A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én most délután már nem éreztem semmit, úgyhogy egyenlőre várok, de ha még érzek kis viszketést akkor veszek canesten combit. Elvileg az nem árt, azt olvastam, de még megkérdezem a gyógyszertárban is.
És azt nem mondta a dokid mivel lehet kivédeni?
Sziasztok, végre ágyban vagyok :) nagyon fáradt vagyok, és még csak kedd van.. Ma már úgy éreztem hogy csütörtök van, aztán rájöttem, hogy még csak kedd és majdnem sírva fakadtam :D
Molykusz mikor tesztelsz mááár???
Szisztok! Hú jó aktivak voltatok:)
Skate kipróbáltam a házi májkrém receptedet. A párom odáig van. :)
Nem tudom...nem is akarok tesztelesre gondolni...meg van 2napom...holnap mar a 27.nap.most voltam zuhizni.
meg mindig semmi csak az a bö kremszinü valami...es nagyon kemeny a hasam...fajdogal.most pihentetem.sajnalolyan kis szerencsetlen coltam h nekidöltem hirtelen veletlenül a mosdokagylonak es azt hittem menten berosalok annyira fajt.:-(
Hát nekem csajok ma reggel megjött elég rendesen, de legalább igy már látni fogom a kövinél hogy kb.mikor lesz peteérésem.
Krisztynna, sajnálom h felfáztál, jobbulást neked.
Persze, mindent. JÓ, azért spórolok, nem sütök minden nap muffint :D
De nekem ennyit megér, mert kb másfél évig alig ettem édességet, mert cukrot nem ettem, az édesítő ízétől meg frászt kapok.
És tök természetes, nem árt se nekem, se a Bébikémnek :)
És nincs semmilyen mellékíze... legalábbis én nem érzem.
Most rendeltem steviát...hát az marha rossz... pedig elvileg ebben is van, de valahogy nem lehet érezni. Nekem olyan mint a kristálycukor.
1 kanál 4 kanál cukornak felel meg. (és tényleg)
Szerintem marha jó.
Én innen szoktam rendelni, de vettem már coop-ban is. Coop super asszem, amiben van bio részleg... de máshol még nem láttam. (aldi, lidl, tesco)
Az ára húzós, de nekem elég egy hónapig bőven... és szó szerint eszem mint a cukrot :D
Én a steviat nem bírom meginni, szerintem szörnyű :/ mérges is vagyok, mert ahhoz drága, hogy a polcon álljon..
skate, ez a negyedannyi ez mi? :D Bocs, ha hülyeséget kérdezek :D
Nem, sem az eritrit, sem a stevia, sem a negyedannyi. Mást még nem próbáltam.
A stevia egyébként ritka rossz ízű. :S
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?