A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Két tesztem van otthon, egyik sem netes teszt és az egyik x-epil, de 25-ös azt korai lenne ellőni, tuti negatív lenne, azzal várnom kell legalább hétfőig, mert elvileg vasárnapra nem várom :) Csak a korai ovu megtéveszt ezért gondolkodtam el, hogy lehet ellövök egyet korábban :)
A másikat patikában vettem, de olyan amilyenről korábban nem is hallottam, de legalább 10es érzékenységű.
fürjtojást :D
meg barnasört :D
zellert.
De jó ezt is tudni! Én még a 3 napnál leragadtam... de lehet változik ez is :D mint minden.
Majdnem mi is vettünk ilyen tesztet, de a párom inkább elment dokihoz, az a tuti. És ott sokkal jobban megvizsgálták, több szempontból.
Én azt olvastam, hogy egy egészséges férfinél 1 nap alatt bőven újratermelődik annyi, amennyi elég :) Csak akkor nem jó a mindennapos szex, ha valami gond van apával.
Egyébként én kicsit megijedtem, mert kaptunk karácsony után egyik ismerőstől egy otthoni sperma tesztet. 2 volt benne és az csak az egyiket használták fel, a másikat nekünk adták.
Na hát az totál nem volt egyértelmű nekünk, simán a "rossz" oszlophoz hasonlított a színeredménye első ránézésre, bár a teszt elég logikátlan, szóval lehet nem is csináltuk jól.
Na mindegy, januárban továbbadtam neki a 400 mg-os E-vitamint, amit én szedtem előtte, meg vettünk neki koenzim q10-et. Azt szedte egészen idáig, szóval lehet hogy ez is segített. Bár ezt sosem tudjuk meg, hogy az a spermateszt rossz volt-e vagy sem :D Ha most nem jött volna össze, akkor küldtem volna dokihoz :) Hát roppant örül, hogy erre sincs szükség már :D
Én tuti nem bírnám ki, tesztelj!!! :D csütörtökön vagy pénteken legkésőbb! Legfeljebb nega és majd lősz még egyet hétvégén is! De izgi!
Tesztet Lautól, tesztet Lautól!!!
digitális vagy higany?
Digitálisnál első csipogas vagy második utáni érték számít? :)
Remélem megijesztettem a szervezetemet ezekkel a kivizsgálásokkal, vérvételekkel, hátha befigyel ebben a hónapban :)
Amióta elkezdtük az egész projectet az van bennem, hogy a fogak állapota milyen fontos és majd akkor fogan meg a babó, ha megtudom, hogy minden rendben van a fogaimmal, hát úgy legyen. Holnap megyek fogdokihoz :D
Jajj bárcsak igazatok lenne, de én továbbra is hol a teljes elkeseredés határán vagyok, hol meg halál biztos a sikerben. :D Hát nagyon kitartó próbálok lenni és lagalább csütörtökig nem tesztelni, de a legjobb vasárnap lenne a 10-es tesztemmel. Persze ha addig nem jön meg :D
Amúgy az első pozi ovu tesztem két hete volt. A második pozi ota 8 nap telt el...
Nem tudom mit csináljak :D
Tudom tudom VÁRJAK :)))
Elvileg 19-én volt ovum, a hő alapján.
15-én este, 17-én reggel, 18-19-én este voltunk együtt. Szóval naponta :)
Azt tudom, hogy egyhuzamban legalább 3 órát kellene aludni, akkor pontos az eredmény, van, ahol azt írják 6 órát... nem tudom, hogy az számít-e, hogyha nem kelsz ki az ágyból, én is 2-3-szor ébredek éjjelente, de rögtön visszaalszom. A homeobogyó egyszer használt, azóta nem, megint felébredek.
És max. negyed óra eltéréssel lehetne mérni reggelente.
Hát ez a hőmérőzés engem is csak felidegesít amúgy. Félek, hogy leesik és meg fog jönni. Pedig nagyon nem szeretném, ezért is lettem pipa reggel :) De én még nem igazán értek hozzá, és tényleg nagyon nehéz betartani. Azt sem tudom, hogy befolyásolja-e ha pl többször felébredek éjszaka. Már nem úgy h felkelek az ágyból csak megszakad az alvás?
Én szerintem hosszan nem is fogom mérni, ha most megjön, majd megint csak ovu után, hogy leesik-e, mert engem totál kiidegel, reggel az az első gondolatom, h vajon mennyi az idő, most kell-e mérni, mit fog mutatni?! Nekem kell ettől 2,5 hét nyugalom :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?