terhes. :)
További ajánlott fórumok: