A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
amikor rendes piros, normál mennyiségű vér jön az az első nap. a pecsételés nem mensi.
és a lombikosoknál úgy szokták nézni (de sztem ez mindenkire igaz), hogyha délután-este jön meg, akkor a következő nap az 1.
Pár csepp vér és görcs terhesség esetén is jelen lehet. De akkor irány a doki!
Sziasztok!
Gratulálok a kismamáknak!:)
Ritkán szoktam írni,de most leírnám a márciusi hónapomat.
Szóval együtt voltunk 8,12,13,15,18,25,28-án.22-én a wc papiron volt egy kis véres nyák.Tegnapra nem vártam.a tünetekre nem igazán adok így lassan 1 év próbálkozás után.Van már két kisfiam,ők első próbálkozós hónapban sikerültek.:)szerintetek a véres nyák akár beágyazódás lehetett?Köszi!
nekem szinte sosem volt egyforma erős a 2 csík, mégis van ovum.
Az Expect teszten volt csak egyforma erős, a vateráson és a Facellén csak halvány.
Sziasztok,én kicsit elkeseredtem úgy érzem ma meg fog jönni. 😕
Mikor az ember kicsit már reménykedik 😣
ne kérdezd miért, van honnan jön ez, de valamiért azt éreztem eddig, hogy nekünk egyszerre lesz pozitív tesztünk.
tényleg csak egy buta érzés :$
miért ne maradna :)
én 2 napja görcsölök.
még odébb van a vége, jövőhét szerda lesz a 33. nap, amire az elmúlt 2 hónapban beállt. És nem szokott jele lenni előtte, max 1-2 órával. viszont ez 2 napja tart, hol erősebb, hol gyengébb, de olyanokat görcsöl és szúr...
Jó reggelt: Így állok ma: [link]
Tegnap este meg hajnalba volt enyhe menszis görcs, de már elmúlt. Nem tudom, bizakodok ,de félek megint megfog jönni:-(
Fél 7-kor a szokásos időben lett 36,8 majd visszafeküdtem még aludni. Kíváncsiságból most 8-kor is mértem egyet (akkor keltem) és 37 lett.
Van ido még.
Nekem 3 napig gorcsol a hasam mielott megjon.
jó reggelt lányok:)
Manyi szerintem ez a hirtelen meleg azért bekavarhat sokunknál....úgyhogy várjunk:)
képzeljétek, nekem a ma reggeli höm óriásit zuhant...36,4. Ez mitöl lehet
Köszi :))
Hát valami baj lehet nekem, mert a hasamba érzem én gyengén h megvan, de mégsincs semmi. picit görcsölök. ha nem indul be, hnap doki. remélem nem ciszta. a trsztjeim negatívak :/
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?