A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ennyire sokat számít az a -0.31? :/
Háziorvos tud és bigyot felírni?
Ez lehet az izgalomtól. Meg van az a mindjárt megjön érzés amit normálisnak mondanak :)
Dokihoz mikor mész?
Éljen éljen :))))
Graaaaatulaaaa halkan :)))
Remélem én nekem is ez lesz a szédülésrm eredménye :) Milyen jó lenne, ha mindenki nemvárta most tényleg elmaradna és jönnének a zebrák sorban :)))
Hányadik napon vagy?
Gratulálok :)
Reggelente ovu tesztbol.
mert a hcg és lg hasonlítanak egymáshoz, ezért a teszt kimutatja a korai terhességet.
Szóval reggelente kel csinálni az ovu tesztet és ha napról napra erősebb az eredmény akkor a terhesteszt is pozitív lehet.
TSH 1.944
T3 4,36 ref.határ 3,50-6,50
Thyroxin 11,19 ref.határ 11,50-22,70
Szóval a t4 alacsony.
Szerintetek?
Sziasztok csajok,hajrá mindenkinek,elkéne már pàr pozi teszt 😀
Én így àllok ma.Nekem még van pár napom lehet h.megjön bàr én is fura dolgokat érzek ☺
Viszont készülök majd jóstesztelni talàn holnap reggel.
Sziasztok!
Adryka, drukkolunk!
Én szombatra nem várom, cicik fájnak (igaz ez az előző hónapokban is így volt) Melóhelyen elég nehéz dobozokat kell emelgetni, nem rég végeztem, és most eléggé megjövős érzésem van. :( Pár napon belül kiderül. Ha késne akkor is csak jövőhéten tesztelek majd. ;)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?